Fiv cu Cocei Diana
Raspunsuri - Pagina 2
austen67 spune:
Draga Teli,
Am citit intr-un mesaj ca ai facut 9 proceduri FIV si vroiam sa te intreb daca ai mai incercat in ultimul timp? Eu am 45 de ani, anul asta am avut 3 ET nereusite , o punctie alba si 2 cicluri esuate
( luteinizare ovul).
Ma bate gandul sa mai incerc o data, pana acum am incercat cu dr. Bucur Cezara , dar ma gandesc sa schimb medicul. Poate schimb si norocul.
Cristina
austen67 spune:
Scuze, mai am o intrebare, nu ti-e teama de efectele adverse ale medicaatiei hormonale ? Eu am citit cateva articole care m-au speriat !
gabriela_tutuianu spune:
austen exact asta vroiam sa-ti spun . nu cunosc medici cu care ai mers tu pana acum si nici nu stiu unde sa mergi , insa alege bine caci sunt multe pareri pe net . ai de unde alege .
si eu am mers la albu , dar nu am putut merge pana la capat . totul pe fuga , consultatii repezite , intotdeauna lume buluc . etc . am ales alt medic exact pe ideea asta : ca sa ai ce n-ai avut tre sa faci ce n-ai facut . alt medic , alta parere etc . la dr albu eram cea mai mica de varsta din cele noi de luna respectiva . era chiar o tipa de peste 50 - asa mi-a spus medicul ca imi faceam si eu probleme de varsta .
mult succes de data asta . indiferent unde mergi sa fie cu bb .
austen67 spune:
Multumesc de incurajari!
Probabil ca pacienta de 50 de ani folosea ovocite donate.
Ata dr. Cezara Bucur, cat si medicul grec de la Bio Genesis, cat si Denisa Protopopescu mi-au spus cat de mici sunt sansele cu ovocite proprii, dar ca in fond e decizia mea... si daca vreau sa incerc... in fine, deocamdata am luat o pauza , pana in oct. cand ma marit, vom vedea dupa aceea
austen67 spune:
Am citit pe niste forumuri din afara ca multe femei care au facut proceduri FIV au facut cancer de san, si am intrat putin in panica.
Intrebaraea este daca voi ati auzit ceva despre efecte adverse sauaveti idee daca se poate intampla ceva dupa atatea stimulari????
gabriela_tutuianu spune:
totul este posibil . dupa fiecare stimulare este posibil orice . dupa 9 insa , probabilitatea creste . mai citeste , insa eu nu cred ca as avea taria sa fac atatea proceduri . te pup si te admir pentru curajul si perseverenta ta .