Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {2}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

carina asa face si Filip...se frichine si o ora pana se trezeste dar eu nu pot sa dorm cand el face asa

azi a papat asa: aseara la 23 100 ml, dimineata la 7 60 ml, la 10 a papat 70 ml, la 1 a mancat 140 ml iar acum e 5 jumate si ma rog de el de o ora si nu vrea sa pape

alina te sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Mihaela la prima trezire de noapte, e sigur treaza de tot? TOMA de exemplu se foieste mult in somn, scoate zgomote, mai scanceste, dar nu e treaz- poate sa mai dureze si o ora pana e treaz.

bine spus... si mandra mea se foieste, scranceste, se foieste, mai deschide ochii, insa este de la colici. eu m-am pacalit de cateva ori si i-am dat sa pape dupa o repriza de colici... la fel, a mancat putin si a adormit repede - semn ca nu se trezise pentru mancare

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

karina, kraluca inca din primele zile dupa operatie eu am avut o zona umflata exact cat e operatia de lunga, fix deasupra ei.

Cand mi-a scos firele d-na doctor a zis ca e ok, ca se vindeca bine si nu trebuie sa imi fac probleme.
Acum insa se fac 6 saptamani si ma gandeam ca ar trebui ca sa revin la normal.
Saptamana viitoare ajung la control sa vedem ce zice d-na doctor. Ideea e ca mi-a fost foarte frica de operatie in sine, am fost terorizata de gandul ca am o taietura asa de mare prin atatea straturi... acum mai nou ma terorizeaza si umflatura asta.
Sa speram ca e totul bine si sunt doar eu putin dusa

Raportam si noi 4000g la o luna si bineinteles reprize de colici. Cea mai grava a fost sambata noaptea de la 3 la 7 (cred ca din cauza orei de vara). Dupa doua ore nu am mai rezistat sa il vad cum plange si i-am dat 1ml de eferalgan. In cele din urma a reusit tati sa il calmeze....

Intrebase cineva de cofetarie in Bucuresti. Cam la toate aniversarile din ultimii ani eu am luat torturi doar de la Cofetaria Tosca (de langa Shaormeria Dristor). Noi am fost foarte multumiti la fiecare eveniment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alexa eferalgan pentru colici? nu era mai bine un ceai?

Mergi la inceput

mihaela si rafael era puturos la inceput dar mi-a zis pediatra sa nu-l las sa adoarma la san sa-l ciupesc de obraz (iti dai seama ca n-am putut dar l=am zgaltait sa se trezeasca si a durat cam o saptamana jumate toata treaba caci ma sugea din 10 in 10 minute.

Asta se intampla in prima saptamana de viata cand eram dezorientata si nici nu reuseam sa intru pe forum dar am scos-o la capat.Alta chestie ce mai poti face e ca dupa ce adoarme sa o lasi sa doarma pe burta ta poate se va simti in siguranta si va dormii mai mult.

Ea e si mititica i oboseste repede dar cu timpul nu va mai fi asa ai sa vezi.

Mergi la inceput

daaaa si rafael se fricghineste si o ora pana se trezeste si tot nu se trezeste de tot el papa asa dormind cu ochii inchisi si sincer imi convine ca daca se trezeste de tot mie teama ca nu mai adoarme.

Azi noapte i-am scgimbat pampersul pe la 4 si pana la 5 ne-am jucat ca era fresh baiatul.

Am inceput de ieri sa-i dai tratamentul pentru reflux si vad ca nu a mai vaesat in jet ,decat a regurgitat

Am mai rezolvat si din problema dormitului ziua chiar daca doarme pe burta mea.

mai avem un hop sa invatam sa dormim pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:

Mihaela cite#537;te despre Hranit des: http://kellymom.com/parenting/parenting-faq/fussy-evening/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Pune+l si pe asta pe prima pagina. E super
Tu esti o adevarata enciclopedie de sfaturi bebelusesti

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ce face Rafael de cateva zile il pun in oglinda si rade de se sparge cand se vede,face balonase de saliva de zici ca a mancat sapun si face brrrrrr,daca ii dau cu mana peste gurita rapetat face aooooaaaaaaa,aaaaooooAAA,si cand vb tati cu el sii spune ca e frumos rade de numa si se piteste in tricou ,efectiv se ghiduseste iti vine sa-l papi aaaa si cea mai cea a inceput sa se joace la tate;e ,ia sfarcul,trage puti il da afara ,da capul pe spate ,rade si apoi se arunca cu capul in tayele.

Sunt convinsa ca si ai vostri au inceput cu ghiduseniile dar vroiam sa impart cu cineva lucrurile astea.

incepe sa fie tot mai adorabil,sunt frumosi rau bebelusii astia mai vreau ,multi,multi bebelusi

va dati seama ce e la ana?anastasi?cristina?belea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

Citat:

Mihaela la prima trezire de noapte, e sigur treaza de tot? TOMA de exemplu se foieste mult in somn, scoate zgomote, mai scanceste, dar nu e treaz- poate sa mai dureze si o ora pana e treaz.

bine spus... si mandra mea se foieste, scranceste, se foieste, mai deschide ochii, insa este de la colici. eu m-am pacalit de cateva ori si i-am dat sa pape dupa o repriza de colici... la fel, a mancat putin si a adormit repede - semn ca nu se trezise pentru mancare

mami fericita de Ariana (05.02.2012)

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Da. e treaza, treaza cand o pun la san. am gasit un articol fff interesant despre somnul bebicilor care m+a ajutat sa inteleg ca fata mea doarme chiar si atunci cand geme, rade, scanceste... caut linkul si revin

Mergi la inceput

Altesa o ciupesc, ii cant, ii recit, ii numar degetelele, o mut la celalalt san, dar nimic nu o tine treaza..
Bulinutza am vayut un Filipone frumos tare de tot. N-am gasit elefantul
Dari sanatate multa

Mergi la inceput