Clubul "babelor" FIV-oase 21
Raspunsuri - Pagina 13
adrianaady spune:
bine Ana, 2 ferestre... te cred trec pe lista si serialul asta
Noapte buna dragelor
adipapazi spune:
Ola, fete,
Aristica, esti zurla complet, sa te iei de ghita muresan! Ma bucur ca esti bine.
Lara, multumesc. Histamina este extraordinara. Ca multe fete de pe acest forum, de altfel. M-am amuzat teribil cu dr stormy, ce nume ai folosit. In plus, replica din dirty dancing...e una din topul meu. Doar am vzt filmul in adolescentavde 24 de ori.
Samireto, mi-ai bagat cuiu in inima cu tatuarea buzelor. Ce kef am! Am innebunit complet, e clar.
Fetelor, va tin pumnii. Eu va citesc, dar scriu rar pt ca nu stiu cum sa va raspund la multe intrebari.baba, baba, dar ramolita maxim. Maxim am zis.
Ana si ioakim sunt dolofani, frumosi, vorbareti. Deja se striga unul pe celalalt, ma cearta cand le incurc hainele, ne pun sa ne pupam si bat din palme.
Astept un concediu, need sleep. M-am tuns ca la Iiceu si incap in tot raftul before pregnancy.mai vreau 3 kg ca sa nu ma mai simt vinovata cand pap amandina.
O reteta de legume gratinate dementiale: caliti o ceapa si usturoi, 2-3 catei, apoi adaugati morcov dat pe razatoarea mica, apoi peste cateva minute cartof si dovlecel pe raza mica. Plus apa, cimbru. Lasati sa se inmoaie. Separat, sos bechamel cu coriandru si nitel piper. Amestecati sosul cu 1 ou si branza(cascaval sau ce vreti voi). Turnati legumele intr-o tava de yena, sosul pe deasupra, plus patrunjel si dati la cuptor. Pacat ca nu sunt de post.dar au un gust sublim.
Le-am fct copiilor si budina de mei cu mere si carob. Au papat. Ce ma bucur ca le place.
Imi adun puterile sa fac si discurile alea puse aici de anaasta.
Va pupi
anaasta spune:
Adina, suna tare fain reteta ta, o sa o fac de Pasti, ca sa gust si eu. Dar eu o sa tai de-a lungul morcovul si dovlecelul cu chestia aia de curatat legume sa iasa fasii lungi. Imi place mai mult cum arata asa. Cand spui coriandru, banuiesc ca te te referi la boabele de coriandru, nu la frunze, da?!
Ady, musai si pe Homeland sa-l treci pe lista daca nu l-ai vazut, sezonul 3 urmeaza in toamna. E foarte fain, Claire Danes face un rol de senzatie, iar tipul joaca si el bine.
Fetelor, va doresc o zi frumoasa!
adipapazi spune:
anaasta, eu am pus boabe ca de-alea am in casa. in reteta luata de la o prietena, nu era coriandrul, dar mie imi place de mor si l-am pus. frunze folosesc la cartoful dulce, cand fac pt Ioakim. vreau sa incerc si nucsoara si sofranul. any ideas?
sunt sigura ca iese bine si cu ele taiate lungi. eu le pun in tocatorul ala cu lama S ca se taie repede si am apoi mai mult quality time to spend with my children.basca lenea - cocoana maaaaaare!
anaasta spune:
Nucsoara merge bine ca si condiment la biscuiti, la bulgarasii de susan (asta insemana susan macinat amestecat cu miere de albine, coriandru, nucsoara, scortisoara, format bilute si date prin fulgi de cocos), la turta dulce, la sosul bechamel, la cartofi fierti. Nucsoara de fapt scoate in evidenta gustul mancarii. Sofranul il poti folosi la pilaful de orez, la dulciuri, la paella etc.
balanta_tm spune:
'neata. sunt treaza de la 4 jumate , fiindca ma doare gatul. in ultimele zile, am incercat fel si fel de remedii light, dar nu ma ajuta, asa ca de azi am inceput sa iau antibiotic. la 8 sunai la ginecolog sa intreb ce antibiotic am voie sa iau, ca pur si simplu ma dispera gatul si intentiile mele de a behai.
lara, sunt tot la 180 grade. maine se face o luna de cand stau in pozitia asta.
ecografia cea mai importanta din sarcina urmeaza saptamana viitoare, cand facem 22 de sapt.
samira, bravo ca esti asa cocheta.
eu nu m-am pensat niciodata. am o forma destul de ok la sprancene, asa ca le-am lasat cum sunt. de fapt, cred ca sunt prea comoda pt operatiuni asa delicate.
balanta_tm spune:
aristico, esti de belea
auzi, de tamys mai stii ceva? n-am mai "vazut-o" demult...
anaasta spune:
Balanta, si pentru ecografia asta mergi la Fetomed? Si am vrut sa te intreb daca ai facut si DT si TT sau doar ecografiile la Fetomed?!
aristica spune:
muaaahh
nu, nu stiu nimic de tamys
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"