Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

crissteo, bamboletta, ilinca suntem bine.

michelle, am trecut pe prima pag.

histamina, Pana la urma ai luat examenele?

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Baby, ce scump e Tudor. E grijuliu cu bunurile lui. Sau poate are déjà preferinte. Nu i-o fi placut noul pantof. Pup.

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

grijuliu sau mai degraba reticient la nou... Si nu cred ca e vorba de pantofi ca nu i-au placut ca sambata am fost la un magazin si duminica la altul........Cred ca stie ca ce e pe el e al lui si asa trebuie sa ajunga inapoi acasa....

Deja a inceput sa faca fitze la imbracat...Imi arata el ce sosete sau bluza vrea si iese scandal daca nu le pun pe alea....De obicei ii scot hainele de plecare cand nu este prin camera sa nu ii dau sansa sa aleaga el.....ca nu am chef sa merg cu el "papagal" prin oras...
Ma gandeam ca daca de acum face asa fitze apoi mai traziu ce ma fac? Si cu fetita cum va fi? La 1 an se asorteaza ea? Daca are grija Tudor sa isi invete sora mai mica numai de bine......e clar ca va fi razboi...Dar cu 2 pui de leu ce pretentii vreau sa am si eu..un rac amarat....ca si sotul meu.....E clar ca ei vor fi sefii

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Crissy te rog sa treci si la mine caruciorul roz

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+

Mergi la inceput