Clubul "babelor" FIV-oase 21

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sunt in intense negocieri.
lung+menopur. am solicitat puregon+menopur (nu stiu daca am facut bine!!!) si au zis ok.
nu reusesc sa obtin prednison!!!
balanta tu ai avut dupa punctie prednison?
n-am inca zilele din cauza analizelor mele si a faptului ca, nemergand la prima consultatie, comunicarea e destul de dificila. de fiecare data imi raspunde alt doctor:) si dureaza cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

la fiv1 (wunsch) am luat 5 mg de prednison (proful a zis sa iau 7.5, dar eu am luat doar 5) din ziua de et. sau de la punctie? am uitat. in nici un caz nu am avt mai devreme de punctie.
la fiv2 (gk), cand au auzit ca am rinita alergica cronica, mi-au zis sa iau 10 mg prednison din z1 de stimulare. mie mi s-a parut mult sa iau 10 mg, asa ca am luat doar 5. am inceput asa cum au zis ei, din z1 de stimulare.
acuma nu stiu ce sa zic, sa fi fost mult mai bun raspunsul la fiv2 si pt ca am luat prednisonul din z1 de stim?

Mergi la inceput

nu stiu habar nu am
aveam senzatia ca strica raspunsul la stimulare
voi mai adresa o intrebare dupa ce mai strang ceva analize si trimit din nou.
la cate analize am trimis rand pe rand nu sunt convinsa ca au intreaga imagine despre mine
la un moment dat ma pierdusera si-mi confundau numele de fata cu cel de casatorie...
mi-au facut programari de 2 ori pentru prima consultatie si n-am putut sa merg. asa a fost sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

asa retinusem si eu: ca predinsonul luat din z1 de stim afecteaza raspunsul la tratament. doar ca eu nu aveam de ales, fiindca pe langa rinita, aveam si o alergie (in sarcina vad ca m-a mai lasat alergia, rinita ba) care se manifesta prin pete rosii pe piele, in special pe trunchi, care apareau/dispareau fara nici o logica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Fetelor, voi la GK vorbiti germana sau engleza?

Mergi la inceput

engleza anaasta
dar eu ti-as spune sa risti, daca vrei sa iei in considerare GK, o prima vizita.
stii ce vorbesti cu doctorul. e altceva. nu mai spun ca eu cred ca le-am trimis primul mail inainte de fiv-ul de la PK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup cucuietelor.

ce faceti???

eu ma pregatesc sa ma uit la Master Chef dar sa-mi mearga si mainile intre timp.
mai am "la un colt" si am terminat cu dulapurile.
e incredibil cum le asez la linie,intr-o ordine logica in fiecare toamna si primavara...si cum arata la sfarsitul fiecarei perioade de rocada.

am dus rochita inapoi astazi ca m-am probat sa-i arat soatei si mi-a zis ca e foarte dragutza...imi vine bine da' s-o cumpar peste vreo 15 ani daca o mai gasesc
asa ca am dus-o inapoi si mi-am luat o bluza ca nu puteam sa plec cu mana goala.

in rest...ma chinuie CM...am patinat azi o groaza prin oras.

va pupizez maxim si va doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Of, cred ca si pe mine ma chinuie CM, dar la mine e doar Z 19..... . Iarasi sunt trista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

la mine e ziua 28.

asa de mult mi-as dori sa pot spera si eu la o minune..la o sarcina naturala.
l-am intrebat odata pe Samiroi ce i-ar cere pestisorului de aur daca s-ar intalni cu el...si m-a surprins total raspunsul lui...fara timp de gandire mi-a spus ca "i-as cere sa-ti "dea" trompele inapoi sa nu mai fie nevoie sa te chinui cu atatea tratamente sa facem un copil"
l-am iubit tare mult in momentul ala.
hai ca sunt sentimentala si plangacioasa

Mergi la inceput

Sami , bun barbat Samiroul!

Dar stii cum e?! Mereu ne dorim ce nu avem. Eu acum mi-as dori certitudini, sa-mi vina si mie fix la 28 ca sa stiu o treaba, nu sa ma incurce si din cauza asta sa sper mereu ca cine stie ce si cum... Eu imi doresc doar certitudini acum. Si mi-as dori sa vina pe bune, nu ca si data trecuta si sa ajung iarasi la duphastonul ma-sii pentru ca m-am saturat de corpul asta al meu care a luat-o razna...

Mergi la inceput