Clubul "babelor" FIV-oase 21

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Vorbele voastre mi-au adus aminte de un film/documentar "The secret". Nu stiu daca l-ati vazut sau auzit vreuna vorbindu-se despre el; este destul de controversat, si desi nu impartasesc in totalitate ideile, as zice ca e acolo un sambure de adevar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Girls, senk iu si voua only the best!!
balanta sunt convinsa ca o sa fie bine, bine si flacaii tai grasuni si veseli..eu m-am uitat la preturi pe site-ul lor si aparea 600E amnio, inseamna ca mai e ceva in plus de plata? ooff, zici ca maine tre sa ma duc la ei, asa ma agit
Ana, girl, pentru replica asta ti-ar da premiu PK, de cate ori mi-a tot repetat: you have to believe, really believe..moah, de cate ori n-am zis ca, cu cat stii mai putine, cu atat mai bine dar, cu fiecare noua nereusita, cred parca tot mai putin ca mi se-ntampla chiar mie..
si ca tot m-a apucat spoveditul:
preferatele mele sunt new entry-urile, ca o floare, ca un crin (vb floricelei noastre), care se intreaba pline de candoare cum sa purceada la a-si face o programare, apoi sunt asistate de toate fetele de la topicul respectiv, pas cu pas prin toata procedura, exact asa cum ajuti o batranica sa treaca strada.. si apoi la sfarsit, zbang, rezultat frumos, cum sa nu (bravo lor), dar..dar, ce ma dispera ulterior, cum, odata vazute cu sacii-n caruta, isi regasesc rapid glasciorul, deschid gurita mare, mare si bat cu pumnul in masa (virtual, normal)..noroc ca dispar urgent, la fel cum au aparut..exemplific: o astfel de noutate, a aparut si absorbit gen capusa, toata stiinta si bunavointa fetelor de la topicul respectiv, era depasita total de ce i se-ntampla, dulceata maxima si plina de recunostiinta, pana cand a trecut fiv-ul, primul si cel reusit, normal (p.s.: eu oricum mor de ciuda, clar??), iar apoi, dupa ce-a fost felicitata, pupata si gratulata de tot natul, s-a trezit ratoindu-se (la sami, cred, dar oricum nu conteaza, exemplul e aleator, personajul, in schimb, emblematic..) "eu chiar nu ma simt vinovata ca am reusit, da???"..si sami, cu rabdarea ei angelica, o mangaie pe crestet si-i explica frumos ca, normal ca e ok, sigur ca n-are de ce sa se simta altfel decat ultra-mega-speciala (asta-i de la mine, v-ati prins, da? oricum, ati inteles ideea)..jjjeeeezzz, ma felicit, de multe ori, pentru autocontrol..
normal, exista si exceptii, chiar destule si alea, vb Adinei, sunt fetele cu adevarat speciale de pe acest forum, pe care eu ma bucur ca le-am descoperit..

btw, observati ce efect a avut asupra mea, o saptamana si ceva de tacere ad-hoc, da? ma revars, mai ceva ca Niagara River in bazinul Marilor Lacuri, concurez direct cu Niagara Falls cu 150.000 de galoane /sec..

Ana, iaca link-ul cu preturile de la Fetomed (e in germana, dar la google chrome apare buton de traducere in Ro, ca sa-ti poti da seama despre ce investigatie e vorba..)
http://www.fetomed.at/fm/1.php?id=63

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lara, 600 eur e doar manevra in sine de extragere a lchidului amniotic. pe pagina unde te-ai uitat, mai este trecut rapid test (fish) + chromosomal analysis, care este 617 eur (deci pretul pt analiza lichidului amniotic). la astia 1217 eur se mai adauga scan + counseling care costa 200 eur. si vreo 80 de eur mai costa ceva medicament ce ti-l da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

ari iti tin pumnii
eu am eco in 2.04 si 5.04 pentru endo; am inceput sa iau medicatia din 22.03. acum stau ca pe ace, nu mai am rabdare, nu-mi mai sta capul la munca....dastea

Mergi la inceput

balanta, ach sooo, acum inteleg..mi se parea mereu super decent pretul, considering gradul inalt de seriozitate, experienta, profesionalism, conditii, etc...oricum, eu iti sustin alegerea, te admir foarte tare ca choice-urile tale, pun mereu in prim plan binele si siguranta bb-ilor, fata de optiunile mult mai la indemana (din TM) si cu siguranta si mult mai putin costisitoare..cred ca vei fi o supermom

Ari, dr. stormy ala al tau, parea ca stie ce face si zice (banuiesc ca le zice mai bine-n turca, ce-i drept), mie mi-a placut mult, n-a aberat, conditiile la clinica par very high class , rezultate are omul (merg Frau-uri si din Germany acolo, alea din UK fug de 10.000 de lire sterline/fiv, deci nu le mai enumar, ca sunt peste tot..) asa ca iti zic si io: believe, really, truly, deeply believe fata draga, si da-i naibii dreptate la PK, anume ca repetitio est mater studiorum

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

pfii ce citesc eu aicisha
pup fetele si va doresc, asa cum imi doresc si mie, ca sperantele noastre sa se infaptuiasca
lara sunt totalmente de acord ca acum imi doresc sa nu fi citit nimic la viata mea si sa nu fi facut nimic. poate aparea minunea.

