Clubul "babelor" FIV-oase 21
Raspunsuri - Pagina 7
5ab1na spune:
daniela imi permit sa ma bag in seama si sa-ti zic sa faci o histeroscopie neaparat daca zici ca se manifesta de se cere pumnul de calmante.
eu...cand eram tanara...n-am fost cu anii la ginecolog. ANI. stiti foarte bine: tanara, fara nici o problema si, mai mult decat orice, mi-era al naibii de rusine.
dar luna de luna era calvar. asta era singura mea problema: ameteam de durere, eram zombi pe perioada ciclului. si mi se parea normal sa ingit pumnul de pastile. asa vedeam si reclama la TV si credeam ca toate femeile sufera. sau daca nu...n-o fi mare diferenta.
ei...dupa ce m-am apucat de facut copii si am facut prima histeroscopie (aveam polipi endometriali) alta viata. nu mai am deloc problema asta. si cum se pare ca ma indrept spre menopauza nici cantitativ nu ma deranjeaza atat de mult. acum nu mai iau nici un calmant.
daniela74 spune:
eu as face,sa vedem ce zice si nenea dr.La mine durerile astea s-au agravat dupa fiv-urile facute,ca si cantitate nu e mare,dar in primele zile elimin mai mult cheaguri decit singe,plus ca e si foarte lung,7 si chiar 8 zile
daniela,
daniela74 spune:
mi-am adus aminte de prima mea vizita la gine: aveam 21 de ani si imi incepusem viata sexuala de vre-o 2 luni,imi zice dr.esti gravida in 3 luni ,bineinteles ca am mers la alt dr.ca eu nu aveam cum sa fiu gravida si imi gaseste un chist cit o portocala mare pe ovarul sting si imi scoate ovarul si trompa.
daniela,
5ab1na spune:
cheaguri mai am si acum. nu atat de multe dar mai am.
tu ai TSH-ul ok? in lunile in care imi salta TSH mi se pare ca e mai lung ciclul. de fiecare data mi-e teama sa nu fac polipi.
smaick spune:
buna seara fetele
sami bun pontul cu pestele; eu nu sunt mare amatoare de peste dar sotul da si gatit ca la popasul pescarilor din olimp nu am mancat niciodata; si cum nu pot sa fac 500 km pentru o portie de peste cred ca voi da curs sfatului tau
eu din cauza alergiei de pe picioare nu-mi vine sa mai port fuste, dar nu mi-a dat prin cap pana acum iarna sa iau sosete pe sub; eu fac alergie fix pe tibii aproape de laba piciorului
in alta ordine de idei va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat; sora mea face fiv gratuit la Giulesti cu marele M si nu stie cat sa presteze la sfarsit! mai este vreuna din voi in tema? multumesc anticipat
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na cheaguri mai am si acum. nu atat de multe dar mai am. tu ai TSH-ul ok? in lunile in care imi salta TSH mi se pare ca e mai lung ciclul. de fiecare data mi-e teama sa nu fac polipi. |
habar n-am,imi e si rusine sa tot spun pe aici ca eu nu stiu cum arata analizele mele,mie nu-mi trimit rezultatele niciodata,se trimit la dr,si eu mi-am inchipuit ca daca nu-mi zic nimic e ok.Am facut chiar mai multe analize pt tiroida,pentru ca am niste noduli pe lobul sting si pt. ca mama mea a avut cancer(s-a operat acum 7 ani si e bine acum),m-am speriat,dar nu e grav,trebuie doar sa repet la 2 ani,adica anul acesta in toamna.
daniela,
5ab1na spune:
stiu daniela ca nu-ti dau rezultatele la analize:(
dar nu iei euthyrox nu?
sa speram ca doctorii tai nu sunt din categoria celor care considera normal un tsh de 4-5.
luck spune:
sabina,daniela
si eu in tineretile mele aveam niste dureri groaznice de burtica la CM.Si da,eliminam si cheaguri.
Am facut histeroscopia si a fost ok deci se pare ca nu aici a fost secretul durerilor mele.
O seara faina,
5ab1na spune:
oricum nu cred ca e bine 7-8 zile la varsta danielei si cu cheaguri si durere.
o fi de la tiroida? vad ca tu luck ai ATPO.