Clubul "babelor" FIV-oase 21
Raspunsuri - Pagina 18
5ab1na spune:
samira cat sta budinca aia cu dovlecel la cuptor?
sotul tau e un barbat si jumatate
anaasta acum de cand mi-am intors velele spre GK am luat la puricat FIV Europa de la inceputuri. este acolo o fata fireys care a trecut prin 3 fiv-uri la GK si care are rezerva redusa. ei i-a reusit, dupa GK, un FIV la PK si acum, de curand, inteleg ca a reusit un mini-fiv la greci la biogenesis.
cred ca n-ar fi deloc rau daca ai intra in contact cu ea.
nu te intrista prea tare. o luna proasta.
samira33 spune:
ana,eu cred ca toti sotii nostri sunt niste barbati minunati.
ne sustin si lupta alaturi de noi.
suntem chiar norocoase ca ne inteleg...de cele mai multe ori fac sa ne fie mai usor-noi,femeile suntem mai sentimentale si subiective...iar ei ne ajuta sa mergem mai departe mai usor.
ne putem considera norocoase ca avem barbati buni si casnicii frumoase.
eu recunosc cinstit ca el este sursa puterii mele si punctul meu de echilibru.
hai ca azi sunt pusa pe confidente.
samira33 spune:
sabina...habar n-am...cred ca vreo juma de ora...maxim 40 de minute.
eu stiu cand e gata dupa cum se rumeneste.
ana,certitudini mi-am dorit si eu toata viata mea.
mereu am alergat,am tins dupa ele...si evident ca n-au venit vreodata la modul la care le asteptam eu.
avand certitudini...."detineam si controlul" ...imi spuneam.
lucrurile stau cu totul altfel insa...dar nu de mult timp sunt in stare sa accept asta.
anaasta spune:
Hai ca mi-ai luat vorba din gura, Sami. Mi-am curatat ananasul si ma gandeam ca intru sa va spun ca eu cred ca toti sotii fetelor de aici sunt ok si ca suntem norocoase ca ii avem si ca sunt alaturi de noi. Si sotul meu imi da putere de a merge mai departe si, fiind deosebit de pragmatic, mereu ma ajuta sa incerc macar sa accept situatia asta asa cum este si sa fac pace cu ea, lucru la care eu lucrez din greu de multa vreme.
Sabina, multumesc mult. O sa caut postarile ei sa vad ce si cum.
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm la fiv1 (wunsch) am luat 5 mg de prednison (proful a zis sa iau 7.5, dar eu am luat doar 5) din ziua de et. sau de la punctie? am uitat. in nici un caz nu am avt mai devreme de punctie. la fiv2 (gk), cand au auzit ca am rinita alergica cronica, mi-au zis sa iau 10 mg prednison din z1 de stimulare. mie mi s-a parut mult sa iau 10 mg, asa ca am luat doar 5. am inceput asa cum au zis ei, din z1 de stimulare. acuma nu stiu ce sa zic, sa fi fost mult mai bun raspunsul la fiv2 si pt ca am luat prednisonul din z1 de stim? |
Ti-au dat prednison pentru rinita alergica? Si eu am avut diagnosticul asta (printre altele) la ultima raceala ce numa nu-mi mai trecea Dar nu m-am gandit ca are legatura cu ale FIVului
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Cris_25 spune:
Apropo de faptul ca suntem norocoase cu asa soti, sa stiti ca nu e cazul tututot care trec prin astfel de incercari! Chiar am cunoscut la FIV Cluj o fata tare draga mie, care a trecut printr-o despartire in plin protocol FIV. Si mai stiu cazuri in care sotii le condamna pe sotii daca ele au o "problema". Asa ca eu una chiar ma consider norocoasa. Minunea de langa mine e persoana care ma echilibreaza si care ma sustine indiferent ce fac. Tot el e cel care-mi arata intotdeauna ca viata nu e niciodata gri ... si ca mereu exista mici naunte de roz pe ici-colo.
Cu toate ca-l stiu cum e ... sunt momente in care ma emotionez rau cand el imi dovedeste ca e 100% alaturi de mine. Va pun un link de la FIV CLUJ din 2010 ... pe vremea cand am facut o hiperstimulare foarte urata ... care din incapatanarea mea de a suporta la infinit niste simpome evidente ... putea duce la o tragedie ... Sa vedeti ce mesaj dragut a postat dragul de el ... de am plans cand am ajuns acasa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=146586&REPLY_ID=5663071
Va pup pe rand, una cate una
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
adrianaady spune:
Cris greu ma emotionez, dar sotul tau o facu in seara asta Jos palaria in fata unui asa barbat. Cred ca cu un copil sau fara esti o femeie fericita, si sigur se va gasi o cale sa fiti si o familie la fel de fericita, asa ca sa te ajute Dzeu si de data asta sa reusiti.
Samira Samiroiu cred ca este cel mai diplomat si intelep barbat de care am auzit; deci alta norocoasa esti si tu.
Al meu sot este in unele momente putin mai introvertit ( spre deosebire de mine as zice ), cam incapatinat ( ca de este berbec); dar este cu adevarat barbatul vietii mele, mereu mi-a fost alaturi, niciodata,dar absolut niciodata nu m-a facut sa ma simt vinovata sau mai putin femeie in ochii lui; asa ca da si eu sunt norocoasa
Acestea fiind spuse cred cu adevarat ca gasim noi o cale de a fi mamici, si sa vedeti atunci fetelor fericire
anaasta spune:
Cris , tare dragut sotul tau! Stiu ce spui tu, eu ma refeream la fetele de pe topicul asta, desi am zis forum. Din cate ati mai spus, una-alta, am dedus ca aveti soti iubitori si intelegatori, ceea ce e mare lucru in viata, nu numai in situatia asta. De aceea si comentariul meu. Oricum, sa iti traiasca sotul si tu alaturi de el si sa aveti o viata frumoasa din toate punctele de vedere.
Eu ma consider o norocoasa, cu un sot care ma iubeste de un car de ani si e pregatit pentru inca unul, care mereu imi spune ca isi doreste un copil, dar daca e sa aleaga, ma va alege pe mine mereu si viata noastra impreuna. Si e mare lucru sa nu te simti sub presiune mereu, cu atat mai mult cu cat vine din partea celui mai apropiat de noi. Asadar, da, Sami are dreptate si trebuie sa multumim si sa fim recunoscatoare pentru ce avem, sa ne iubim, respectam, intelegem si sustinem unii pe ceilalti si sa nu incetam nici macar o secunda sa speram ca ni se va indeplini si noua dorinta. E important sa fim noi toti sanatosi, iar restul se va aseza in locul firesc atunci cand va trebui sa se aseze.
Ma duc si eu la somnic, noapte buna.
Lara27 spune:
moah, Cris, fetitzo, m-ai facut sa-mi curga lacrimi de crocodil la ceas de seara..sunt cu rimelul pana la barba..te imbratisez
Ady si mie-mi place mult felul tau de-a fi, glad sa te stiu happilica
Ana, ma instalez la dr. House, deci, rogu-te inchide (macar) o fereastra
to be continued..