Clubul "babelor" FIV-oase 21
Raspunsuri - Pagina 9
anaasta spune:
Qiao, sa ma lamuresc si eu: ai un canar si niste porumbei? Sau ce altceva? Si cand dl. Scart e cu probleme, cu ce il doftoricesti? A mea canarita a facut iarasi ceva la piciorus de o durea si ardea picirusul de numa' numa'. I-am dat cu propolis, cu Nidoflor si acum e ok, dar e un pic slabita si nu zboara ca lumea. Incepe si sa naparleasca, ce mai... toate sunt pe capul ei! In schimb e primul an cand ii dau frunze de ridichi si numai acolo sta si rontaie la ele pana le termina. Ii plac la nebunie!
Eu sunt tare bleaga azi. Cred ca de la schimbatul orei mi se trage. Aseara nu mi s-a facut somn pana mai tarziu si de trezit, m-am trezit devreme si acum casc intruna pe aici. Abia astept sa ajung acasa unde pot sa ma misc in reluare dupa cum vor muschii mei...
loretta76 spune:
Hello fetelor!
Ana si eu sunt azi un pic "zombi" din cauza schimbarii ceasului.
Am facut sambata analizele si am primit azi rezultatele:
E2- 202.30 pmol/L
FSH- 6.56 mUI/mL
LH- 6.66 mUI/mL
Prolactina- 635.60 qUI/mL
TSH- 1.88
Ce ziceti de ele?
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 am vazut ca ANGELICA a fost diagnosticata cu adenomioza care apare atunci cind ai endometrioza si fibroame uteine.Eu fibrom nu am avut,sau nu stiu,dar am endometrioza si ma regasesc in simptomele pe care le-am gasit despre aceasta boala.Acuma eu sint curioasa in urma caror investigatii i s-a pus acest diagnostic? Pote intra ea si ne zice. o sa vad si ce este endometrita,sigur o sa o am si pe asta Eu asa cum am zis aveam dureri marisoare inainte sa incep tratamentele,dar s-au accentuat si ma gindeam ca este normal,ma doare primele 2 zile iar ultimele 2-3 zile imi vine mai multa maroneala. Luck noapte buna daniela, |
Am aparut ,da intradevar am fost diagnosticata cu adenomiozaDiagnosticul a fost pus in urma laporoscopiei ...........si citez:'avind in vedere ca ca trombofilia a fost acoperita pe sarcina trecuta dar totusi pierduta,am recoltat si de la fat si genetic sunt ok, acum endometrul bun , embrioni calitatea 1, ,eu spun ca acesta este cauza -adenomioza-"deci astea sunt explicatiile dr .L-am intrebat cit de sigur este de diagnosticul pus ,si mi-a raspuns ca peste 90% este sigur ca asta este cauza ca sa fie 100% ar trebui sa imi recolteze de jos tesut sa il trimitem la biopsie ,dar el este aproape sigur ca asta este cauza .Vineri o sa merg si la greci sa vedem ce parere au ,dar am o dilema ,sa le spun diagnosticul pus ,sau sa ii las pe ei sa vad ce spun ,voi ce spuneti?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Lara27 spune:
Ladies, I'm home
am avut o saptamana nebuna (health trouble with my mom), job stuff, deplasari, dar ce-a fost mai greu, speram, a trecut..
sar'na tuturor celor ce si-au facut timp, sa-mi adreseze o vorba, un gand
pup gashca Temesvar:
Ana La Multi Ani (si aici) si multzam' din suflet pentru suportul moral..meant a lot to me
balanta, sper ca esti bine, cel putin la 90 grade si au trecut cu bine eco-urile cu emotii
Loretta, sa fie cu noroc
Sabina, woman, nu e cazul sa-ti faci procese de constiinta, certamente no (am cetit temerile tale ca stai la baza unui conflict ); in primul rand, scriind pe un forum, te expui..la comentarii, pareri contradictorii, judecati (sau nu) de valoare, ergo->> fiecare trebuie sa faca selectie si sa ramana cu ceea ce ii este de ajutor, ceea ce ii face placere..altfel, nu vad rostul postarii intr-un spatiu virtual, accesibil tuturor; eu nu cred ca cineva este mai presus de greseala, de eroare, fie ea si una involuntara, la fel cum nu pot si nu vreau sa cred ca exista membri care sunt "not to be touched"..personal, recunosc ca, nu cultiv genul asta de respect, bazat strict pe numarul de postari, vechime pe forum, nr. topicuri abordate..pot la fel de bine, sa dezvolt respect pentru o persoana cu postari reduse cantitativ, axate strict pe sfera de interes, dar cu un continut elaborat si valoros din p.d.v. al informatiei transmise, al umorului fin, al observatiei spirituale..but that's just me si eu am reusit sa-mi accept pe de-a intregul imperfectiunea, motiv pentru care voi recunoaste oricand o eroare si voi riposta fara ezitare si fara patima, atunci cand consider de cuviinta..concluzia e ca, odata ce am depasit stadiul de kindergarten si, conform regulamentului cel putin, we agree to disagree, asa ca sunt convinsa ca exista o explicatie absolut pertinenta pentru deciziile personale ale fiecaruia..asa ca iesi copila cu parul balai si rade la soare, doar doar s-a indrepta vremea
Daniela, Ady, Elenush pup fetele
Ari, sa nu crezi ca nu-i in carti, trend-ul lansat de balanta cu fiv-ul pe neve (ooooohhhhhhh, daaaa, big fan), visez sa-l pun in scena cu cumnata a.s.a.p., deci, de data asta (doar), I'm back, but not pregnant..multzam' de gandurile bune si right back at ya->> iti doresc sa fii trecut cu bine de HSC si sa te prezinti dr. stormy from Turkey in toata splendoarea celor 29 (30 meanwhile?) de ani (ai vazut ca varsta conteaza, da????) deci, daca nu reuseste sa te pregnant-eze (rata de succes > 60% la categoria ta de varsta) o sa-i scriu o epistola sa-i spun ca-i full of sh.t, da? (mi scusi, in deplasare am ascultat aproape exclusiv Eminem, big like dar, avand in vedere ca, doar asta mi-a incarcat hubby pe telefon la capitolul muzici, sunt putin intoxicata de limbajul from the hood)
Qiao, raw generation, respect lady, ma ofer oricand sa fiu al tau sous chef
Adina, te citisi pe la gemenashi (prematuri), deci life don't get easier with time, ba dimpotriva..am ramas masca citind experientele histaminei si ma-nclin in fata solidaritatii si loialitatii tale, as a friend
Cris, last but not least, mercic (si aici) de info-uri si suport, sa ne fie cu folos
girls, va tzuca mama
sami, nu te-am uitat, dar, cum nu cred c-ai observat c-am absentat, n-am (mai) zis nimica
to be continued..
Ralu_mv spune:
Ana, La multi ani cu intarziere ! (si eu sunt tot ca tine cu impresia ca pierd timp daca stau prea mult in oglinda :) desi mi-as dori sa am o fetita cocheta :) )
Ari sper ca esti bine cu histero !
Lara, Lara !!! missed you
Am ceva pentru tine, in deiner Muttersprache, ca eu intelg doar cam 70 % si nu stiu sa spun cat de interesant este sau nu ce am gasit, asa ca sper ca nu te plictisesc dandu-ti sa citesti ceva ce sigur pricepi tu 100%, si poate daca ai un pic de timp, ne zici si noua daca e ceva interesant pe acolo
http://wunschkinder.net/tagebuch/wuki76458/
Lara27 spune:
Angelica
hai ca ma bag eu in gura lupului si-ti combat, putin, medicul
adenomioza, este un diagnostic dur, ce poate fi spus 100% doar in urma unei histerectomii, urmata de analiza muschiului uterin..
suspiciunea de adenomioza, parca deja suna altfel..
corelatia histopatologica (analiza histopat a tesutului prelevat) cu diagnosticul clinic apare numai in jumatate (50%) din cazuri..
