Clubul "babelor" FIV-oase 21
Raspunsuri - Pagina 19

Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 cris,eu am citit la vremea respectiva mesajul sotului tau. ![]() ![]() |
Asa deci, Sami ... erai under cover pe la Cluj

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

adrianaady spune:
Lara si eu sper sa inchida Ana ferestrele ca si eu bag un episod la ceas de seara Happy,happy asa tare nu-s nici eu, dar vad jumatatea plina a paharului in seara asta ca ma emotiona sotul lui Cris
p.s. in a cita zi ai facut histeroscopia? ca si eu fac in aprilie si ma enerveaza ca pica cam de pasti perioada oportuna

Lara27 spune:
Cris, cu tot patriotismul local..nu ma tragi cu zece boi la topic de odisee..nu pot sa ma autopedepsesc intr-atat nici macar for you
..deci, thx, but no thx
..eu ma delectez cu placere cu subiecte mai light, asa..acum studiez link-ul pus de ralu
, interesant tare..
moah, fost in recunoastere.. pe la Sibiu se plangea o d-na de subiecte de bucatarie (cred ca la noi se referea)..dansa nu scrie, de regula, dar acum nu mai e multumita de ce ceteste la ea acasa, la calculici
..deci, eu inteleg ca, nu mai satisfacem nevoile culturale si se revolta cititorii
..ntz, ntz, ntz..pana maine ma straduiesc sa gasesc o tema demna de interes general
Ady, dragutza, ziua 12..dar, eu n-am emotii cu nature-ul..
to be continued..

5ab1na spune:
cris
sotul meu e aerian din fire, foarte de acord cu orice spun eu, zice ca ma iubeste pana in panzele albe etc.
ii place cel mai mult la mine, zice el, ca ma mobilizez repede si-mi fac planuri de supravietuire!!! de necrezut. eu???

anaasta spune:
Lara, Ady ... Le-am inchis pe toate, na'! Daca tot m-ati hasait, merg cu adevarat la culcare acum. Vizionare placuta si salutari lui House din partea mea pentru ca l-am cam neglijat.

anaasta spune:
Vai, Sabina, pai, tu la orice situatie cred ca scoti un plan. "Ce zici? Protocol? Zbang, uite, ala lung... Ha? Imunologice? Stai ca am, ia... Oh, endometrita, tine antibioticul. Ce? Adenomioza? Adenomioza? Adenomioza? Aici intra in bataiala procesorul, da' tot mai poti pe voce slaba sa zici: Lara? Lara?!"...
Deci, eu zic ca da, sotul are drepatte.

Lara27 spune:
Ana, dupa lacrimile de crocodil, am cazut efectiv pe jos (de pe canapea), de atata ras, mai ceva ca josephine..jjjeeezzzz, cred ca nu-i a buna, dintr-o extrema emotionala in alta..nici nu pot sa scriu, ca-mi sare laptopu' de pe picioare de atata hohotit..
sabina si eu zic ca are dreptate sotzul, cred ca-i faci praf pe austrieci, abia astept breaking news..daca te simti hartuita de paparazzi
, exista intotdeauna pm, da?
p.s.: btw, acum m-am vazut in oglinda fermecata si era sa ma apuce iar hohoteala..moah, arat ca un alien, cu rimelul intins peste toata fata rosie foc, de atata ras
to be continued..

adipapazi spune:
mersi, anaasta!
doamne, lara, ce patanie cu josephine, sa lesin aci de ras. io imi imaginez totul, da? zdai seama ca o si vad desirata pe masa aia si cu un nor deasupra capului in care avea 200 de kg si impingea la carutzul triplu, plina de ingerasi roz.
cris, ce-am mai plans. pupa barbatul. zi-i ca are fan club.
puuuuuuuuuuupi la toate.
apropo de fetele de pe forum: pot spune ca la odiseea mea de gravide am fct o gasca una si una. sunt fete excelente, ne destrabalam lunar in oras, facemcolecte pt copii amarati, comandam impreuna pt copii de pe amazon si alte minuni, ne imprumutam carutzuri, ne dam unii de la altii diverse, facem play-date-uri cu bebeii, desigurca ne-am si incuscrit, la un an am fct petrecerea comuna a copiilor la o crasma si multe altele. pur si simplu sunt tare bucuroasa ca le-am cunoscut.
in al doilea rand, repet a tzashpea oara pe DC: fara DC, nu as fi stiut de rolul dexametazonei in maturarea plamanilor copiilor din burtici si nu stiu in ce masura soarta copiilor mei prematuri nu ar fi fost una critica la nastere. inca o data, multumesc fetelor de pe DC care mi-au deschis okii cu privire la acest "amanunt" vital.
balanta, sper ca esti mai bine cu psihicul referitor la statul la 180 de grade. te pup apasat. tin pumnii.ce e oscar test? zici ca am nascut in era matusalemica, nu mai stiu nimic despre analize.
samira, cum latra cainii in giurgiu?

5ab1na spune:
Lara e receptiva si de treaba. si super desteapta.
nu ca voi n-ati fi. sunteti peste masura.
m-am mai intrebat eu asa in ultimul timp cum de s-a hotarat ea sa scoata capul din nisip dar nu ma intereseaza raspunsul neaparat cat ma intereseaza sa nu se supere si sa plece de aici
sa plece gravida. abia atunci sa plece.
la fel va doresc tuturor.

5ab1na spune:
care e rolul dexametazonei in maturarea plamanilor?
pot sa iau de pe acum?
of cat imi doresc. numai de cat imi doresc nu reusesc sa fiu suficient de lucida.