Mergi la inceput

vreau sa va spun si povestea lui josephine
so, la BP, vreme superba, anticamera clinicii ticsita (ma uitasem la numerele de masini, exclusiv HU si una singura D (Germany), fetele de la receptie ma saluta vesele, direct pe numele mic (hm, nu-i chiar un semn bun, cand, la o clinica de fiv, te stie toata lumea ca pe-un cal breaz, inseamna ca faci deja parte din decor..), dau declaratii pe propria raspundere, semnez, zambesc ( sunt smiley de felul meu asa..), ascult Eminem in casti, Cinderella Man, imi rasuna vocea sa suparata: yeah, you know technically, I'm not even really supposed to be here right now, so f..k it, might as well make the most of it..incep sa rad, ma gandesc ce figura e hubby, ascult apoi guess I'm lucky, some of us don't get a second chance.. rad in hohote, priviri, ridicat sprancene, incerc sa ma abtin, apoi din nou, in casti shit, I feel I can't do anything now..faza la care sunt deja in pragul isteriei..

urmeaza insa salvarea->> intai eco, mers la etaj, anticamera de schimbat (camasute incomparabil mai putin sexy decat cele descrise de Ari), sala op, si apoi..
dupa awakening..o cunosc pe josephine..o fata de culoare, cel putin 100kg, lunga, lata, cu niste antene crete pe crestet, care sforaia (la propriu, parol) pe patul alaturat, de se cutremurau peretii..cred ca d-aia m-am si trezit din anestezie..oookkkaaaayyy, sunt bine, ma mut pe fotoliu, ma uit rapid la ceas, aha, deci n-a durat nici 20min, inseamna ca totul a fost ok..ma relaxez si intru-n vb cu o tipa, vorbareata (like me) care era de origine maghiara, dar traia de 4 ani la Londra (sotul avea acolo job), deci perfect english..povestim, ea primul fiv, 9 oo si deodata..se face liniste..ascultam, obisnuite cu zgomotul de fond.liniste in continuare..o chemam pe asistenta, semnalam ca josephine nici nu mai sufla, ma ridic, intreb is this normal??? vine femeia, pocneste din degete in fata ei..nimic..o ciupeste..nimic..o zgaltaie putin..nimic..iau un servetel si o gadil in talpa (nu mai avea papuceii de sala) si ..., invie josephine, derutata, confuza..apoi cu un ranjet mare pe chip, de s-a luminat instant incaperea..asistenta, de frica sa nu intre again in coma fata, da s-o mute pe fotoliu, bombanind in maghiara ceva ce probabil insemna..vezi sa nu cazi pana te asezi pe fotoliu...siii ZZZZZBBBBAAAANNNGGGGG, normal, josephine, s-a lasat cu toata greutatea pe femeie, care n-a putut-o tine si in cadere n-a nimerit decat pe jumatate fotoliul, dupa care s-a rostogolit pe jos...
auzim, ioooiiii, ishtenem, askdjhsgucgsdkjhy...pasi, strigate, fuguta inca doua asistente, inspectarea femeii, apoi a fotoliului, care, btw, a rezistat si..en fine..se cazeaza si josephine..macar acum se trezise..oki doki..era fata din Germany (origine US, tata si mama in army, baza NATO in D), facea fiv in HU ca nu era casatorita si in concluzie nu avea voie in Germany (ce legi tampite!!).. o intrebam cate oo are? oo? you mean eggs?? what eggs? don't know..oki cat cepele, privire intrebatoare..well, explicam, da din cap, aha si zice habar n-am, eu am dormit, nush ce s-a intamplat..intreaba tipa cealalta pe asistenta in maghiara, aud harom, ii traducem la josephine 3 oo si pe fata ei se asterne un zambet de maxima incantare..se lasa pe spate, apoi replica: OMG, I'm gonna have triplets..acum, cine-s io s-o contrazic??
ne-am schimbat, ne-a dat josephine cate o bratara colorata din piele, facuta de ea, ca si good luck charm..si ne-am vazut fiecare de drum..am de gand sa-l intreb pe PK ce a facut josephine pana la urma, dar, am asa un feeling, ca va avea tripleti
si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

:)
frumoasa poveste

Mergi la inceput

Sabinutz, tot vreau sa te descos..cum ti-a venit ideea cu DHEA? de la madam dr. Deliana Predoi, cumva?? sau, ce profilaxie ti-ai compus tu acolo, de te apucasi asa din senin de cura de rejuvenare??
btw, mai stii ceva de Aadina? e in plin fiv la Sibiu acum, oare ce face, cum e?

aaaahhhh si inca ceva, pana nu-mi intra iar in stand by neuronu':
Ioana, sweetheart, sper ca esti bine si ti-ai revenit la spiritul tau inconfundabil, daca ai facut deja amnio, sper sa fii trecut cu bine, daca urmeaza sa faci, ma gandesc la tine sa treci cu bine si de incercarea asta si sa ne incanti din nou cu proverbiala ta buna dispozitie..miss you much

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Mi-a placut de josefina ta...da-s suparata c-ai avut camasa mai sexoasa decat am avut eu: asta de-am purtat-o eu avea doua gauri pentru scos tzatzelele la alaptat, dar gaurile astea erau acoperite cu un fel de aripi. Si toate-s marimea xl.

angi acum am vazut intrebarea ta: nu aveam nimic cu doctorul inalt de la ML, dar nu mi s-a parut normal sa apara in camera de histero fara sa ma anunte in prealabil ca vrea sa asiste la o histeroscopie taman in fundul meu. Sunt constienta c-o vrea omul sa invete, dar m-a luat total pe nepregatite. Apoi Mr. White a asistat la scena asta si n-a intervenit ca noul doctor sa ramana in sala, doar l-a pus sa-mi scrie reteta, sa vina sa discutam, ne-am "imprietenit" cat am putut. Vorba adrianei: o sa tina minte faza asta.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput