Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {2}
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelaradu spune:
Somnul si alinarea vin doar la tzatzica. E grav? Tre sa iau masuri de pe acum? As vrea sa doarma in patut. Acum doarme cu mine fiindca ma ridicam greu din pat dupa operatie. Cum procedez? N-as vrea sa se deprinda cu adormitul doar la san deoarece ni se anunta un an plin de botezuri si nunti. Am incercat astazi sa o pun in patut. I-am dat drumul la carusel si a atipit pt 1 minut, dupa care s-a trezit ca girofarul cautand tzitzi. I-am dat suzeta cu care si-a facut greata si a vomitat. Cand in sfarsit s-a prins cum sta treaba cu suptul pe plastic, s-a enervat ca nu scotea nimik de papa sau de sete..Iar scandal. Si tot asa cca 1 ora, timp in care s-a agitat bine si i-a trecut tot somnul.
M-am dat batuta, am luat-o in brate, i-am dat obiectul muncii, dar n-a mai fost chip sa adoarma.
Astept sfaturi si opinii. Anahadasa tu cum reusesti cu gemenasii? Ma gandesc, ca nu ai timp sa ii ti pe amandoi cate o juma de ora la alintat dupa ce au supt..La multe lunite pt gemenasi pt maine!
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelaradu Somnul si alinarea vin doar la tzatzica. E grav? Tre sa iau masuri de pe acum? As vrea sa doarma in patut. Acum doarme cu mine fiindca ma ridicam greu din pat dupa operatie. Cum procedez? N-as vrea sa se deprinda cu adormitul doar la san deoarece ni se anunta un an plin de botezuri si nunti. Am incercat astazi sa o pun in patut. I-am dat drumul la carusel si a atipit pt 1 minut, dupa care s-a trezit ca girofarul cautand tzitzi. I-am dat suzeta cu care si-a facut greata si a vomitat. Cand in sfarsit s-a prins cum sta treaba cu suptul pe plastic, s-a enervat ca nu scotea nimik de papa sau de sete..Iar scandal. Si tot asa cca 1 ora, timp in care s-a agitat bine si i-a trecut tot somnul. M-am dat batuta, am luat-o in brate, i-am dat obiectul muncii, dar n-a mai fost chip sa adoarma. Astept sfaturi si opinii. Anahadasa tu cum reusesti cu gemenasii? Ma gandesc, ca nu ai timp sa ii ti pe amandoi cate o juma de ora la alintat dupa ce au supt..La multe lunite pt gemenasi pt maine! Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
La multe lunite!!
Miha, si eu am aceeasi problema cu adormitul la san, in pat cu mine.. Si nu cred ca se va dezvata..
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
alina_anto spune:
Urez pt maine (in cazul in care nu reusesc sa intru)
LA MULTI ANI pt MADY si DARI!!!
Sa fiti fericite, alaturi de cei dragi!!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
happymumy spune:
In sfirsit.... am reusit sa ajung si eu in casuta cea noua... bine v-am gasit dragi mamici ! Mai am de recuperat primul capitol.
Azi am facut si noi 2 lunite ! La multi ani Tudor de Ileana!
Maine mergem sa facem vaccin, sa-mi depun dosarul la primarie si poate , daca reusesc, sa ajung si la ginecolog, ca nu am reusit sa ajung la 6 saptamani.
Mi-e groaza de intepaturile de maine, ma doare sufletul sa o vad intepata , dar in acelasi timp, abi astept sa mi-o cintareasca , sa vad cit a luat. Voi pentru ce vaccin ati optat? Cel de la stat sau cel cumparat?
De aproape 10 zile si-a facut singura program de dormit noaptea, adica adoarme pe la 1 noaptea si se mai trezeste pe la 7-8 dimineata, papa 20 de minute la san si mai adoarme pina la 11. In rest , stam foarte mult pe afara, de altfel, ziua nici nu doarme altfel decit plimbata pe afara.
Ma duc la baitza, ca s-a trezit de vreo 20 de minute si sa tot agita prin patut. Pupici tuturor!
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
danezza spune:
Subscriu.
Dacazice Alice ca n-a vazut elefantel, stai sa vezi daca m-o vedea pe mine
treaba e ca eu nu pot da vina pe sarcina .. durdulana eram si iainte
citat din mesajul lui bulinuta27 izish, da l-am taiat...a tras un pic de el si apoi a taiat iar restul s-a dus in interior moama cand va aud cat de slabe sunteti... as vrea si eu...eu sunt cat un elefantel ...nici nu pot sa ma intalnesc cu voi ca fac nota discordanata...voi toate slabute si dragute si io elefantel bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55) Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Alice_Elena spune:
Sunteti nebune cu elefantii vostri. "ish" va zic de acum ( asa zice mara la elefant) :)) glumesc
Madyyyy esti nebuna Sa stergi mesajul ca iti vede toata lumea numerele de tel
happymumy spune:
Am reusit si eu sa termin de recuperat si capitolul precedent!
Matza, m-am amuzat copios la posturile tale!
Alice, ti-am admirat pozele, copiii si despre tine... ce sa zic, arati bestial!
Anda, nu se poate trimite un tort prin curierat la constanta?? Mi-ai lasat gura apa cu ingredientele tortului tau, aici nu gasesc pe nimeni sa faca asa bunatate.
Olga, parca tu intrebai de idei de tort, uite eu de aici ma inspir mereu cakecentral.com . Listuta cu copiii, unde o gasesc pe contul comun? Sau o trimiti tu pe email, ca nu am inteles prea bine.
Vroiam sa va intreb cu calciul asta gluconic, voi cum il dati? Ca are un gust oribil, si mi-e mila de ea cum se strimba si se ineaca saracuta. Sau exista un altfel de calciu, gen picaturi , siropel? Si asa am citit pe net ca nu prea e in regula calciul asta gluconic, ca se depune unde nu trebuie...
Protectis e si pentru colici sau doar ptr reglarea tranzitului intestinal? Ca macar cu asta nu avem probleme, face kk dupa fiecare masa.
Nu mai tin minte ce mai vroiam sa scriu... Fug si eul la culcare, cu toate ca pitica tocmai a deschis ochisorii, de bine ce adormise .
Noapte buna!
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
My_Lady0091 spune:
Mady!
Dari!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaelaradu spune:
La multi ani Dari!
La multi ani Mady!
Sa fiti sanatoase, bucuroase si implinite!
La multe lunite Matei&Natalia, Alexa, Azra si Fabian.
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
biancabia spune:
In primul rand La multi ani!! pt bebitii ce implinesc lunite : Iris-Vanessa, Tudor, Alara, Matei&Natalia, Alexa, Azra, Fabian.
La multi ani Mady si Dari!!
Eu sunt rupta, abia vad sa scriu. Acum vad ca a adormit si asta mica a noastra. Eu cred ca de maine nu o mai las sa doarma dupa 6 seara ca asta nu e treaba. A stat treaza de la 20h pana acum. Tot mai tarziu se culca
Miha nu vad sa fi facut rau ca i-ai dat lp. Trebuie sa dormi si tu ca nu rezisti, plus ca dupa ce pleaca mami a ta ce faci?Mi se pare ca mananca totusi cam des Iris, nu? asa face si nepotica mea in varsta de 10 zile, tooooata ziua e la tzatza.Este f obositor pt mame asa. si eu cu Alexis tot asa pateam, eram zombi primele luni. Si Iris primele 2-3 sapt nu adormea decat la tzatza