Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {2}
Raspunsuri - Pagina 9
Alice_Elena spune:
La noi e prima trezire ACUM. Doarme de la 9. Stiti ca l-am verificat sa vad daca respira nu? :))
tebligia spune:
neatza fetelor o cafea ???
noi ne-am jucat in cada aseara cu colacul i-am dat sa manace si la 8,30 a adormit s-a trezit la 01 pe ora veche i-am dat sa pape si apoi la 7 pe ora noua s-a trezit in niste basinele ....a facut kk i-am dat sa pape si a ras 170 ml acum doarme la masa mare in brate k este cald si bine ..
va pup la noi merge mai nou pt colici water gripe
adc spune:
Fetelor sunteti mortale cu intalnirile noaptea pe forum... eu daca m-as ridica din pat mi-ar lua tare mult, poate zeci de minute, sa adorm la loc.
Anda, si Cristian doarme mai bine in prima parte a noptii si spre dimineata trezirile sunt mai dese. Si nu a dormit niciodata mai mult de 5 ore legat, cred ca asta e recordul, si doar in prima parte a noptii. Ziua primeste sanul si la 1 ora si jumatate cateodata, daca e foarte foarte agitat si nici o alta metoda de linistire nu merge. Dar nu mai stiu ce sa cred, colicii apar si cand reusesc sa tin un timp rezonabil intre mese, si in caz contrar, altadata sunt zile in care nu are colici deloc.
Ieri de exemplu a marait toata dupaamiaza in carucior si abia abia a dormit in reprize de maxim 15 minute, nu ne-am putut bucura de vremea frumoasa si de sambata in familie. Si naiba stie, cand al meu maraie (tot e bine ca nu urla) in jurul meu sunt numai bebelusi dragalasi care dorm sau stau linistiti in carucioare, iar parintii lor zambesc intelegator spre mine .
Edit: noroc cu tine, Ligia, habar n-am avut ca s-a schimbat ora, acum vad ca laptopul a chimbat-o automat. Hihi, deci pot spune ca pt prima data am dormit pana la 7 in loc de 6. Oare sa sper ca maine mi se va da trezirea la 8?
Apropo de hihi, unde esti Annisia?
aerlilian spune:
Alice, sincer, la tine nu ma asteptam sa verifici copilul la respiratie.... Ma bucur mult ca e asa cuminte Radu, ca al meu a fost agitat si a icnit toata noaptea...Pe la pranz mergem in parc, voi veniti? Astazi facem doua luni.
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Alice, sincer, la tine nu ma asteptam sa verifici copilul la respiratie.... Ma bucur mult ca e asa cuminte Radu, ca al meu a fost agitat si a icnit toata noaptea...Pe la pranz mergem in parc, voi veniti? Astazi facem doua luni. Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
La multi ani si multe lunite Tudor...
catiushor spune:
neatza mamici,
bine v-am gasit in casuta noua, si la capitolul 2 !!!
eu sunt epuizata, bebe e o bomba cu energie. cand doarme trebaluiesc pe langa casa, mai nou m-am reapucat de gradinarit dupa 10 ani de pauza in domeniu.
am pus rosii si ridiche, am plantat zmeura si capsuni, sa vedem daca mai iese ceva. de luni o iau de la capat.
nu mai suport sa stau, vreau activitate, ma refel la niste sport ceva. ma nenoroceste cezariana asta ca nu pot sa fac nimic, iar diminetile ma doare ca in zilele "bune".
la mine au reaparut durerile la incheieturile soldurilor, ca in timpul sarcinii. e aiurea si nici nu stiu de ce.
mie mi se pare tare ciudat ca Gruia nu mai seamana cu el. adica era de asteptat, insa numai cand e la tzitzi e el - cel pe care l-am nascut. stiu ca sunt cam tampa insa mi-e cam groaza ca creste....
gata m-am descarcat pe ziua de azi.
Alice sunteti dementiali, pozele superbe!!!
ma duc sa citesc din urma, ca am ramas la pozele de Alice
va popacesc si va doresc o zi frumoasa!!!
izish83 spune:
Neata si de la noi, cam pe la pranz ce e drept. Ieri am fost cu fetita cea mare la o tura de shopping pt bebe prin mall si tati a ramas acasa cu bebe. Astazi i-a venit lui randul si a plecat el cu fata la zoo. Incercam sa iesim pe rand si sa se distreze si ea si sa nu se simta neglijata de nici unul din noi. A fost asa de relaxanta iesirea de ieri....prima dupa cezariana.
In rest, si noi cu colici, dar nu avem crize puternicce deocamdata. Sunt mai puternice dupa 2 saptamani?
O zi insorita tuturor.
ane-maria spune:
Buna ziua,
Fetele eu i-am dat sa pape acum un sfert de ora , dupa ce a papat a vomat tot si pe nas si pe gura , sa fi mancat prea mult? eu ii dau dopar san. acum a inceput s aplanga cred ca ii este foame , sa ii dau iar sa manance sau ce sa fac?
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)