Fiv cu Cocei Diana
Buna seara, numele meu este Cristina si incercam sa avem un bebe de ceva timp mai exact 3ani, am focut toate analizele posibile si trompele mele nu functioneaza asa ca am ajuns la fiv, prima incercare anul trecut in septembrie cu dr Cocei Diana si dr Mihai Niculesc avan AMH-ul 4.5 am mers cu gonal-f 150ui, dar surpriza la punctie am avut 3 folicului goi, in febroarie am incercat din nou AMH-ul 4,01 si am mers cu 2fiole de menopur si 1/2 dipherilin, la punctie 4 foliculi, dar in ziua transferului erau toti de categorie D, am facut transferul embrionar dar din pacate nu a fost sa fie.
Va rog sa ma ajutati am mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare?
Multumesc
Raspunsuri
Teli spune:
Buna ,
eu am trecut prin asa ceva .
Inca de la prima incercare , cu multi ani in urma , am tot avut embrioni de proasta calitate , care desigur nu s-au prins.
Dupa opinia mea , avand in vedere cele 9 fivuri facute , consider ca embrionii de calitate D nici macar nu trebuia sa ti-i transfere pentru ca doar o minune putea face sa se implanteze.
Nu descuraja insa , exista si ovocite de calitate care la un moment dat vor aparea si din care o sa ai bebele tau , ideea e sa perseverezi .
La mine s-au obtinut doua sarcini , din pacate pierdute , dar dupa ce mi s-a schimbat protocolul.
Ai incredere , medicii tai sunt buni,
Bafta
cristiama spune:
Am pierdut si eu vre-o cinci ani din viata cu vestitul cuplu Cocei -Niculescu.
Vre-o 10 inseminari, doua sarcini pierdute, vitro cu hiperstimulare de am stat o saptamana cu perfuzii in spital sa imi revin cat de cat. Mi-am revenit dupa 6 luni complet!
Teli, ce te face sa zici ca sunt buni? Am fost la ei de sute de ori si nu mi-au depistat trombofiliile, o boala des intalnita care nu permite sarcinii sa traiasca! Am pierdut timp, bani, si mai ales sanatate.
La 40 de ani la insistentele sotului am mai incercat o ultima data, alt dr, spital privat. Culmea m-a costat mai putin vitro per total, ca au disparut spagile.
Asta era acum vre-o doi ani si acum baietelul meu are 1,3 ani!
Eu da, pot zice ca am dat peste un dr. BUN!
cristiama spune:
Am pierdut si eu vre-o cinci ani din viata cu vestitul cuplu Cocei -Niculescu.
Vre-o 10 inseminari, doua sarcini pierdute, vitro cu hiperstimulare de am stat o saptamana cu perfuzii in spital sa imi revin cat de cat. Mi-am revenit dupa 6 luni complet!
Teli, ce te face sa zici ca sunt buni? Am fost la ei de sute de ori si nu mi-au depistat trombofiliile, o boala des intalnita care nu permite sarcinii sa traiasca! Am pierdut timp, bani, si mai ales sanatate.
La 40 de ani la insistentele sotului am mai incercat o ultima data, alt dr, spital privat. Culmea m-a costat mai putin vitro per total, ca au disparut spagile.
Asta era acum vre-o doi ani si acum baietelul meu are 1,3 ani!
Eu da, pot zice ca am dat peste un dr. BUN!
tonton spune:
buna fetelor .si eu am la activ 3 fivuri nereusite,si nu stiu ce sa fac in continuare si unde sa ma mai duc.doua dintre fivuri le-am facut cu cocei si niculescu si unul cu dracea.la primul am avut embrioni de calitate buna,dar la celelalte nu.mi -au recomandat si analize genetice dar nu si astea de trmbofilie.cristiama i-mi poti spune la ce doctor ai fost de ti-a recomandat analizele astea?
cristiama spune:
Buna tonton,
Analizele de trombofilie mi-au fost recomandate dupa ce am pierdut doua sarcini si, la mine cel putin, se pare ca asta a fost cauza.
Nu e nici un secret, la dr Albu de la Medlife am fost. Vezi ca este subiect la care se discuta despre el.
CRISTINAPACO spune:
Ce fel de protocol a fost buna la tine? Eu am mers doar pe protocol scurt de fiecare data din cauza amh-ului bun
CRISTINAPACO spune:
Tot la privat am facutsi eu,am fost si la Giulesti pe vremuri, dar nu suportam aglomeratia si statul la coada infernala de la eco
Cristinapaco
Teli spune:
Dregele mele ,
eu am facut dupa cum v-am zis 9 fivuri, majoritatea la Giulesti , adica 7 , 1 la Biogenesis si unul la Polisano.
Singurele sarcini le-am obtinut la Giulesti cu dr Cocei embriolog si Dracea, din pacate le-am pierdut pe amandoua.
Am zis buni, pt ca rezultate au avut amandoi medicii despre care vorbim iar Niculescu este un medic care se ocupa de foarte multa vreme de probleme de sterilitate.Nu va imaginati ca il laud pt ca mie chiar nu mi-a placut deloc lipsa lui de comunicare dar in cazul meu am compensat cu dr Cocei din acest punct de vedere.
Cristiama , felicitari pentru bebe , vezi tu , acolo a fost norocul tau , pentru ca eu cred ca pe langa stiinta fivul este un noroc si mai presus de toate vointa lui Dumnezeu
Cat despre trombofilie , depinde cat de grav esti afectata.Sunt foarte multe persoane posesoare macar a uneia din mutatii si nu au probleme cu sarcina.
In concluzie eu nu laud si nu hulesc pe nimeni ,dar stiu personal familii care au copii prin fiv cu Niculescu chiar din prima incercare.
Va sarut si va doresc sa vi se implineasca visul
cristiama spune:
Buna Cristina,
Eu am facut protocol lung a doua oara ca sa nu existe risc de hiperstimulare. Si eu am AMH ul cam ca al tau. Raspunsul la protocolul lung a fost destul de slab, cinci ovocite, dar pana la urma ce folos ca la Giulesti am avut peste 20?
Teli, tu ai facut analizele de trombofilii?
Daca pierzi doua sarcini, si aici vorbesc de mine, AI probleme cu trombofiliile!
Eu am reusit sa duc a treia sarcina la termen cu clexan injectat zilnic.
Nu contest ca dr Niculesc a fost un dr bun, sau ca are rezultate.
Acum e un dr care nu se mai duce de mult la congrese, care nu mai stie nimic ce apare nou, si la vitro apar f multe noutati, pana la urma primul copil in vitro s-a nascut in 1978.
Teli spune:
Cristiama ,
am facut analizele dupa ce am pierdut a doua sarcina , am intr-adevar gena MTHFR mutatia A1298C genotip heterozigot dar se pare ca nu asta a fost motivul pierderii unei sarcini la 18 saptamani.
Dumnezeu stie ce s-a intamplat, mie rezultatele de la anatomopatologie nu mi-au elucidat motivul pt care a murit copilul.
Cat despre doctorii , cred ca unii au intrat in rutina cu fivurile astea si nu-si mai dau si interesul sa aiba rezultate , doar stiti ca Giulestiul e o banda rulanta .
Sa ne rugam la Dumnezeu , e singurul care ne poarta de grija si binenteles noi insine
Va pup