Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Hai Fraqois!

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Franqois tinem pumnii sa fie bine!!!

Kovacsc eu oricum trebuie sa fac cezariana , nici nu se discuta de nastere normala in cazul meu.

Dara nasol cu hemoroizii ...poate avem voie sa facem ceva dupa nastere. Nu e vorba aici de bani la doctor, caci asta care l-am rugat de cezariana nu mi-a luat banii deloc cu toate incercarile la cabinetul lui iara sa mai incerc la spital ca neamu prost cu altii de fata nu o fac. Ma duc si incerc sa-i dau dupa operatie si atunci vad care e treaba.
Cand am zis de bani ziceam de un alt dr care opereaza cu asta de obicei si nu-l mai ajunge Dumnezeu.
Ideea doctorului era sa il tina sa faca 39 saptamani implinite; asa vad ca a tinut-o si pe cumnata mea pana aproape de 40

Multumesc Bunului Dumnezeu!
38+ Victor Gabriel

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Felicitari Ana !!! ma bucur ca adecurs totul bine, si atatd e repede! Recuperare la fel de rapida!
Bun venit pe lume Irina!

Hai Franqois!
Se pare ca s-a hotarat bebe in final ca e timpul sa vada lumea si sa iese din burtica! Nastere usoara!

Tala, bine ai revenit cu vesti! Super ca va intelegeti bine si ca fratiorul mai mare a reactionat asa de frumos!

Dana, ne e dor de tine!
Desigur ca Gaza are prioritate absoluta... sper ca sunteti ok amandoi, si te asteptam cu vesti, sau la povestit un pic, cand mai ai timp.

Dara, super ca ai semnat deja cu ei si poti naste unde vrei! Felicitari pentru o sarcina atat de avansata!
Nu stiu cum te simti tu...eu sunt mult mai ok acum; fizic probabil nici o schimbare, dar psihologic sunt super zen si a disparut stresul legat de atatea amenintarid e risc de avort tardiv si de nastere prematura...iar asta se simte puternic.
Sper sa cedeze si durerile si sa ai un sfarsit de sarcina cat mai ok!

Amy, mai un pic de rabdare!
Dureri cum spui tu? daaaaa.... deja de luni de zile, si destul de frecevente. (la prima sarcina nici urma de asa ceva, insa acum...) Daca cumva sunt in mers trebuie sa ma opresc pe loc, si tare-mi vine sa ma pun si jos, dar incerc sa ma abtin.

...nu-i obligatoriu sa coboare bebe pentru cezariana (uneori nu coboara decat dupa ce s-a declansat travaliul, iar cezariene se fac destule inainte), dar probabil ca daca nu a coborat sta bine unde e si nu e graba...

Fetelor, de hemoroizi nu stiu cum se poate proceda - eu in schimb am probleme tot mai serioase cu venele pe un picior: sunt praf, de deasupra de genunchi pana la glezna ...port ciorapi speciali si iau ceva medicamente teoretic de intarit vasele (practic a inteles ca nu prea au efect)...sperand sa nu se mai agraveze; legat de interventie pentru reparat dupa aceea, dr. imi spunea ca nu se poate face decat la minim 3 luni dupa nastere.

Ma pregatesc si eu de vizita la dr. Sper sa fie totul ok.
(ca de obicei, sunt stresata...desi nu inteleg de ce...azi noaspte n-am prea reusit sa dorm, si-acum am niste maini inghetate de ma ia cu tremurici daca ma ating din greseala cu ele)

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Dia, bafta la doctor si sti linistita, o sa fie bine.
Am si eu mainile cu probleme, mai exact dreapta din cauza sindromului de tunel carpian cu care m-am ales. Plus o greata terbilaaa ca tot ce mananc imi sta in stomac , parca nu se mai duce de acolo.

Am nervi ca la mine nu merge facebook mereu sa vad pozele Danei. E ceva de conexiune cred, ca numai la foto e asa...

38+ Victor Gabriel

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

felicitari Ana , bine ai venit Irina
Tala, pup mamica curajoasa si minunile tale mici.
carstea, taietura la cezariana e sub nivelul chilotului. si da, sangerezi.
hai franqois
dara, cum iti e azi?

EDIT: raportez o noapte excelenta. am dormit amandoua de la ora 23 la ora 5. apoi de la 6 la 9. sunt super fresh

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Amy, intr-un fel e misto, cum a asteptat si la Tala dr sa faca 39 de saptamani si mi-as fi dorit si eu. Da' recunosc ca frica mi-e mai mare sa nu pateasca ceva in burtica bebe la mine, dar altfel tare as fi vrut 39.
Bine, acum pe plan mondial nici nu mai exista media de 40 de saptamani, cica s-a ajung la 39 si 3 zile durata medie a unei sarcini (ca asa a fost calculat 40, nu cat are nevoie bebe, ci media declansarilor natural in lume) si cica ar fi in scadere si de la 39 si 3 zile. Dar tot mi-ar fi placut 39, dar mi-e teama din cauza diabetului si a Clexane. E misto ca la doza ta e ok ca in 2 ore sa ti se faca orice.

Acum mi-a mai trecut din raul ala, nu stiu ce a fost.
Aseara imi tzatzaia fundu' sa fac Clexane, am facut 0,5 in loc de 0,6 (vrusesem 0,4 si nu mi-a iesit ca eu nu vedeam gradatiile de pe seringa cand imi faceam injectia, iar sotu' n-a vazut bula si mi-a indicat gresit cand sa ma opresc cu tot cu bula de aer).
Bine, in fiecare seara aceeasi poveste...'aoleu nasc? sa imi mai fac Clexane sau nu?' - stiu ca si cele 3-4 fete cu Clexane de la bulgarasi la fel povesteau spre final.

Ma enervez ca functionez la minim, mai voiam sa fac o groaza de lucruri :(.

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am citit tot din urma si vroiam sa zic asa:

- ionella, nu esti deloc intrusa, esti un musafir oricand binevenit!
- ana_30, felicitari pentru nasterea rapida! bun venit bebe irina!!
- tala, ma bucur mult pentru reactia lui david, pentru refacerea ta rapida..si...iiiih, cu hemoroizii;
- ronina, si noi am avut o perioada de plans care trecea doar daca o puneam pe cea mica la san..si uneori sugea, uneori doar molfaia, dar din ora in ora era cu tzatza in gura...acum cred ca o fi fost si puseu de crestere ceva, vad ca a mea baga mare..a luat 300g in prima saptamana acasa si azi, dupa fix 2 saptamani, inca 260g, deci 560 in total; de regurgitat regurgiteaza si ana, dar uite ca nu mi-am pus problema ca ar fi de la picaturi.
- carstea, esti ok?
- dana, sper ca ati ajuns cu bine acasa, cand ai timp te asteptam cu poze si povesti.

despre mine...cea mai mare problema: nu se duc kilogramele si burta!! am dat 10kg in maternitate si de atunci stau pe loc..si jalea mare e ca stiu de ce stau: ca mananc ca un purcel! nu reusesc sa tin niciun regim, mananc si paine, si dulciuri, pizza..ce prind si ma tot amagesc ca am nevoie de papa sa fac lapte..dar sigur nu am nevoie de asa multa papa; inca arat super-gravida,fetelor si nu ma pot mobiliza sa ma abtin de la mancare (de retinut ca inainte de sarcina eram subtirica si mancam portioare mici cu care ma saturam, m-am dereglat din trimestrul 2 de sarcina)

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Dara pana la urma cred ca ramane 4 aprilie dar nu mai zic nimic ...
Fraxiparine mi-a zis sa-l intrerup mai devreme cu vreo 4 zile, ei is mai fricosi si avand in vedere ca in afara de cezariana mai dezlipesc si aderentele alea, le e teama de sangerare in exces. Ne conformam,asta e... si-asa vreau sa scap de ele .Plus ca eu am 1 an de cand le fac, odata cu procedura de FIV am inceput.

38+ Victor Gabriel

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Amy, oricum e bine ca ai doza mica si cred ca nu se pune problema de hipercoagulabilitate daca opresti. La mine la doza de 0,6 cica intri in hipercoagulabilitate brusc cand opresti (data fiind obisnuinta organismului sa subtieze altceva sangele, plus coagularea crescuta din sarcina si lauzie, care e la toata lumea, plus trombofilia, dar tu n-ai din aia, f.bine) - de-asta trebuie sa mai fac inca 6 saptamani dupa aia Clexane tot doza mare (si pt. coagularea de la lauzie, si pt cea de la trombofilie, plus ca preeclamsie poate sa apara pana in 4-6 saptamani de la nastere, adica ma rog, tot perioada de lauzie care e cam varza hormonal si din alte puncte de vedere, abia in 6 saptamani se linisteste corpul).

A pus sotul Danei poza pe FB in care scrie ca-s acasa!!!Iupiiii!

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Ce sa mai faci mai Dara mai? Stai si tu linitita ca mai ai doar o saptamana! Ca dup-aia o sa ai destule de facut...

Meg, asa ai patit si dupa ce l-ai nascut pe Matei? Cu mancarea.. Eu cred ca nu vei avea probleme sa revii la forma initiala, la cum te-am vazut in poze.

Irina, 37+ cu Maria

Mergi la inceput