*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (3)*******

*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (3)******* | Autor: madaiulia

Link direct la acest mesaj

Carstea felicitari pentru bebelusa din burtica! Nastere usoara, sa fie sanatoasa si mancacioasa si recuperare rapida dupa nastere!
Betty pneumonia se vindeca fara sechele. Nu pot sa-ti spun nimic de diagnosticele Alexandrei pentru ca eu nu am vazut-o si nu am ascultat-o. Se pot auzi mai multe tipuri de raluri si in functie de ce se aude diagnosticul este diferit. Multa sanatate! La gradinita nu e obligatoriu sa faca mai des viroze, ea a stat cu Andreea de la nastere si deci a intrat in contact cu tot ce a adus de la gradi.
Ar trebui sa va lamuriti la ce e alergica, din cate povestesti a facut o forma severa. Vor mai fi situatii in care va fi nevoie de antitermic si trebuie sa stii ce ii poti administra in siguranta.
Ella sanatate multa lui Bob!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 10+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Chichi, La multi ani!!! sanatosi si fericiti!!!
Petrecere maxima..ca nah serbezi odata la 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ella,noi am nascut in aceeasi maternitate;si eu am tot facut puroi la cezariana iar la cateva luni de la nastere am facut mastita pentru care am fost operata de 3 ori (faceam puroi)-2 anestezii totale si una locala; dupa 7-8 luni de puroi si a "amintit" unul dintre chirurgi ca folosesc ate de f proasta calitate; de puroi am scapat singura acasa scotandu mi resturile de ate cu ace sterile,betadina si bandaje.... dar nu povestesc cum ca n am bulina "interzis sub 18 ani". a fost un chin!

cat despre bianca ea va ramane la gradinita la grupa mare; eu sper sa mai schimbe astia legea intr un an pentru ca noi locuim la 50 m de pitesti dar pe buletin avem adresa sat/comuna si pt scoala care o vreau ar trebui sa astept runda2 de inscrieri pt a nu o duce la tara la 10 km de noi

CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

La multi ani, Chiqui!! sa fii sanatoasa, si iubita si fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multi Ani Chiqui!!!!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de toti ai tai :)

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, nu stiu asa multe, dar trebuie sa ma documentez si sa merg la pneumonolog cu ea. In vara cand avea 2 ani, i-au pus diagnosticul de bronsiolita, dar s-a manifestat altfel in sensul ca a tusit sec si urat de tot, iar noaptea facea adevarate crize de astm, febra 40, dar totul a tinut 3 zile, fara antibiotic. Acum a inceput asemanator, cu tusea seaca si chinuitoare, apoi productiva, dar a avut exagerat de multe secretii, plus respiratie sacadata , tot tacamul ...

Imi pare tare rau de Bob, ca e tare greu sa ii vezi bolnaviori ... si alexandra si-a revenit repede, a avut o zi in care a fost mai moale, in rest nu ai fi zis ca e asa grav ... ce sa zic si la noi, bunica astm, mama astm, dar eu nu am ...

Chiquitita, La multi ani!!! sa fii fericita alaturi de familia ta. Ai niste fete absolut superbe, cea mica imi aminteste de alexandra mea de cand era bebe, iar cea mare e o domnisoara aleasa .

madaiulia, multumesc mult de raspuns! Nu stiu ce analize sa ii fac pt alergie sau daca e alergie, poate doar o reactie adversa ... toti imi spun sa mai astept ca nu-s relevante analizele la varsta asta ... o sa mergem la medici specialisti si sper sa ne mai lamureasca ... la medicamente in general (acum antibioticul) sau la anumite alimente, gen cereale, ori iaurt, ciocolata (cacao-cred), daca mananca ii apar bubite pe fata initial si daca continui sa ii dau, 2-3 zile, apar manifestari digestive - diaree, agitatie, si i se inmultesc bubitele, apar si pe corp.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

O primavara frumoasa!
Sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani, Chiqui, sanatate si putere!
Clem, petrecerea piratilor a iesit super-super! S-au distract extraordinar de bine, si noi adultii pe langa ei, am ras de-am lesinat! Ma crezi ca n-am avut timp sa downloadez pozele? Si eu sunt nerabdatoare sa le vad, doar ca am avut multe de facut acasa (curatenie in primul rand ). Vi le arat cum le pun online.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ella, La multi Ani !!! Domnita

Abia astept sa imi pozele alle din LO :)

Liviana, Sa iti traiasca baiatul si tu mamico cu 7 ani vechime.

Cum mai e Matei la AF?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va multumesc pentru urari!

Sanatate celor bolnavi, doar ce am incheiat si noi oarecum o serie de raceli, Livia e mai mereu cu muci si fonfaita, probabil va trebui sa o operam de polipi.

Ella, cu intarziere La multi ani si tie, sanate si numai bucurii sa ai!

An@, o sa intru si eu in "chinurile diversificarii", deocamdata alptez in continuare cu un san (de 4 luni fac asta de fapt) si e incomod si probabil insuficient in timp. Biberonul sa nu il vada, laptele praf nici atat, hai sa zic ca ia putin suc dintr-un capacel de la duphalac.

Livia va merge la anul la pregatitoare iar in clasa intai la 7 ani si trei luni. Nu ma grabesc sa "intre in sistem", sa mai copilaresca, o sa tot invete, pana la urma de ce ne grabim, sa ajunga mai repede la serviciu?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chichi si eu alaptez si nu ma indur sa o intarc desi imi repet desori ca o voi face! Cred ca nu-s eu pregatita! Nici ea nu accepta alt lapte! Plus ca e intarziata cu dintii! Ea e nascuta pe 14sept10.

Mergi la inceput