Clubul "babelor" FIV-oase 21

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ana, da, merg la fetomed - oricum as da-o, in astia din tm nu am suficienta incredere incat sa fac morfofetala aici.
am facut acolo si dt (ei il numesc oscar test) - noi n-am prea vrut, ca plecasem croiti pe ideea ca la 16 sapt sa facem amnio, dar ne-a lamurit dr ca n-are sens, adica riscurile sunt prea mari la o gemelara sa faci amnio, in special cand oscar test iese ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta mult, mult noroc draga mea, sa vi cu cele mai bune vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ai fi vrut sa faci amnio tot la ei?

Mergi la inceput

adriana, multumesc mult
ana, da, in mod cert, doar la ei as fi facut. facusem si planurile cu banii, ca la ei costa "doar" 1500 eur pt un fetus (bine, ne-ar fi facut ceva reducere, dar la un 2500 pt ambii fetusi tot ne-ar fi dus). chiar ma intrebam care dr din romania ar fi zis, la banii astia: va recomand sa va mai ganditi la riscuri inante de a lua decizia asta, sa reveniti la o ecografie la 18 sapt si daca aceasta va iesi prost, vorbim atunci de amniocenteza.

Mergi la inceput

Imi place ce povestesti, Balanta. Dar Oscar test cat a costat? Dar ecografia morfofetala? Stii de ce intreb?! Stii ca sarcina mea s-a oprit in evolutie si mi s-a spus ca din cauza de embrion. Cezara Muresan a vazut si ea poza de la ecografia pe care mi-a dat-o Cioata si a zis ca nici vorba sa aiba ceva embrionul, ca ea vede doar un embrion normal dezvoltat. Acum, sigur ca inclin sa am incredere in ce mi-au spus Grigoras si Cioata. Poate gresesc, dar asta e intuitia mea. Si traind cu speranta ca voi avea un bebe la un moment dat, o gandesc un pic in avans pentru ca as vrea niste certitudini daca va fi sa raman iarasi insarcinata. Si de aceea te intreb ca sa stiu cum sa procedez cel mai bine pentru ca pe masura ce merg la doctori pe aici, imi pierd increderea in procedurile care presupun ceva mai mult decat o munca obisnuita in viata unui ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Balanta, pumnii stransi maxim, da maxim, da? eu visez sa ajung pregnant la Fetomed (la Döbling sau GK), cum viseaza altii sa ajunga la Paris.. asa mi-as face acolo o Chorionzottenbiopsie before amnio (biopsie vilozitati coriale)...dap, dream on

girls, am bifat si eu last week HSC-ul, la BP, la my favourite doc, rezultatul alles gut, PK in extaz, super cavitate uterina, endo, mucoasa, zero barat balarii (polipi, sinechii, aderente, alea), deci succes maxim..amanunte despre op n-am, fost fully sedated, in lumea viselor, ultima memory e, cum ma mangaia pe mana o asistenta romanca, cu care m-am intalnit de fiecare data pe sala, deci suntem deja best friends..btw, e pregnant in 5 luni, va avea o fetita..asa, PK operat si biopsia de endo, proba trimisa la lab., quote: I've specifically asked the lab for markers concerning endometritis, so we'll have the answer in aprox. 2 weeks (minimum 10-12 days)..deci, sunt in expectativa, emotii max

PK, pentru cele care dezvolta simptome de sevraj (se stiu ele care), e bizi-bizi, dar cu toate astea, as always, super profi (just love him for this), totul s-a desfasurat la timp, iar apoi, la final, ne-am conversat relaxed, timp de cca 20 min..cred ca il disper..nu neaparat ca si persoana (desi, who knows??), ci mai degraba ca si caz..fara sa vreau sa par nerecunoscatoare fata de un rezultat atat de bun (btw, la histero din 2010 din Ro, rezultatul a fost identic, deci fiv-urile nu mi-au lasat scars, decat cele sufletesti), mi-am dat putin okii peste cap, recunosc, auzind ce mediu propice implantarii detin, era atat de incantat de investigatie si de ceea ce vazuse PK, de era si greu sa nu te molipsesti..cu toate astea, problema mea, ramane aceiasi..deci sentimentele sunt impartite, if you know what I mean..adikatelea, bifez, rand pe rand toate investigatiile, trec toate testele cu brio, dar rezultatul e mereu BFN(!!) si mi-e ca ajung inapoi la subiectul meu preferat..imunologicele..de-mi vine uneori sa ma urc pe pereti, nu alta..anyways, mi-am promis (mie, lui hubby, lui PK), ca voi face orice depinde de mine, atata timp cat mai exista o speranta, am zis!..btw, asta a fost momentul in care si-a dat PK okii peste cap si mi-a zis: you're doing more than enough, there's nothing else you can do right now, you have to trust the procedure and believe in the positive outcome..
hmmmm, recunosc, am parca mereu asa un feeling, ca nu mi se-ntampla mie, prea ar fi frumos, prea ar fi viata mea croita dintr-un basm atunci, prea ar fi ca-n fimele de la Hollywood, o lovestory cu happy end and they lived happily ever after..
well, well, hai ca bat campii deja..revin cu storys de la BP si Korall...after lunch

to be continued..

Mergi la inceput

ana, oscar test (test de sange plus eco morfofetala) dupa parerea mea, nu-i mult: 220 eur/fetus. iar morfofetala de trim II e 250 eur.
iti inteleg indoielile cu dr-ii din tm. eu sunt satula de incompetenta lor.
lara, iti doresc din suflet sa iti implinesti visul .

Mergi la inceput

Oh, e ok pretul, super! Mersi, Balanta! Si te astept si eu cu vesti bune, bune...

Lara, fata draga, o sa vina soarele si pe strada ta, have a little faith! Sa stii ca si eu ma gandesc la biopsia de vilozitati coriale.

Mergi la inceput

eu din cate stiu, la biopsia de vilozitati coriale riscul de a pierde sarcina este mai mare ca la amnio. plus ca cvs nu detecteaza eventualele defecte de tub neural (ma rog, cica astea se depisteaza ecografic, dar in tm, dr simedrea nu a obs la un fetus ca are probleme de tub neural iar dupa natere, fetita a fost si inca este f f rau bolnava ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
hmmmm, recunosc, am parca mereu asa un feeling, ca nu mi se-ntampla mie, prea ar fi frumos, prea ar fi viata mea croita dintr-un basm atunci, prea ar fi ca-n fimele de la Hollywood, o lovestory cu happy end and they lived happily ever after..

...asa simt si eu uneori...parca n-o sa mi se intample mie, adica parca m-am obisnuit atat de tare cu rezultatele astea negative, ca mi-e greu, uneori, sa ma gandesc la puiul ala de om, dar nu al oricarui om, ci chiar al meu. Dar ieri, desi eu n-am avut la histero un rezultat atat de frumos ca al tau, am avut totusi un rezultat bun (mai ales ca-l compar cu cel de anul trecut). Iar ieri, ma gandeam ca endometrul e o.k., sotul va fi relativ bine pentru IMSI, voi avea langa mine oameni care vor incerca sa ma ajute la "implantare" si speram la acel unic embrion perfect. Asa ca acum, pentru urmatoarele 18 zile, incerc sa sper la acest embrion perfect, peste 19 imi doresc sa-l visez si sa-l vizualizez, apoi, sa-l simt cum ma vlaguieste, apoi sa-l mangai...
mda, cred ca-s in perioada de nostalgie fiv-oasa
smaik tu cum esti?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput