Clubul "babelor" FIV-oase 21
Raspunsuri - Pagina 16
5ab1na spune:
nici n-o cunosc pe doamna predoi.
eu sunt din iasi fata mea
je? ai sesizat ca citesc toate minunile nu? am gasit studii cu o luna, cu 3 luni, cu 25, cu 75 mg...
aadina spunea ca miercuri e prima data la sibiu. sa dea domnul sa fie bine.
eu ma gandesc sa aleg GK.
si da, fara sa merg la consultatia initiala, au propus DHEA. ei au propus. nu am intrebat eu. au spus ar fi bine sa iau.
nu mai intru in detalii dar, pe scurt, ii terorizez de peste un an de zile cu mailuri.
aadina spune:
salutare fetelor
Lara , bine ai revenit, frumoasa povestea cu josephina, sa vezi ca tripleti va avea![]()
Eu am terminat tot ce aveam de facut la scoala, de acum ma apuc de bagaje. Maine dimineata la 5 plec la Sibiu, am programare la 12. Abia astept sa vad cum am reactionat deocamdata la stimulare. Abia de maine incep sa fac calcule, daca petrec pastele catolic la Sibiu. Sper sa nu fie inchisa clinica de paste![]()
Lara27 spune:
woman, incerc sa nu ma sesizez, de starea in care consideri tu, ca se afla neuronul meu![]()
ce-i drept, dupa atatea anestezii, s-ar putea sa ai dreptate pana la urma
..
cum crezi ca nu (mai) stiu ca esti din Targul Iesilor, fata draga? poate, doar in caz de lobotomie sau Alzheimer stadiu ultim, sa te pot uita pe tine
..deci, madam Predoi tot recomanda in draci DHEA, m-am gandit ca-i cetit-o pe dansa..dincolo, understand??![]()
uuuuuuuffffffff, nasucul meu de copoi.. cum te-a mirosit![]()
GK, super alegere woman, sunt alaturi de tine, poate mai degraba te vizitez la Wien, decat la Iasi
, la ce ma trage ata incolo..sesizat, sesizat, cum sa nu
..a sesizat si Ana si si d-aia ne esti tu asa draga, woman..f.f.f.f. bine, atunci da-i bataie cu DHEA si pregateste-i cumnatei faza cu bau, ghici cine-i pregnant?? ghici cine??
(asta doar asa, ca si bonus, normal
)
to be continued..
Lara27 spune:
Aadina
, girl, eu iti urez din suflet sa ratezi intalnirea cu doc Strohmer, pe motiv de gravideala
..hai, sa fie bine, bine. pupam fata
to be continued..
5ab1na spune:
multummesc mult de sustinere Lara
nu am vrut sa dau detalii pentru ca mi-e sa nu ma "dibuiasca" cititorii mei.
te astept degraba la viena cu mare drag si inima. numai daca mi-ar iesi analizele bine...in curand o comit!!!
balanta_tm spune:
sabina, sunt curioasa ce protocol iti vor da cei de la gk. nu doar in sensul de lung/scurt, ci si daca iti vor da gonal simplu sau merional/menopur simplu.