Clubul "babelor" FIV-oase 21

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetele multumesc mult
imi voi nota ambele retete desi Cris cea cu zer nu stiu cand voi reusi sa o fac! zer? pfii...nu-mi pot imagina de unde as putea face rost.

va pupicesc. mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Sabina, la noi se gaseste deja zer in piata ... inca n-am facut anul acesta, dar abia astept

Sami, cred ca seamana la gust ciorbitele noastre ... a ta se acreste de la otet, a mea de la zer

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Cris emotii mari nu?
sa fie bine iti doresc. cu clexane ce-ai mai hotarat? ai luat in considerare banala aspirina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

'Neatza, fetelor!

Sa aveti o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neata fete dragi
Anaasta am ratat a iti zic La multi ani la timp, dar sper ca primesti urarile mele acum. Pupici si un mare buchet de
sami sper ca te simti mai bine. nasa mea isi facuse sprancenele asa, aratau destul de bine. eu sunt adepta stilului natural, asa ca nu pot avea o parere chiar obiectiva.
elenush ?
Nu am apucat sa ma uit decat pe ultimle 6 pag si am remarcat ca d-na detectiv e lipsa la apel, dar fiind w-e si frumos afara banuiesc ca e motivat.
ari bafta maine ! lighioanele sunt ok ? te mai iubesc ?
azi dim d-nul Scart nu s-a simtit bine, i-am pus iar caloriferul in priza, i-am facut ou cu miere si vad ca acum incearca sa cante, dar e cam ragusit. Zgatia aialalta e in mare verva, de cand i-am mutat la resedinta "de vara" de pe bacon e in mare verva, nu ii tace ciocul o clipa.
Vroiam sa merg la Raw generation, dar am stat sa pazesc canarul sa vad cum se simte si ... ca sa nu pierd timpul aiurea am pus rufe la spalat. acum citind-o pe sami, dau si eu o cautare pe net si aflu ce sarbatoare e eu nici macar nu stiu in ce zi sunt Acum tocmai ce a terminat masina si mi-e rusine sa intind rufele pe balcon dar nici sa le las sa mucegaiasca acolo nu pot.
azi trebuia sa mergem si cu bicicletele sa le facem revizia de primavara, dar sotul e cu dorsalul in pioneze ca a facut ieri exces de zel la pedalat, iar mie fix azi dim mi-a venit cm si a inceput sa ma doara si burta. uff, si ce chef de iesit cu bicicleta avea

sa va zic ce nebunie am facut. vineri mi-am luat o zi de concediu (cu toate ca am o gramada de treaba la servici) si am stat tpata ziua la Baby expo la standul unei firme. am vazut la burtici si copii cat in 3 ani. am vorbit cu mamici, gravidute, copilasi, am facut "lugu-lugu" la bebelusi, ce sa mai zic, la sf zilei eram ragusita si cu crampe la gambe. a fost o experienta f interesanta, mai ales ca eu nu sunt obisnuita sa am contact cu "public", cu atat mai putin cu unul care are o legatura atat de puternica cu un subiect sensibil al vietii mele. a fost o terapie de soc, dar cred ca m-am imunizat la vederea de burtici/copilasi.
hai ca ma duc totusi sa intind rufele, asta e.
daca ati auzi ce cantare e pe balcon !!!! si-a revenit canarul, iar Zburli mic a invatat triluri noi si spune tot ce stie !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.
ce faceti???

acum am ajuns si noi acasa.
am fost la Manastire la Pasarea,am fost cu soata pe la "mosia" noastra-adicatelea pe la terenul pe care-l avem sa vedem ce mai e pe acolo...am fost pe la munci...si cam atat.

le-am propus parintilor condimentelor sa mergem pana la Giurgiu sa mancam un peste adevarat ca doar e Buna Vestire azi si se mananca peste....dar erau singuri pe plantatie cu pricinosii asa ca am amanat-o pe we viitor.
va spun sincer-celor care sunteti din Bucuresti,daca vreti sa mancati un peste de Dunare adevarat,gustos,proaspat si cum mai vreti voi...mergeti la Giurgiu pe malul Dunarii la rest.Alexia.
noi, cand avem pofta de un peste acolo mergem.
cele mai bune icre facute de ei cu masline,ceapa rosie si paine prajita...crap prajit cu mamaliga si mujdei...saramura..plachie...ciorba de peste.
si baietii spun ca merge de minune si vinul alb cu gheata

mai fete...dar voi spalati Duminica???
eu nu spal si nu cos Duminica.

in alta ordine de idei...maine astept si eu CM...deja ma doare burta si sunt umflata ca un butoi.
imi propusesem sportizare azi dar nu cred ca-mi iese.

azi-noapte ne-am trezit amandoi la ora 3...adica ora 4.
ne-am sucit,ne-am invartit...ne-am dus la baie...am baut apa...ne-am uitat pe geam...am stat de vorba ca doi moshi...al meu a adormit pana la urma dar eu nu am mai reusit sa adorm pana dimineata...asa ca acum imi e cam somnic.

am avut un pui la marinat si l-am pus pe sticla,la cuptor acum...sa balotam diseara.

uuooff...am o problema Primavara:nu mai suport sinteticul pe laba piciorului de vreo 5 ani.
incaltamintea o am toata cu interior din piele...Iarna port ciorapi din bumbac pe sub dres...insa acum cand sunt cu pantofi si dresuri subtiri...sunt terminata.
imi ard,ma ustura picioarele de la dresurile sintetice.
maine ma duc si-mi fac stoc de ciorapi de matase ca acum simt ca-mi ies flacari din picioare.

cam atat am avut de spus pe ziua de azi....nu m-am uitat da' cred ca am scris un cearceaf de maesaj.

hai...va pupizez.

Mergi la inceput

:)
sa-ti fie de bine duminica samira
la noi in iasi, intr-unul dintre carrefour-uri aduc crap de dunare. dintre toti pestii care sunt acolo si comparat si cu pescariile la care am mers pestele asta este cel mai fara de miros. eu imi imaginez ca pestele care miroase e crescut laolalta cu mai multi. nu stiu daca am dreptate. dar crapul de dunare e bun.

eu am facut supa de salata
a fost ceva diferit dar nu pot spune ca m-a impresionat. dar e light si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabinutzo...supa de salata???...apai nu cred ca mi-ar place. ca acreala ii da savoare.

am mancat si noi de seara...deja ma sacaie burta...ma bag la un dush si poate gasesc un film amuzant la care sa ma uit...soata are program de meciuri in seara asta.

va pup,va doresc o seara faina si va spun somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

hello,helau
mai fetelor si la mine e azi prima zi de ciclu,ma pregatesc deci de 2 zile de cosmar.Mi-am facut inventarul la calmante,astea de aici ce iau eu de obicei nu prea isi mai fac efectul,am vazut ca mai am niste diclofenac din Rom.si scrie ca e bun pt.dismenoree,oare as putea lua o pastiluta?.Pe de alta parte ma bucur ca au venit uratii,de miine incep sa-mi fac programari pentru analize ca am o gramada de facut,o caruta de bani ,o vacanta in Caraibe ,dar trebuie sa le facem si apoi sper ca pina la sfr.lunii sa reusesc sa ma vad si cu dr.ca prea mi se pare ca bat pasul pe loc.
Astazi lenevesc si regardez la filme,ploua si nu am chef sa ies din casa desi am pus ieri ochii pe o rochie de seara lunga,frumoasa,ma gindesc sa mi-o cumpar,nu am mai purtat de mult o rochie lunga,o sa fie probabil pentru revelionul 2012,daca nu se iveste vre-o nunta sau botez,ceva,sint cam rare ocaziile astea
Samira aceasi problema o am si eu,nici nu mai port ca eu faceam alergie pe tot piciorul,ma scarpinam ca leprosii.Si da,eu mai spal rufe si duminica,adica le arunc in masina de spalat,le scot de acolo si le pun in cea de uscat si apoi le impatur frumos si le pun la loc,nu stiu cit de mare e pacatul,insa DD ma vede si stie ca chiar nu am timp citeodata in timpul saptaminii.Cit despre cusut ce e aia ?
Sabina si eu mai fac din cind in cind ciorba de salata,fara zer,doar cu lapte si smintinica,bunicica, dar mai ales se face rapid si usor.
Aristica,bafta multa marti,sa fie totul in ordine pe acolo
Qiao sora mea de suferinta.
pup babutele,o seara faina

daniela,

Mergi la inceput

samira asa am botezat-o eu
dar am facut reteta ta.
am zis ca e ok dar na...ce sa zic...n-as papa in fiecare zi

Mergi la inceput