Clubul "babelor" FIV-oase 21

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

mai fete...eu am dureri crunte la CM.
iau Tador si Ketonal numai cate 2 ca sa-mi treaca durerea...altfel lesin la propriu.
si la histeroscopie am iesit curata ca lacrima.

acum mi-a bagat in cap dr.D alta:ma suspecteaza de endometrita.
si cautand pe net despre ea...m-am regasit in simptomele asociate bolii:menstre dureroase,deficit de faza luteala,existenta unui proces inflamator-si la ultimul PAP am avut asa ceva.
asa ca abia astept chiuretajul terapeutic sa vedem ce spune tesutul prelevat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

uite vezi cat de mult conteaza sa vorbim. habar nu am ce e cu endometrita asta. pare un subiect fierbinte nou.

Mergi la inceput

pai... am mai povestit si atunci cand am venit de la consutatie despre treaba asta.
atunci doar am mentionat ca era noua si pentru mine ideea...insa intre timp am mai citit si...am gasit similitudini cu situatia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

stiu ca ai povestit de enometrita dar nu retinusem ca ai asociat cu durerile de la CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

am vazut ca ANGELICA a fost diagnosticata cu adenomioza care apare atunci cind ai endometrioza si fibroame uteine.Eu fibrom nu am avut,sau nu stiu,dar am endometrioza si ma regasesc in simptomele pe care le-am gasit despre aceasta boala.Acuma eu sint curioasa in urma caror investigatii i s-a pus acest diagnostic? Pote intra ea si ne zice.
o sa vad si ce este endometrita,sigur o sa o am si pe asta
Eu asa cum am zis aveam dureri marisoare inainte sa incep tratamentele,dar s-au accentuat si ma gindeam ca este normal,ma doare primele 2 zile iar ultimele 2-3 zile imi vine mai multa maroneala.
Luck
noapte buna

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Sami,ce film ai vazut?
eu va recomand Intouchables,daca nu l-ati vazut,mi-a placut taaare

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, primesc, cum sa nu?! Multumesc.

Fetelor, sa aveti o zi frumoasa.

Parca si Larei ii va face PK chiuretaj terapeutic tot pentru endometrita, nu?! Eu de cand ma stiu nu am avut dureri si manifestari de care se mai plangeau prietene si colege de-ale mele. Rareori mi se intampla ca in prima zi sa am senzatie de disconfort mai mare si atunci luam foarte, foarte rar o pastila de Nurofen si era ok toata ziua.

Mi-ati facut o pofta cu ciorbitele voastre de primavara incat azi fac si eu una cu loboda si alte verzituri si cu orez brun. Yum, yum, abia astept sa ajung acasa...

Mergi la inceput

neata.
o zi buna,o saptamana frumoasa tuturor.

azi ma gandesc la aristica
ii doresc sa treaca peste histeroscopia asta mult mai usor decat a trecut peste ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ii tin si eu pumnii aristicai

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

smaick cumnata mea a facut cu M 3 FIV si 1 ET, dar ea a dat abia dupa ce a nascut. nu stiu suma pt ca au fost discreti. o sa o intreb sa vad daca imi zice.
sami eu spal rufe cand apuc, in general in w-e sau dimineata inainte sa plec la servici , daca am ceva sa mearga sa s eincadreze intre 6 si un pic si 8. numai ca ma enerveaza ca face prea mult zgomot masina si ma astept mereu sa imi bata vecinii in teava. mama mereu ma certa ca spal duminica. dar eu consider ca spalatul e cel pe care il faci tu cu manutele tale si nu stiu cine mai freaca acum de mana. de cand cu tehnologizarea asta, masinile fac treaba si noi stam

daca tot s-a deschis capitolul dureri la cm, pe mine nu m-au prea deranjat durerile, rar am avut niste crampe, dar suportabile. mai mult ma rasfat eu vad ca ieri a fost destul de abundent (fata de cat am eu in ultima vreme), sunt curioasa daca rezista pana diseara sau iar dispare pe la pranz. am ajuns sa ma bucur de niste crampisoare, doar-doar m-o tine si pe mine mai mult de 1 zi si jumatate.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput