Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

V poarta 24-25, dar depinde f mult si de cum sunt papucii facuti, ca am avut si in toamna vreo 2 perechi de ghete 25. Oricum, traieste pe picior mare.. si lat.

Bambo, ti-am dus dorul! Chiar ma gandeam la David, ca sigur mai face el cate ceva, de caprita nu mai zic.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Alinaaaaaa....25???? atat are Eric acum...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Adriana, la multi, multi ani fericiti alaturi de cei dragi!

Sa ai o zi minunata in continuare!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mama ce de urari! Ca in fiecare an, imi dau lacrimile de emotie. Va multumesc tare mult pentru toate urarile primite.

Marime la pantof: Rebeca poarta 21 la incaltari, dar mi s-a intamplat sa iau sosete 21-22 si sa fie mici.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Adriana La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de comorile tale!!!

Medeea poarta 22 acum, in toamna trecuta purta 21 deci cred eu ca pana in toamna care vine ajungem la 23. Eu am riscat si am comandat de pe net doua perechi de pantofi una 5 si una 6 UK (cam 22 si 23). Daca cei marimea 23 ii vor fi prea mari acum, ii raman pentru la toamna. Oricum difera mult de la firma la firma. Am luat acum niste tenisi de la HM nr 22 si sunt maaaaaari de tot.

Trebuie sa innoiesc si eu rezerva de body-uri ca toate ii vin cam fixe si vad ca o enerveaza. In rest hainute am mai tot luat iar rochitele de anul trecut ii vin toate. Si sandalute mai am de luat dar inca nu ma grabesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ilinca - momentan ii spunem Clara Dar imi place si Iulia.

Papuci - cam 21-22 purtam si noi, depinde de calapod, cusaturi etc

La parcul de joaca se da de cateva ori pe tobogan, in leagan, in balansoar, apoi incepe sa fugareasca pisici, sa se joace cu pietricelele, iar daca sunt si copii mai mari, peste 5 ani, la ei se duce din prima si intinde mana sa o ia la joaca si pe ea.
Imi e mila cand copiii nu o baga in seama, ea e foarte fascinata de ei. Ce sa fac, o sora mai mare nu am de unde sa ii fac rost, poate daca infiez una

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

79 de cm, deci noi inchidem plutonul de delfinasi.

am primit o bursa de 2 sapt in Germania.

incep sa ies din Groapa Marianelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

79 de cm, deci noi inchidem plutonul de delfinasi.

am primit o bursa de 2 sapt in Germania.

incep sa ies din Groapa Marianelor.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Felicitari!!!!!!!! Dar..... pleci fara strumf??????...Prevad o Groapa a Marianelor si mai mare.......

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

adica o sa-l intarc, adica da, dar o sa ma satur de plans si inainte si in timpul si dupa ce revin.

offf

dar stiu ca trebuie sa-l intarc.

oare sunt mama denaturata ca plec fara el?
eu asa simt,dar sotul zice ca nu,ca am buba la cap.

la picior avem 22.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Nicole, te imbratisez. Fii tare mami!

Riana poarta 23 acum cam la toate incaltarile, in masura in care in toamna/iarna ii luasem ghetute nr.21 si pana sa treaca iarna cu greu o puteam incalta. Ea defectul ca e si groasa/carnoasa la picior si foarte greu gasesc ceva in care sa intre piciorul lejer.

Aiotna, pai invidioasa ca fetitele sunt mai lipicioase, mai dulci, mai istetele si mai finutze… O groaza de chestii de imbracat gasesti!!! Eu eram tare reticenta la idea de a avea fetita, acu sunt innebunita dupa fetite. Si e foarte bine pt ei copii, sa fie apropiati ca varsta si de acelasi sex, sa aiba joaca in comun…

Laurica, tot eu o tund pe Riana, si imi ia juma de ora cred, in cada, ca se foiestee…eheheee.. Mi-ar placea s-o duc la coafor, sa o tunda frumos, dar nu cred ca ar sta inca..si cand baga sirenaa..valeuu. Despre agitatie nu stiu ce sa zic… cred ca e o perioada, poate trece cu timpul..pup.

Baby, ce scump e Tudor. E grijuliu cu bunurile lui. Sau poate are déjà preferinte. Nu i-o fi placut noul pantof. Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ilincami-l imprumuti si mie pe Victor, sa ies la socializare? Raul nu socializeaza cu barbatii...lui ii fug ochii dupa femei, si media de varsta preferata e 5 ani. Plimbarea cu Victor pare mult mai interesanta

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Hahahaha, ce m-ai distrat Paula. Esti de pomina. Te pup.

Mergi la inceput