Clubul "babelor" FIV-oase 21

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dexa asta e mare scula pe bascula. e o injectie care se administreaza mamei incepand cu o anumita sapt de sarcina, dupa 26-27, care ajuta la maturarea plamanilor in caz de nastere prematura. se repeta la cateva saptamani.n
cu dexa se trateaza si laringitele/bronsiolitele la copii.
dexa ia husbandu de 3 zile pe vena pt o periartrita scapulo-humerala. balanta, sa nu cumva sa uiti de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sabina, te tzuc si te pun in rama..pe cand mi-au revenit tegumentele la coloristica lor normala, m-ai facut sa rosesc pana-n varful urechilor sar'na..maine printez cuvintele tale frumoase si le prind cu magneti pe frigi-> cand ma apuca depresia, ma cocotz pe bar si ma holbez la ele pana-mi trece..(clar ca hubby o sa zica ca mi-am pierdut mintile iremediabil, dar, cum iubirea sa e neconditionata, ma bag, cum sa nu) ly, girl

Adina, imaginatia ta e foarte aproape de realitate, sa stii..Doamne, de-as putea sa gasesc cuvintele potrivite s-o descriu, josephine era absolut iesita din comun, din toate p.d.v..fenomenala, de-o candoare incredible, avea un smile.. ca de n-ar fi avut urechi ar fi ras circular, niste buze uriase (totul era huge), dinti lati, albi, albi si o freza afro cu antene crete perpendiculare pe crestet..ochi mari, intrebatori, de-i vedeai tot sufletzelul in ei..tre sa ma gandesc neaparat la un personaj de film
p.s.: eu te citesc, hutza-hutza, peste tot, sunt fan-ul tau forever, am martori ca a fost love de la prima ta postare, sunt convinsa ca-i mortala trupa voastra, sper sa facem si noi, in viitor gashca noastra de mamici, aici..intrebare, c-am ramas in urma cu cetitul, si-a luat histamina examenul sau a pierdut bursa? e de-a mea, cred, deutsch-english, right?

Ana, notat, da? fata noastra are un plan deja si pentru maturarea plamanilor pruncilor austrieci, da? don't you just love her for this??

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Da, Lara, am notat, cum sa nu?! Am zis eu, Sabi noastra e "colectionatorul"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput