Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ooo..lume noua, lume noua..haideti fetelor, iesiti din barlog si mai spuneti una-alta.
iaca evenimentul anotimpului: am reusit de m-am epilat! (hihi-inca nu am terminat,a m-am plicitisit, de aia as fi vrut sa merg la salon, ca acolo facea tot ..no, mai continui maine cand dorm copiii)
denisa, cum mai sunteti? da-mi si mie reteta de supravietuire.

azi am program de spalat intens.

la noi vad ca s-a innorat..nu stiu daca mai ies cu copilasii..pe la vreo 5 cred ca se vor trezi..pana papam fructe..mai un joc- are Stefan 3 transformers si e f incantat de ei ( unul e primit de la un prieten si 2 am luat noi azi dimineata, pt fiecarea cica cate unu, dar tot el se joaca cu ei)- si deci daca are jucarie noua, e cuminte pe ziua de azi. in concluzie, cred ca nu ies, stau cu ei la joaca, la dragaleala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

pana la urma am venit la Turda...Filip a fost ok azi, asa ca ne-am incumetat...niciun kk, nici vomat, nici febra...doamne ajuta...

sanatate mucosilor mici si mari (aci ma gandeam la Cristina...)

Filip a adormit f tarziu azi, avand in vedere ca am stat tot pe afara, cu bunicii, unchiul si matusica... si cu vremea asta buna...abia a vrut la nani, dupa ce l-am ademenit cu tzitzi...

si noi avem hainute destule...asa ca nu-mi fac griji...acu le-am cumparat niste adidasi la amandoi, ca nu mai aveau potriviti..

Paula, uau, v-ati luat casuta???deja????ce rapizi ati fost...detalii, please...

Alice, foarte faine pozele...sunteti o familie frumaosa si fericita...
Mara si Radu seamana leit...

vazut si frumusetea lui cris2010...doamne ma tot mir de ochii ei...si de falcutele ei bune de pupat...

mai sunt poze de vazut? am, ratat ceva?

va tzuc...fug sa ne pregatim de restaurant...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

denisa, unde a fost tratat Vladut, in Austria? Doamne ajuta sa fie bine si sa ramana doar o amintire urata!

si pe mine m-au apucat azi pandaliile- eu am avut varicela in sarcina cu Stefan si inca nu mi-a trecut groaza daca copilul va avea de suferit candva din pricina acestui virus contactat cd el era in burtica, in primele 3 luni
. ( asta ca e epidemie la gradinita si mi-am aduc aminte..)

Mergi la inceput

andreea, si noi ne-am innoit sapt trecuta toti cu adidasi, mai putin micu', ca el inca are in stare buna de la Stefan. dar de pe la 3 ani incolo va tb sa ii iau , ca stefan a stricat incaltarile si pantalonii-sunt rupti in genunchi toti, deci va avea si el motiv de innoire. cumnata ta cum mai e, nu vine bb?
bine ca e ok pitscotel. deci e buna totusi si tzitzi la ceva..ha ha ha

Mergi la inceput

denisaaaaaa, ma bucur mult pentru Vladut!!!!!!!!!!!!! doamne ajuta in continuare sa fie sanatos!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, si noi ne-am innoit sapt trecuta toti cu adidasi, mai putin micu', ca el inca are in stare buna de la Stefan. dar de pe la 3 ani incolo va tb sa ii iau , ca stefan a stricat incaltarile si pantalonii-sunt rupti in genunchi toti, deci va avea si el motiv de innoire. cumnata ta cum mai e, nu vine bb?
bine ca e ok pitscotel. deci e buna totusi si tzitzi la ceva..ha ha ha

Paula cu 2 nazdravani, M si S

Paula, teoretic Filip are si haine si papucei de la Eric...aproape noi...Eric n-a fsot genul de copil care sa strice hainele sau papuceii...chiar deloc...asa a fost sa fie... doar ca nu toate se potrivesc cu anotimpul...mai ales papuceii...

tzitzi a bagat la greu Filip...si ieri, azi noapte, azi...clar e buna, fara tzitzi nu stiu ce faceam...

cumnatat-mea inca nimic...tot incearca...am zis ca mai degraba imi iasa mie pana le iasa lor...

vreo poza cu Mihai tuns ai?

ioiiiii, mi-ai adus aminte de epilat...musai tre sa ajung si io...candva...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

denisa, unde a fost tratat Vladut, in Austria? Doamne ajuta sa fie bine si sa ramana doar o amintire urata!

si pe mine m-au apucat azi pandaliile- eu am avut varicela in sarcina cu Stefan si inca nu mi-a trecut groaza daca copilul va avea de suferit candva din pricina acestui virus contactat cd el era in burtica, in primele 3 luni
. ( asta ca e epidemie la gradinita si mi-am aduc aminte..)

Paula cu 2 nazdravani, M si S

Vladut a fost tratat in Elvetia si Germania. Dumnezeu l-a ajutat si acum e bine sanatos.Bineinteles ca efectele adverse exista,dar fiinf copil,corp tanar,se va regenera rapid.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

andreea, am pus cu mihai pe FB poza. stai ca pun si cu S, daca ei tot dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

am ajuns la zi cu cititul fug sa vad pe Fb pozele Paulei
pe mine m-a pufnit rasul cand am citit...off cand e liniste prea mare, intotdeauna copiii "lucreaza" la ceva important

aveam planuri mari de iesit pe afara dar astept sa se trezeasca Matei care doarme de la 12.45

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena
Paturi, eu vreau sa le iau din alea reglabile pe lungime. Mi se pare super tari mititele asa, ca de pitici pt jucarii am niste cosuri colorate, tot de la ei, si unul care se agata pe perete/usa cu buzunare

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

eu am o nelamurire reglabile am inteles, dar cum sunt saltelele...ca doar nu o sa cumperi nu stiu cate, de cate ori mai lungesti patul putin
si eu tot din ala vreau sa iau...dar acum stateam si ma gandeam asa...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput