Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Adriana!

Cristina, mi se pare ca Riana seamana putin cu Stefi, doar ca e mai blonduta. Eu am tuns-o pana acum de 2 ori la spate, iar bretonul de multe ori. Daca il lasam avea parul lungut bine acum, de fiecare data cand am tuns-o avea codita cam de 5 cm, dar era rarut si inegal.

Eu sunt suparata ca nu reusesc sa interactionez cu Stefi asa cum as vrea, e f. agitata, intr-un dute-vino continuu. As vrea sa stea si ea un pic sa-i spun o poezioara, sa-i explic ceva, sa organizam un joc. Pana termin eu de spus o propozitie, ea deja a plecat sa faca altceva. Ma simt depasita total de situatie.
Duminica am fost cu ea in parc si s-a dat de 8 ori in carusel! Abia am luat-o de acolo ca trebuia sa plecam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Salutare, am reaparut si noi. Ne mai primiti?
Am avut calc la reparat, acum l-am recuperat.

Adriana, La multi ani! Sa ai sanatate si multa putere sa te bucuri de ce esti si de ce ai! Si sa-ti faci o zi frumoasa, asa un pic de rasfat, poate fi si o bere, ceva, zic si eu? O plimbare printre atatatea treburi, stii tu ca daca nu-ti faci tu bucurii, altuia ii e mai greu sa-ti faca. Sau nu?
Sa ai o zi minuntata, asa ca tine!

Nu mai stiu, am citit asa pe sarite ca n-apuc sa recuperez.

Crissy, nu mai stiu daca ai zis, cum a fost la control? ce fac fetele frumoase?

Eu am fost azi cu albert la noua medica de familie care e si homeoptata, are baiatu meu niste muci care nu se dau dusi deloc cu toti aerosoliI. Mi-a zis sa nu mai sar din prima cu flixotide, sa incerc intai ventolin, daca nu are diagnostic de brosnita asmatiforma sau astm.

Si mi-a mai dat la aleger intre sinupret si prospan, a zis ca prospan se pot face si aerosoli si-s mai eficiete picaturile as adeact luate oral. Mi-a mai zis si niste remedii homeoptae pentru muci care stau lipiti de gatu/nasu copilului. daca vrea cineva info, sa zica si scriu.

Si mi-a mai zis ca face dezitoxicare pentru cine vrea sa scape de efectele vaccinarii. Noi vrem si mergem cand s-o termina boala lui albert.

Mie mi-e cam rau, m-am trezit azi noapte si am vomitat, acum sunt ametita si ma doare stomacul. Si stiu de la ce, am mancat niste seminte de floarea soarelui aseara. multe. Asa-mi trebuie.

Si pentru ca am citit ca lauti hainute la baieti si fete, am vrut sa merg si eu cu albert in mall azi sa ne luam ceva, totu bine pana au trecut 10 min cand n-a mai vrut in carut, deci s-a terminat plimbarea. Acum astept sa se reintregeasca familia, teo e cu tati la ai mei sa puna legume in solar pentru baieti. Asa ca merg la sfarsitul saptamanii la cumparaturi. Pentru albert mai am de la teo multe, dar mai vreau sa-i iau si lui ceva nou si pentru restu, asa cate putine.

Albert are 10.500 kg si 80 cm, suntem cei mai pitici?

Stie cineva cum fac scrisul asta mai mare, dupa ce ca-s ametita mai scriu si pe sarite. Scuze, daca am greseli.

Va pupam, sanatate celor bolnaviori si o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Vreau si eu o cafea nu ma impac deloc cu schimbarea orei...seara ma culc tarziu si dimineata nu ma pot trezi...e a doua zi cand intarzie Antonia la gradi...dormim toti de rupem dimineata

Cand ma bucuram si eu ca a venit caldura si stam afara mai mult...iar a venit frigul

David e inebunit dupa Thomas si Mqueen masina rosie...cum o vede ii sclipesc ochii si tipa...toata ziua ma pune sa-i pun desene cu ea

Adriana la multi ani ! sa fii iubita si fericita alaturi de printesele tale !

Michele- ce fain o sa fii mamica de doua printese sunt curioasa daca o sa fie tot blonda

Racusor- am vazut pozele cu Andrei e tare scump si frumos...

Eladeea- multa sanatate sa va faceti bine repede...e tare rau bolnaviori

Ochidut- doar pt muci eu le dau Corizalya lui David i le dizolvam in putina apa inainte...acum le tine in gurita pana se topesc...e tare incantat cand ii dau...crede ca-s bomboane

Crispo- ce multe stie sa faca Vladut...e baiat mare ,ti-a mai trecut raceala?

Copii dorm deja...ma intind si eu poate dorm putin cu ei....cred ca am scris pt o luna

va

Mergi la inceput

Cristina, nu te lua dupa metrul de perete, ei nu stau drepti, flexeaza genunchii, masoara-l pe metru orizontal, asa ii intinzi si piciorusele si vezi exact cat e de lung.
Stefi inca poarta 19 la piciorus, iar asta vara purta 18. Are piciorus de bebe.

Mergi la inceput

Cristeo, nu sunteti cei mai pitici, noi avem tot 80 cm, 9,5-9,7 kg.

Bambo, dormiti acum cat mai puteti ca de la anul nu mai poate intarzia caprita la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Stiam eu ca uitasem ceva Crissy totul ok? fetele ce mai fac?

Crissteo- si noi am folosit Prospan picaturi pt aerosoli...sunt bune...doar pt Antonia am folosit...multa sanatate

Lauri_ca- asa e din toamna intram la program

David poarta 21-22 depinde de model..oricum 21 ne e cam fix...deci 22 purtam.

gata fug in pat...acus se trezesc iedutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

V poarta 24-25, dar depinde f mult si de cum sunt papucii facuti, ca am avut si in toamna vreo 2 perechi de ghete 25. Oricum, traieste pe picior mare.. si lat.

Bambo, ti-am dus dorul! Chiar ma gandeam la David, ca sigur mai face el cate ceva, de caprita nu mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Noi in vara aveam 20-21 la pantofi iar acum avem 23....I-a crescut cam mult piciorusul dar...de exemplu are niste adidasi care ii vin bine cu toate ca sunt 22....Cred ca depinde mult de calapod...de cusaturi...de cat de lat este piciorul copilului...de firma de pantofi....

Sambata am fost cu el sa ii luam adidasi....Nu am reusit sa il probez....Cand l-am descalat urla bai frate de se uitau toti din magazin ca au crezutca batem copilul...Vroia sa se incalte cu pantoful lui....Nu a fost chip sa il incalt cu cei pe care vroiam sa ii cumparam...Asa ca am plecat
Duminica am iesit la locul de joaca ...l-am obosit bine si am fost la magazin....Cand a dat sa urle dupa pantoful lui i-am dat si niste jucarii de prin magazin....combinat cu oboseala de la joaca am reusit sa il probam.....Bineanteles ca statea cu pantoful lui in brate si mai dadea sa se incalte cu el....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutare!

Venim la apel si noi daca ne-a certat ieri Paula Azi sunt mai bine dispusa ca am dormit azi-noapte Sper sa mai doarma piciul macar cateva nopti sa-mi revin putin.

La multi ani, Adriana! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

Ochidut ai perfecta dreptate cu reactia fata de crize, eu sunt convinsa ca daca nu as sta cu V toata ziua, as avea mult mai multa rabdare cu el. Asa, cand ma trezesc dimineata ma gandesc cu groaza la cate toane trebuie sa "dezamorsez" toata ziua
Eu pentru muci i-am tot dat lui V Sinupret, dar nu cred ca a avut vreun efect. Asa ca am decis ca data viitoare sa nu-i dau nimic.

Lauri_ca asa e si Victor, o mica tornada, n-are rabdare de nimic. Eu zic ca e o faza trecatoare.

Michelle pentru eco si filmuletele cu Bianca. Aveti nume pentru printesa mica? Si la noi tot asa se desfasoara iesitul afara In plus, noi nu stam deloc in parculet, mergem tot in parcari printre blocuri sa ne uitam la masini, sa le stergem de praf. Azi am socializat cu trei barbati (cam cate 10 minute cu fiecare ): unul schimba roata, altul lustruia masina, al 3-lea scoatea masina din garaj. Poate au crezut ca am iesit la agatat cu copilul

Sanatate multa mamicilor bolnave, Andreea si crissteo. Crispro tu cum mai esti?

Ainotna mare pentru Sasha.

Crissy

Oare nu stiti cand se mai termina cu vanturile astea ca asa m-am saturat?!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ilincami-l imprumuti si mie pe Victor, sa ies la socializare? Raul nu socializeaza cu barbatii...lui ii fug ochii dupa femei, si media de varsta preferata e 5 ani. Plimbarea cu Victor pare mult mai interesanta

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput