Clubul "babelor" FIV-oase 21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da,da,da...eu imi si imaginez o masa la botezul nostru numai cu fetele mele de suflet.

auzi adriana..da ce face mai exact moasa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Pai sa iti zic ce am facut eu: am scos fetita din spital si am adus-o acasa; in ziua botezul am dus copilul la biserica intr-o rochitaaa frumoasa; am dat-o nasei pe timpul slujbei; dupa botez a schimbat-o nasa cu hainutele ei Deocamdata atit; sa vad daca trebuie sa fac ceva la turta.... nu ma prea pricep dupa cum vezi; dar o fac cu mareee drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sabina, sper ca realizezi ca toata aceasta curiozitate si intruziune in sfera ta personala, vine probabil din niste complexe proprii, manifestarea fiind una rudimentara..acum, nu toata lumea e un class-act, asta e din pacate realitatea..ideea e ca nu trebuie sa-i dai explicatii sau detalii decat in masura in care doresti, problemele astea tin de intimitatea fiecaruia si ai tot dreptul la privacy..deci, nu te lasa si tine-i piept, cu timpul, chiar si cei mai obtuzi inteleg mesajul
acum mi-a trecut prin cap..poate e pe la aspirante optimiste > 20 ani, sa merg in recunoastere??

to be continued..

Mergi la inceput

si moasa face chestii d-astea si la baieti sau doar la fetite???
cand am nasit eu...n-am avut moasa.
cine trebuie s-o "stabileasca"???mama,nasa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

si eu citesc curent pe acolo. hm...nu prea cred. e un gen care are incredere maxima in doctori. deocamdata.

Mergi la inceput

fetili nici eu ca nasa n-am avut moasa. pana in ziua botezului. atunci a rasarit. mi-a dat copilul in brate la biserica.
eu ca nasa am scos copilul din spital, am dus hainute spalate de mine si calcate. a fost maximum maximorum sa calc hainutele alea. erau atat de mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Si la baietei desigur.
Nu e obligatoriu sa ai si moasa; e un obicei mai vechi si cine doreste, il respecta..
Mama/tata/parintii aleg/e moasa/moasele (pt ca pot fi mai multe persoane)

Mergi la inceput

am inteles.

mi-am facut "crema"
tura asta am pus colagen,elastina,AHA,acid hialuronic si ulei de macadamia.
am cumparat tura trecuta vit.E si vit.A in sticlute de 30ml si nu stiu unde le-am pus...cred ca le-am aruncat desi nu folosisem decat 10 ml din fiecare.

ma doare naibilor in gat...iar nu mai pot sa inghit...dar parca mai rau ca inainte de antibiotic.

ma duc sa ma dushez,ung etc etc.
va spun noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady . Am descoperit un serial fain, Life - e cu tipul din Homeland, Damian Lewis parca il cheama si cu tipa din Fairly Legal.

Eu am moasa, o mai vad din an in pasti, e un pic tacanita, ca sa zic asa... Dar cand am botezat eu, copilul n-a avut moasa.

Fetele, va zic somnic usor, nu am reusit nici macar sa vad un episod intreg atat de somn imi este, degeaba aveam 2 ferestre deschise. 2, Ady, da?!, 2...

Mergi la inceput

noapte buna cochetelor
va pupizez si eu
Lara ai un pm de la mine.

Mergi la inceput