Clubul "babelor" FIV-oase 21
Raspunsuri - Pagina 20
adipapazi spune:
dexa asta e mare scula pe bascula. e o injectie care se administreaza mamei incepand cu o anumita sapt de sarcina, dupa 26-27, care ajuta la maturarea plamanilor in caz de nastere prematura. se repeta la cateva saptamani.n
cu dexa se trateaza si laringitele/bronsiolitele la copii.
dexa ia husbandu de 3 zile pe vena pt o periartrita scapulo-humerala. balanta, sa nu cumva sa uiti de ea.
Lara27 spune:
Sabina, te tzuc si te pun in rama..pe cand mi-au revenit tegumentele la coloristica lor normala, m-ai facut sa rosesc pana-n varful urechilor sar'na..maine printez cuvintele tale frumoase si le prind cu magneti pe frigi-> cand ma apuca depresia, ma cocotz pe bar si ma holbez la ele pana-mi trece..(clar ca hubby o sa zica ca mi-am pierdut mintile iremediabil, dar, cum iubirea sa e neconditionata, ma bag, cum sa nu) ly, girl
Adina, imaginatia ta e foarte aproape de realitate, sa stii..Doamne, de-as putea sa gasesc cuvintele potrivite s-o descriu, josephine era absolut iesita din comun, din toate p.d.v..fenomenala, de-o candoare incredible, avea un smile.. ca de n-ar fi avut urechi ar fi ras circular, niste buze uriase (totul era huge), dinti lati, albi, albi si o freza afro cu antene crete perpendiculare pe crestet..ochi mari, intrebatori, de-i vedeai tot sufletzelul in ei..tre sa ma gandesc neaparat la un personaj de film
p.s.: eu te citesc, hutza-hutza, peste tot, sunt fan-ul tau forever, am martori ca a fost love de la prima ta postare, sunt convinsa ca-i mortala trupa voastra, sper sa facem si noi, in viitor gashca noastra de mamici, aici..intrebare, c-am ramas in urma cu cetitul, si-a luat histamina examenul sau a pierdut bursa? e de-a mea, cred, deutsch-english, right?
Ana, notat, da? fata noastra are un plan deja si pentru maturarea plamanilor pruncilor austrieci, da? don't you just love her for this??
to be continued..