RMN evidentiaza chisturi miometriale (chisturi in muschi) si o zona jonctionala marita (intre endometru si miometru), dar la fel, nu poate confirma diagnosticul..
la eco se vede o ecogenitate a muschiului uterin anormala..
apare la femei indeosebi in jurul varstei de 40 de ani (merge mana-n mana cu endometrioza si fibromatoza uterina);
simptomele sunt: durerea la cm, durerea la contact sexual, durerea la defecatie, sangerarea uterina anormala, etc.
daca le-ai bifat, probabil exista suspiciunea de adenomioza, dar sigur nu-ti poate spune nimeni, decat in urma unei histerectomii..
avand in vedere ca nu prea sunt solutii in caz de adenomioza, nu stiu daca e bine sa te incarci cu ideea, cu atat mai mult cu cat ai avut 2 sarcini..deci, se poate, totusi..
ahh, si inca ceva tot vis-a-vis de spusele dr., nu sunt nici pe departe suficienti, embrioni si endometru de buna calitate ca sa garanteze implantarea..implantarea e un fenomen atat de complex, ca pana in momentul de fata continua sa fie un mister insuficient inteles in medicina, motiv pt care explicatia oferita mi se pare simplista si concluzia pripita, parerea mea
(de multe ori, explicatii nu exista in urma unui insucces in fiv, chiar daca e frustrant, e din pacate, perfect posibil)
to be continued..
Lara27 spune:
Loretta, yey, pupam fata
Ralu, missed you too, fata draga
deci, din categoria "vrei calule ovaz (in limba materna)", remarc ca e super hyper interesant, cum sa nu..cand ma vei auzi pe mine zicand ca, imunologicele nu sunt interesante, inseamna claro ca nu sunt eu aceia si altcineva imi folseste nick-ul..
m-am uitat, doar asa, rapidulescu (promit studiu prelungit acasa), so:
d-na in cauza a tot facut IUI si ICSI in Germany (lg Lübeck), apoi in Austria (la Bregenz)- in DE e interzisa cultivarea de blasto prin lege - si rien..apoi merge Frau-ul respectiv in Turcia, la Istanbul si zbang.. gemeni (2 inimi la eco, pana acolo am citit)..dar, asta e mai putin important, mai important e ca inainte si-a facut imunizarea, anume:
la cel mai renumit institut de imunologie din Germania (la Kiehl), i s-a facut imunizare "activa" prin transfuzia cu sangele partenerului (terapie de imunizare limfocitara alogenica)..o proba de 100 ml sange partener prelevat, apoi prelucrat (->izolarea limfocitelor), a rezultat o proba de 1ml de concentat pe care si-a administrat-o subcutanat..->teste, la nevoie se repeta procedura-> imunizare "pe viata"
dupa aceasta procedura a reusit fiv-ul in Turcia..minunat, ce sa zic, iar ma dezumflu
imunizarea "pasiva" = IVIg
in DE exista si un medicament admis in cazul avorturilor repetate, comercializat sub denumirea de Leukonorm, compus din limfocitele mai multor donatori, reprezentand un ultra filtrat leucocitar si care, este considerat ca avand efect identic ca si imunizarea "activa"..
to be continued..
angelica28 spune:
LARA RECEPTIVA SI FFF BINE INFORMATA CA DE OBICEIITI MULTUMESC DIN SUFLET PT CONFIRMAREA SUSPICIUNILOR MELE!
Ai mare dreptate in cea ce ai spus ,de 2 zile tot citesc si eu pe net despre aceasta boala,si pot spune ca la simtome nu prea ma incadrez ,cu exceptia singerari abundente si cu chisturi,si asta nu luna de luna!
Si eu tot citind despre aceasta boala ,tind sa cred ca sa grabit putin cu acest diagnostic ......de aceea vineri am programare si la greci ,sa vedem ei ce parere au .Dr parea fff sigur pe el ,pe ce spunea ,mi-a spus si unde este localizata ,cum nu se poate mai rau intre miometru si endometru,sincer nu stiu ce sa mai cred acum sunt obsedata de acest diagnostic pus,dar am ajuns la o concluzie asa cum ai spus si tu acest diagnostic se poate confirma doar cu histerectomie ..........ceace nici nu se pune problema la mine .........!
Repet intrebarea ce ziceti sa le spun grecilor de diagnosticul pus de Albu sau sa ii las pe ei cu dosarul in fata sa traga concluziile?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza