Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {2}
Raspunsuri - Pagina 10
bulinuta27 spune:
izish, da l-am taiat...a tras un pic de el si apoi a taiat iar restul s-a dus in interior
olga mai trimite-mi te rog inca o data lista aia salvata intr-un xlx simplu ca nu o pot deschide sau alege tu un copilas si spune-mi detaliile pe mail...multumesc mult
nicole sunt super rochitele...cel putin aia cu buline e ...stiu cum e cu timpul...parca se comprima pe zi ce trece
mai fetelor cand vad la voi intalnirile astea nocturne mi se zbarleste pielea
noi dormim beton de pe la 10 seara pana la 5 jumate 6 dimineata..dar tot putin papam si a luat doar 320 grame in 2 saptamani deci foarte putin
stam toata ziua afara de aia nici nu mai scriu asa des si dormim si ziua si noaptea in afara de crizele de colici, care s-au rarit ce e drept de cand am trecut pe laptele asta nou
bianca La multi ani fericiti si sanatosi!!!
moama cand va aud cat de slabe sunteti... as vrea si eu...eu sunt cat un elefantel ...nici nu pot sa ma intalnesc cu voi ca fac nota discordanata...voi toate slabute si dragute si io elefantel
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
ALTESA spune:
buna ziua mamici!
noi umblam creanga pe-afara si cand ajugem in casa dormim ca afara il oboseste asa rau aerul ca nu se poate concentra nici sa MANANCE e gitat asa cum povesteste mihaela.
huta,huta urmeaza si la noi cand oi invata copilu sa doarma la el in patut pe spate.
anca vezi poate are reflux pitica ta de vaesa asa mult ,asa face si al meu si am primit tratament insa nu am reusit sa il dau inca
biancabia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adc Fetelor sunteti mortale cu intalnirile noaptea pe forum... eu daca m-as ridica din pat mi-ar lua tare mult, poate zeci de minute, sa adorm la loc. Anda, si Cristian doarme mai bine in prima parte a noptii si spre dimineata trezirile sunt mai dese. Si nu a dormit niciodata mai mult de 5 ore legat, cred ca asta e recordul, si doar in prima parte a noptii. Ziua primeste sanul si la 1 ora si jumatate cateodata, daca e foarte foarte agitat si nici o alta metoda de linistire nu merge. Dar nu mai stiu ce sa cred, colicii apar si cand reusesc sa tin un timp rezonabil intre mese, si in caz contrar, altadata sunt zile in care nu are colici deloc. Ieri de exemplu a marait toata dupaamiaza in carucior si abia abia a dormit in reprize de maxim 15 minute, nu ne-am putut bucura de vremea frumoasa si de sambata in familie. Si naiba stie, cand al meu maraie (tot e bine ca nu urla) in jurul meu sunt numai bebelusi dragalasi care dorm sau stau linistiti in carucioare, iar parintii lor zambesc intelegator spre mine . Edit: noroc cu tine, Ligia, habar n-am avut ca s-a schimbat ora, acum vad ca laptopul a chimbat-o automat. Hihi, deci pot spune ca pt prima data am dormit pana la 7 in loc de 6. Oare sa sper ca maine mi se va da trezirea la 8? Apropo de hihi, unde esti Annisia? Where there is a will there is a way. Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012) |
eu daca nu intru risc sa adorm inaintea ei sau cu ea in brate
biancabia spune:
citat din mesajul lui ane-maria Buna ziua, Fetele eu i-am dat sa pape acum un sfert de ora , dupa ce a papat a vomat tot si pe nas si pe gura , sa fi mancat prea mult? eu ii dau dopar san. acum a inceput s aplanga cred ca ii este foame , sa ii dau iar sa manance sau ce sa fac? ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012) |
mie imi este efectiv groaza de varsaturi, fie ca vomita cel mare , fie cea mica
Iris a varsat si azi-noapte si ieri noapte. eu de obicei daca varsa o las vreo jum de ora cel putin si ii dau iar. Mai putina cantitate. Pana acum Irisucu a varsat de 3 ori, de cand s-anascut. De regurgitat, regurgiteaza in fiecare zi
bulinuta27 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Eu nu imi amintesc sa fi avut vreun elefantel la masa cand am fost la chinezesc Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
pai se zice ca dupa doua nasteri iti mai piere din substanta cenusie si intervine uitarea ...era apropae de tine elefantelul
aerelian nu erai tu sigur
am intrat sa ii dau sa pape si tot nu vrea ...ce ma fac eu cu mancatul asta?
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
mihaelaradu spune:
Tudor, Alara si Iris
Noi am avut o noapte de cosmar. S-a trezit la fiecare 1 ora ceea ce pe mine m-a pus in cap efectiv. La 6 am trezit-o pe mami sa vina langa ea si am dormit pana la 15. In intervalul asta i-a dat LP. Si ce daca? Jur ca-mi dadeam drumul de la geam ca nu mai rezistam. De o luna tot asa dorm. Fff rar doarme cate 2 ore..
Astazi aniversam 1 luna si mi-am imbogatit cunostintele despre bebeluseala astfel:
NU EXISTA COPII RAI, DOAR PARINTI OBOSITI SI ne-RABDATORI!
NU EXISTA LEAC PT COLICI!
NICI UN COPIL NU E CA ALTUL!
Alina, Cristina??
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mar_ysa_28 spune:
Bulinut vezi ca am gasit Libero nr 2 in Cora.
Eu sunt socata....in cateva poze Filip e leit Kariss...uite aici...http://family.webshots.com/photo/2145898210102872681PPqTOI
ALTESA spune:
dragelor dupa cum va spuneam mai demult sunt incepatoare cu facebook-ul si azi am intrat pe ligia si din lista ei de prieteni v-am adaugat si eu pe care v-am gasit asa ca daca vedeti vreo Roxana pana pe acolo sa stiti ca eu sunt sa nu-mi dati ignor