Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Despre noi pot sa spun ca am ajuns la perioada colicilorsi mi sa rupe inima cand o vad cum sufera....Am incercat infacol care a fost degeaba,apoi colief care nu a avut niciun efect la noi.Am avut problema cu constipatia si a trebiut sa schimbam formula de lp...iar acum de ieri are o secretie galbena la ochiul drept si o curat de 10 ori pe zi cu ser fiziologic i vad ca tot degeaba.Am vorbit cu neonatologul de la RM si ne-e dat niste picaturi ...sper sa fie bune si sa-i treacaLa alaptat nu am renuntat si,desi sta cate apoape jumatate de ora la san e moarta de foama si pana nu-i dau si suplimentul de lp nu se linistesteEu beau ceaiuri pentru stimularea lactatie,iau galafor dar fara prea mult succes
Va pup ....domnisoara mea da semne de trezire

Emma,mami de Andrei(7 ani) si39+ Anastasia

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Felicitari R.Cata!Bine ai venit Cezar Andrei!
Felicitri Ana !Bine ai venit Irina!

Hai Franqois!Hai bebe Andrei!
dara-felicitari pentru cele 37 de saptamani.Ma rog sa-ti traca durerile......stiu cum este pentru ca si eu am le-am avut.Daca nasti la RM ,nu trebuie sa-ti faci griji in privinta caldurii pentru ca-ti poti regla temperatura in camera la cate grade doresti.Cred ca numai pe holuri este caldura aia insuportabila
Amy-mai ai putin si-ti vezi puiul in brateDoamne ajuta sa treaca durerile
happylica-felicitari pentru noaptea dormita.S-o tine-ti tot asa
tala-bine ai revenit!Ma bucur ca fratiorul a reactionat bine .Noi desi il pregatisem pe Andrei toata sarcina am avut ceva emotii pana a venit sa-si vada surioara si a spus ca e cea mai frumoasa din lume si ca o iubeste enorm.In fiecare zi cand pleaca si apoi cand vine de la scoala se opreste intai la pa tutul ei si o pupa.Noi suntem topiti....
ronina-te apreciez mami ca esti asa activa.....eu nu mai am timp de aproape nimic in afara de copii

Emma,mami de Andrei(7 ani) si39+ Anastasia

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Am vazut si eu pozele cu bebe si Dana. Sper sa revii pe forum cat mai repede, Dana...ca-ti ducem dorul.
Happy, la mai multe nopti de-astea cu odihna!
Dia, mult curaj, mami! nu te mai consuma atata cu vizitele la dr
Emmaella, pupam flacaul grijuliu si iubaret cu surioara
Noi luni dupa-amiaza ne internam ca dr incepe garda dupa 14.

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Bravo fetelor si bun venit bebeilor si scuze de intarziere:
Matilda de Tala
Vlad Alexandru de dana_cp
Cezar Stefan de R.Cata

Si felicitari proaspetei mamici Ana_30 si o viata lunga bebelinei Irina

Incurajari mamicii franqois
Hai franqois!Hai bb Andrei!

Ronina am incercat si cu mameloane de silicon, diverse modele si marimi. Pana am ajuns sa gasesc mici protectoare de la Avent, am trecut prin 2 marimi de la primii pasi, care au fost nepotrivite si uite-asa m-am ales cu niste rani de toata frumusetea. Tare bine mi-au facut lanolin si coompresses cu aloe de la multi mam, firma bioclin. Am pus si garmastan, dar nu-i asa bun ca lanolin. Efectiv vedeam cum mi se vindecau ranile si macar puteam sa ma mulg cu pompa. A propos de pompa-cea de la primii pasi, manuala, isi face treaba cu prisosinta si sunt foarte multumita.

Va pup, merg sa pap si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Niko intra in cezariana acum, atat stiu :(.

Hai Niko!

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

HAI NIKO, FII CURAJOASA !!!!

Mergi la inceput

Am mai pus poze pe fb si pe picassa cu bebele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Hai Niko!

Emmaella, cat timp ai incercat cu remediile pt colici? La Infacol de ex stiam ca dureaza 3-4 zile pana se vede un efect.

Irina, 37+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Hai Niko!

Walli, tare dulce e Alin

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna ziua tuturor! Intru sa va dau vestea ca azi dimineata s-a nascut Emma fetita colegei voastre Carstea. Nu stiu decat ca s-a nascut la 7.20. Cum aflu mai multe detalii va anunt.

Nastere usoara tuturor si puiuti sanatosi!

Mergi la inceput