A dat in mine..sa-l iert?
Raspunsuri - Pagina 2
camrynna spune:
in nici un caz !!! I-ai purtat copilul 9 luni in pantece ,cum sa vina dupa tine ( cand tu ai batut in retragere ,deci nu l-ai mai provocat ) ,si sa aibe un asemenea comportament de huligan ?? ce fel de educatie are , de scuipa si injura ????
Nu -l ierta sub nici o forma , mai bine te intorci acasa cu copilasul decat sa suferiti ambii langa o bruta .
Parintii tai te pot primi pt.o perioada ?
Curaj iti doresc ,
Alex
andacos spune:
Dar tu unde esti acum cu copilul?
Daca esti in Romania asa cum am intzeles,potzi pleca cu copilul fara acordul lui?Vezi intereseaza-te cum e legea sa nu faci alte chestii ilegale!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Ioannoula spune:
Sunt in Romania, am avut acordul lui de-a lua copilul, bine dupa cateva zile de plans si implorat...mi-era frica sa fur fata sa nu patesc altele si sa nu o mai vad deloc. Eu nu mi-am lasat singur copilul nici 5 minute..ar fi fost un dezastru si pentru mine si pentru copil sa fim separati. parintii ma sustin moral..(tata) iar mama imi spune mereu ca daca ar fi plecat la primul Dumnezeu luat, nu ar fi facut acum casa...si sa ma gandesc la copil, ca trebuie sa aiva un tata...sa nu zica mai tarziu, dar tata..?
Alizee spune:
Bineinteles ca in orice casnicie exista certuri, dar nu si batai cu pumni (in plina figura) sau umilirea partenerului,scuipandu-l.
Acest barbat este un pericol pt tine si copilul tau, chiar daca acum plange si implora.
Este viata ta, dar noi ne facem datoria de oameni sa te avertizam ca un asemenea sot nu este de pastrat.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ladyJ spune:
Deci mama ta iti zice sa te intorci si sa inghiti?
Acum ti-e mai usor sa renunti la aceasta relatie, oricat de greu ar parea. Mai tarziu iti va fi mult mai greu.
Tu esti acum in momentul acela din viata in care trebuie sa iei o hotarare. Iar hotararea asta va inseamna viata voastra de acum in colo.
Un copil care traieste intr-o casa lipsita de armonie, nu este un copil fericit. Tensiunea dintre parinti, agresivitatea verbala si fizica, toate astea lasa urme in sufletul copilului.
Principiul ´´sa aiba copilul tata´´´este periculos, asa cum te gandesti tu sa il aplici.
Copilul are tata si va avea tata, chiar daca tatal lui nu mai e sotul tau.
bird70 spune:
Sa nici nu-ti treaca prin cap sa te intorci!!!! Cum poti sa contemplezi aceasta varianta? Sa-ti pui copilul intr-un astfel de mediu. Inadmisibil! Fii fericita ca ai reusit sa pleci din Grecia cu copilul, putea sa nu iti dea voie sa scoti copilul din tara, ce faceai atunci? Nu m-as duce inapoi in Grecia cu copilul pana nu ai divortul terminat si copilul incredintat.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
alinuk spune:
Extrem de previzibil ca scenele se vor repeta, injuriile, atitudinile, etc..
In acest context, este alegerea ta in a oferi copilului unul din urmatoarele modele (model care va genera un adult dispus sa copieze acest model):
1.acela al unei persoane supuse, gata sa primeasca umilinte, care face compromisuri ..
2.acela al unei persoane curajoase, demne, care lupta pentru o existenta normala
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
povestea martisoarelor de suflet... la bilant
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
giulia81 spune:
NU TE INTOARCE LA EL!!!!!
Omul acesta nu te merita nici pe tine nici pe copilul vostru.
Daca ai sprijinul tatalui tau, te vei descurca!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
andacos spune:
E bine ca ai acordul lui(scris sper si fara perioada determinata)sa scotzi copilul din tzara!
Casatoria este recunoscuta in Roamania sau ai doar certificat de casatorie eliberat de autoritazile grecesti?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
carmaw spune:
Draga mea dar tu esti:
cintareata
poti da lectii de greaca
poti fi interpreta/ghid
esti o buna croitoreasa
CUM SA NU TE DESCURCI?????????????????
si in plus esti curajoasa si arati bine.