Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani, Adriana! Sa fii fericita, iubita si implinita!

krys - tare dulce Riana. Mai ai pozute noi?

paula - cred ca toti copiii au crizute la varsta asta. Chiar citeam intr-un www.desprecopii.com/info-id-1422-nm-2-ani-inceputul-crizelor-de-independenta.htm" target="_blank">articol

Citat:
Copiii de 2 ani de obicei nu stiu ce vor, in afara cazurilor in care sunt siguri ca NU vor sa faca ceea ce doriti dumneavoastra sa faca. Micutul de 2 ani se lupta cu parintii inainte sa accepte sa intre in cada ca sa faca baie, apoi dupa ce intra, nu accepta in ruptul capului sa mai iasa din baie.

Eu ma regasesc cu Bianca in partea cu baia in cada si altele.
Plimbarile la noi inseamna catarat pe borduri, tras de lanturi, catarat pe scari, bagat mainile in pamant si scormonit, iar orice incercare de a-i schimba activitatea se lasa cu urlete
De mers de manuta nici nu se pune problema.
A, nu sunt toti copiii asa?

Am fost aseara la eco si totul e bine, e fetita sigur, am vazut si eu ce trebuia sa se vada, am dovada Si mi-a zis dr. ca pot naste natural, chiar dcaa va fi 2 an iintre nasteri. Am zis ca astept travaliul si mai vedem, oricum momentan era tot in pozitie pelvina ca Bianca si circulara simpla de cordon.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Deci nu e singurul. Am inteles :) pe mine ma uimea ca de pe la o luna isi si intoarce capul de pe o parte pe alta fara probleme. Si mara doarme pe burta de cand a inceput sa se suceasca singura, de pe la 6-7 luni cam asa parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Raul se da toata ziua cu motocicleta ta, pe care tb sa se impinga cu piciorusele si din cauza acesteia toti papucii ii sunt rupti in varf. Ieri era sa pic jos cand am observat. Dar afara nu putem iesi fara motocicleta aia, ca nu vrea sa vina mult pe jos si caruciorul nu-l mai folosim...Ce ma fac? Va tb sa-i schimb la luna incaltarile.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Michele, felicitari pentru vestile bune. Asa ce tari sunteti mamici de 2 fetite! Va invidiez usor... Pozici nu prea am. Asta e una dintre cele noute, facute pe tel luna asta. Am mai multe dar nu sunt foarte clare, ca nu sta prea mult intr-un loc la pozat, ca vrea deja sa vina sa vada cum a iesit poza.

Si Riana doarme mult timp pe burta. In parc Riana iubeste leaganul foarte tare si topoganul. Faza nasola e ca de sapt asta ne-au inchis pentru renovare Gradina publica, care e un parc marisor la 2 pasi de casa... Si asta ne cam strica toate planurile de vara... Toata ziulica stateam pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani, Adriana!!! Sa fii iubita, sa fii fericita! Ai 2 comori de nepretuit! Iti doresc sanatate si putere sa le poti creste, sa iti aduca multe bucurii! Te imbratisez cu drag si iti doresc o zi minunata!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
Alice, si ai mei au dormit pe burta de cand le-a cazut buricul. Am vazut pozele de la botez, ati fost faini toti. Sa va traiasca micul crestin!
Michelle, ma bucur pentru vestile bune de la eco. Am vazut-o pe mandra in filmulete, frumoasa si desteapta
Krys, pai tu si cu baiat si cu fata, de ce mai esti invidioasa? Pacat de parc, poate gasiti altul prin apropiere...
Paula, nasol cu pantofii..

Sasha are laringita, de duminica noaptea l-a apucat, se pare ca a renuntat la bronsite si a dat-o pe laringite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani Adriana, sa te bucuri de comorile tale!!
Sa fii sanatoasa si fericita mereu!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Adriana La Multi Ani

fetele cu copilasi mai mari, cam cu cate nr le cresc piciorusele pe an?
noi avem acum 21, oare la anul pe vremea asta o sa avem 23?
ma gandesc ca mai mult nu au cum

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

cam asa ceva, dar nu prea poti fi sigura. plus ca depinde cum sunt croiti

anul trecut in primavara avea 19 apoi vara a trecut la 20 si toamna la 21 deja. in iarna a purtat 21-22. acum are in medie 22, tocmai i-am luat 3 perechi (pantofi+balerini+papuci de apa/pietre) care ii vin f bine 22 + mai are niste ghetute tot 22

dar avea si adidasi 21.5 din toamna trecuta care inca ii vin
are sandale de vara nike 23,5 care ii sunt aproape bune, sper chiar sa ii mai vina la vara
are cizme cauciuc 23 care ii erau cam mari
dar i-am luat niste ghetute 23 care ii erau mici, i-ar fi trebuit 24

prin urmare niciodata nu se stie daca ii vin sau nu. totusi consider ca media e 22, deci a crescut cu 2 numere fata de anul trecut.
de asta si urasc sa ii cumpar de pe net, ca apoi trebuie sa returnez....si poate nu au la schimb si tot asa

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vlad are 20 la picior. inaltime parca 85-86, dar nu stiu unde l-am masurat pe metru din ala de perete si imi dadea 82.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, mamica scumpa, draga si harnicuta Adriana
Sa fii sanatoasa, voioasa, sa-ti dea DD rabdare, putere de munca, sa fi fercita si iubita!!

V doarme de la 2 luni pe burta, si acum tot pe burta doarme.

Nicole, sa iesi cat mai repede din groapa necazurilor.

Mergi la inceput