Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo rody, stai ca nu pricep, ce am eu in comun cu colegele tale? |
, no, pai tu nimic! doar ca-mi aminteam de atmosfera de la tine de la munca, cu colegele care nu te-au chemat cu ele la masa...
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo stefan azi a facut-o pe frizerul..l-a tuns pe mihai vaiii..sa intepenesc... nu stiu cum de ii trec prin cap toate minunile astea, mai. |
Maria a tuns-o pe prietena ei, Raluca. avea copila doua codite frumoase si i le-a taiat pana la elastic si noi parintii toti in casa
Victo spune:
da, mai, da poate acu mai mari. mie nu mi-e ca l-a ciopartit, ca si eu am ciopartit verisoarele cd eram mici (si au luat ele bataie, bietele..)..mie mi-a fost groaza ca umbla cu chestii ascutite in capul lui mihai
bumblebee spune:
Crisu, sanatate multa!
Puiutz, sper sa isi faca tratamentul cu wormex efect si sa dati uitarii problemele din ultima vreme.
Victo, bine ca nu i-a taiat decat parul si ca inca nu are gagica M.
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo da, mai, da poate acu mai mari. mie nu mi-e ca l-a ciopartit, ca si eu am ciopartit verisoarele cd eram mici (si au luat ele bataie, bietele..)..mie mi-a fost groaza ca umbla cu chestii ascutite in capul lui mihai |
Maria avea 5 ani, Raluca 4 . au luat foarfeca din penarul unei fete mai mari , din ghiozdanul ei
saddie spune:
Seara buna!
Eu sunt suparata rau ca mi s-a imbolnavit pisica mic si din nefericire e suspecta de o boala feline incurabila. Azi toata ziua numai pe la veterinary am stat. Maine va fi la fel. Nu stiu luni cum o sa ma descurc cu Medeea dupa mine.... bine si sper sa mai reziste pisica pana luni.
Alice foarte frumosi sunteti! Radu e un cuceritor cu ochisorii aia superbi si Mara e delicioasa!
Sanatate multa si la mamici si la pitici. Ma iertati ca nu mai stiu sa spun la fiecare dar sunt intoarsa pe dos de tot.
Macar Medeei i-au iesit analizele super ok. Toate sunt in limite normale si culmea, desi nu mananca lactate deloc (numai laptele praf) are calciul la limita superioara. Asta apropos de mitul cu calciul si lactatele.
racusor2010 spune:
andrei face nani deja, cum eu am fost la epilat, s-a trezit si normal ca nu s-a mai culcat asa ca era mort de oboseala in seara asta
Oana de la mothercare am comandat tot
Alice cand v-am auzit pe voi m-am dus sa mai caut si eu hainutele de anul trecut ale lui Andrei, pantalonasii ii vin inca la burtica si in lungime de 12-18 luni de la H&M. nu stiu daca pana la vara, dar azi i-am dat din aia...ca se joaca la nisip si cand vine acasa are nisip peste tot body-urile in schimb nu ii vin...sa vedem pantalonasii scurti, ca nu am probat...
Palomina doar 2 luni trebuie balda, noi am terminat si acum nu ii mai dau nimic lui andrei. sa vedem cand o veni pediatra daca ne mai da ceva, dar eu am hotarat sa fac o pauza, sa vedem ce si cum...ii dau doar ulei de peste, si pentru vitamina D, cate o lingurita pe zi (ar trebui 5 ml la varsta asta cred)
Saddie
Paula sa fie intr-un ceas bun
Denisa Doamne ajuta!! bine ca s-a facut bine Vladut!
cum mai sunt bolnaviorii?
fetelor, de unde aveti caciulite pentru perioada asta? eu l-am lasat cu capul descoperit, dar seara mi se pare uneori mai racoare, si i-as lua ceva de pus pe cap, la nevoie...avem una de asta toamna, de la miniblue, dar nu ii place domnului mic e si fitzos
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Alice_Elena spune:
Oana, salteaua e din 3 bucati. Una mai mare, Si doua mai mici. Deci practic are 3 dimensiuni patul
Alice_Elena spune:
Odeta, de ce nu mergi cu pisica la facultatea de medicina veterinara? Cred ca acolo sunt cei mai buni doctori