Clubul "babelor" FIV-oase 21

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, multumesc de urari, bine-ai revenit si sanatate mamei!

Ralu, multumesc de urari si tie

Vai, Ari, esti totala... tu si zgarieturile tale... Bine ca a fost totul ok.

Sami, super cu pensatul, dar tatuarea pleoapei superioare pare desprinsa din filmele de groaza. Nu se zbate oare ochiul cand se tatueaza pleoapa?! Eu cred ca e tare draguta rochita ta, de unde ai cumparat-o?!

Sabina, esti dementiala! Tu cred ca esti "colectionatorul"... de ce vrei tu, de protocoale, de diagnostice, de analize etc... Esti totala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Saaaaammmmmiiiii, pai exact asa sunt si eu, deci understanding-ul e perfect, total si complet..ca sa fiu extrem de sincera, ma rasfatzam si eu putin, ca sa ma bagi in seama negresit (deh, sunt o printesa, ce mai.. sau pi:ntesa vorba nepotelei, alter ego-ul meu)..
btw, sunt la curent cu toate activitatile tale (floristice, gospodaresti, culinare, estetice, fashion) am recuperat cuminte tot (in schimb nush ce se mai intampla pe la alte subiecte..) blank total..
apropos de pigmentarea sprancenelor, likey, likey..mi-am facut si eu, acum 1 1/2 ani, vopsea naturala, semipermanenta, au fost foarte misto, in curand ar trebui refacute, asa cum era si de asteptat s-a mai atenuat din pigment..deci vreau si eu la Kata
Sabina, woman, ai ajuns back la adolescenta?? am vazut ca te-ndopi cuminte cu DHEA, in curand o sa ajungi la pubertate, like a virgin..glumesc, daca tu crezi ca ajuta, sigur, cum sa nu..(n-ai soro adenomioza, termina cu prostiile..)
Ady, Ana & Sabinutz, am urmat sfatul, am desoperit minunea vplay, m-am declarat big fan (hubby ar zice addicted) si pe cand m-am instalat ca un pasha, minunea nu se-ncarca..nix House, nix Grey's, nix sisterele Kardashian.. si uite cum a mai aparut in mia vita un nou motiv de ciuda..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara nu se incarca ca sta Ana cu 3 ferestre deschise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

:))
iau DHEA, intineresc intineresc. pe bune ca ma simt bine cu el. si am gasit si o asociere cu auto-imunitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tannoo...ce faci???
cam rarut pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pana acum am anuntate 2 botezuri,o cununie,o nunta si un motz pe anu' asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

pai atunci hutza-hutza la fiv, ca altfel 'geaba tot intineresti..sau, ma rog, motiv destul, de inciudat cumnatica zi-i ca ai descoperit secretul tineretii fara batranete, deci nu-i stress cu bb, ai tot timpul din lume
jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzz, cum ma faci sa invat copii lucruri trasnite..woman, chiar esti unicat, nush ce pui la sufletzel tot felul de prostioare, cand tu esti atat de extra-mega-special girl

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

in legatura cu a mea cumnata.
eu cum poposesc rar la socri ea e nelipsita. vine sa-l vada pe fratele ei. ceea ce e normal.
e casatorita, nu are copii si-si doreste. dar eu cum sunt cu bun simt nu am intrebat-o niciodata si nici nu am sacait-o. din pacate, pentru ca nu vreau sa afle soacra nimic, nu pot "colabora" cu ea. din estimarile mele...eu am mai multi ani de incercari decat ea. ultima bomba pe care mi-a spus-o a fost din categoria manastiri. asa ca eu estimez ca mai are pana ajunge la fiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira eu am turta unei fetite careia ii sunt moasa; si... cam atit; am avut nunta aia in februarie pe viscolul ala .
Sper insa anul ce vine sa fie plinnnn de botezuri ca la toate vin invitata/neinvitata

Mergi la inceput