Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {2}

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

La multi ani Bianca!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii alaturi de copilasii tai

Nicole sunt foarte frumoase rochitele Antoniei, dar mai ales cea cu buline Este dementiala

Sara sunteti tare frumosi, sa ne pui poze mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Leon nu prea doarme ziua, doar in reprize de cate 20 min si nu pot sa fac mai nimic in casa. Un mare dezastru Cu tatea astea am chemat-o pe mama sa stea cu copiii, iar eu o sa ies in oras cu sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Noi am facut o criza de colici lunga de 3 ore. Nimic nu a ajutat-o. Acum doarme pe burta mea. Eu cred ca ei nu ii prieste plimbarea cu caruciorul. De fiecare data cand ne intoarcem de afara e agitata. Plange la san, se enerveaza pe sfarc, ma impinge cu manutele, nu reuseste sa adoarma.maine am sa o scot fara sa o mai plimb. Ne oprim in parc si asteptam sa treaca timpul fara sa miscam caruciorul...poate asa ii place mai mult...
Sara ma gandesam eu ca nu ai 3 bone la copii ca sa-ti permita sa umbli din sala in sala, de la tratament la tratament. Te ajuta conformatia si la 2 luni de la nastere arati "boboc" :D Dar mai sunt norocoase ca tine pe aici aka Matza, Alice, Iaura, Anda, Faith, etc. Cred ca in fapt, clubul graselor e mai subtirel :D

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G
Fetele cu cezariana mai aveti umflatura deasupra operatiei?

si la mine se simte tare deasupra operatiei iar dr mi-a spus ca e reactie la fire, insa in timp dispare. eu am aproape 7 sapt de la operatie

mami fericita de Ariana (05.02.2012)

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

va referiti la granulomul de fir ?

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui izish83

Lady-17 martie
Bulinuta, Danezza-voi ati taiat nodul de la operatie? Mie asa mi-a zis rezidentul. Dar am uitat sa intreb: firul se av\bsoarbe apoi singur?

si eu am problema asta , Dr mi-a zis ca e granulom de fir , cica se va absoarbe sau se va elimina.Asa mi-a zis mie, eu am in stanga deasupra operatieiei ca o galma se simte la palpare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biancabia

Miha, si tu!
Mai, eu am o pofta nebuna de cafea toata ziua si toata noaptea , salivez cand ma gandesc la mirosul ei

Bianca ALEXIS ARIAN (5/01/2009) si IRIS AMELI (16/02/2012)

eu am baut azi una ,, si mi-am luat si decofeinizata, mie mi-a spus Dr ca e in regula dar sa nu depasesc o ceasca pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

De 2 zile tot vreau sa raspund...si evident stiti ca uit ce si cui...oricum Olga jos palaria! DD cand o sa ies si eu cu al meu? Nici nu ma gandesc la asa ceva, nu stiu cum as face...probabil cand vor avea vreo 15 ani si le las sa faca petrecere in pijama...

Am fost si noi la Baby expo...din pacate f putini expozanti, toata partea din spate a disparut...bine nici nu am avut cine stie ce de cumparat. Dar semnez condica ca e aproape.

In rest de 4 zile stam in parc pana la 7:30-8:00.Acum am venit!
Nasol e ca vin atat de obosita ca la 10 deabia astept sa cada piticele ce sa mai zic de al meu...de 2 ori ne-am (intalnit)...cam greu...Vorba bulinutei in 3 (noi doi si gelu')

Alina a aruncat bomba cu intalnirea si a disparut...stiu ca e cu soacra...o scuzam! Dar o astept sa origanizeze aici bebeluseala!

Sara f frumoase rochitele mai ales cea cu buline...eu din experienta o sa ii zic nasei sa nu ii mai cumpere rochita deaia satinata ca treanspira fff tare...eu nu am putut sa o las decat de la biserica in masina pana la restaurant si a trebuit sa ii pun altceva...si era februarie atunci.

Mai fetelor gata cu gluma, tre sa comand tort dar unde? La fetele astea cu bloguri am sunat dar au cam peste 100 ron/kg...mi se pare enorm. La cofetaria Alice cica nu mai sunt deloc bune si pline de prostii.La casa Lica de unde am luat la ziua lui leyre a fost bun insa am mai luat dupa aceea si nu mi-a mai placut. Vreau sa fie gustos! Ajutati-ma...voi unde ati comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Va multumim frumos de aprecierea rochitelor si a bebelinei. Adevarul este ca avem o odisee plina de bebeluni foarte, foarte frumosi si bineinteles de mamici frumoase .

Si eu vreau un tort bun la botez si trebuie sa il aleg eu... As incerca Ana Pan , ca tot eram abonata la servici si imi plac.
Am mai mancat la cineva un tort excelent de la o cofetarie de la Sofitel...dar nu prea stiu detalii...

Cat despre noi o singura data , suntem asa de obositi dupa ce adoarme Antonia, iar David se culca foarte tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani Bianca, sa fii sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Denisa, tort de la alice am avut noi acum la botez, cu ei lucrau astia de la restaurant. A fost bun, nu grozav dar bun
La ziua marei am luat de la unii, l-am comandat online. Ala a fost buun cu fructe da nu mai stiu cum ii cheama. Caut daca vrei
Sweet Ela mai fac torturi frumoase, ai incercat?

Mergi la inceput