Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!
Raspunsuri - Pagina 19
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Maine imi recuperez casa inapoi imi pleaca soacra si o sa revin in forta pe forum promit.
Vin cu vesti ..azi am fost la control... bebe este bine 3500 g , in schimb eu nu sunt pregatita pentru nastere..col lung si inchis deci AM FOST TRIMISA ACASA cu speranta ca pana vineri cand am termen o sa se intample ceva sau vineri dimineata ma prezint din nou la spital unde probabil voi fi trimisa din nou acasa ..doctorul nu pare incantat de inducerea medicala la modul cum e pozitionat bebe si colul meu.
Sincer eram total pregatita sa nasc azi eram chiar entuziasmata de idee ..dar poate e mai bine asa.
Asa ca doresc si solicit sfaturi pentru declansarea nasterii.. ce functioneaza: miscare? ceaiuri? sex?
In rest vreau sa salut pe toata lumea nu v-am uitat dar cand nu sunt singura in casa nu ma pot desfasura..nu pot sa umblu in fundul gol..nu am timp de net.. vestea buna e ca maine o conducem la aeroport..ME HAPPY..ME VERY HAPPY
Tala ma bucur de acomodarea lina cu Matilda legat de criza hemoroidala poate am ceva sfaturi..nu stiu cat de utile dar practice eu dupa ce l-am nascut pe Bu am avut 2 monstrii din astia de am crezut ca mor ..eu de felul meu am avut mereu probleme cu constipatia dar dupa ce am nascut o dadusem in ridicol.
Ce a functionat la mine :
-pentru tranzit usor ... tarate care au stat intr-o ceasca de apa de seara pana dimineata baute pe stomacul gol.....
-supozitoare carpicon S si miprosept supozitoare cu propolis.
Din experienta maica-mi care are mari probleme de genul asta dar nu stiu cat de compatibile cu alaptarea sunt :
- hemorzon supozitoare si crema
- crema de muguri de plop negru
- detralex sau devaricid
Dara iubita imi pare rau pentru starile astea urate pe care le ai mai ales ca ma gandesc la tine si faptul ca inca mai ai lucrari de predat ...ma bucur ca ai semnat cu RM si sper ca experienta sa fie una placuta..sunt foarte mandra de tine si de faptul ca aia ajuns la 37+... intr-un fel tu ai fost roca mea cand imi era rau si mereu ma incurajai ca o sa duc sarcina asta la capat si uite ce dreptate ai avut ..sunt la 2 zile de termen si bebe nu vrea sa plece deloc si masa nebuna a stat criza o sarcina intreaga ca naste prematur
Niko succes si sanatate! Revenire usoara dupa cezariana!
Meg te inteleg cu kilogramele ..eu am ajuns la 70 kg si dupa nastere daca dau 10 kg jos tot raman cu 60kg si dupa aia ce fac? caci ma cunosc cand alaptez pap ca un purcel si nu neaparat lucruri sanatoase.
Monna ma gandesc la voi ... Andy creste ..pluseele de crestere pot sa te epuizeze pe tine dar vestea buna e ca sunt decat cateva
Va pup pe toate
Mamica de Bu minunat si de strengar +36
dorinutza82 spune:
Felicitari Carstea! Bine ai venit bb Emma!!!
Hai Niko!!!
Hai franqois!!!(sper sa-l tii deja pe bb Andrei in brate)
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 36+ cu
SuperMami_1 spune:
Felicitari Carstea! Bine ai venit bb Emma!!!
Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana
emmaella spune:
Hai Niko!
Felicitari Carstea! Bine ai venit bebe Emma!!!
Meg-si eu sunt in aceeasi situatie cu kg.....nu se mai duc.Burta mi-a mai scazut putin dar.....tot insarcinata in par
irinaelana-infacolul i l-am dat 5 zile si...nimic.De la 22 pana la 1 avam program.Saracuta nu plange dar se strange toata,iar cand o lasa durerile incearce sa doarma dar ...din pacate durerile o chinuie destul de mult iar eu ma simt neputinciosa....am incercat tot ce stiu dar nimic nu prea merge.Colieful il dau de doua zile ....nu vad nicio schimbare....dar mai sper ca poate va avea si la noi vreun efect
chitosenia-mai e putin si-ti vei tine bb in brate.Ma bucur ca pleaca soacraA mea s-a autoinvitat sa vina sa ma ajute dar.... a venit mama,asa ca am scapat
Emma,mami de Andrei(7 ani) si39+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
dara76 spune:
Felicitari Carstea! Bine ai venit bebe Emma!!!
37+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dana_cp spune:
Va pup, gagici!
Felicitari mamicilor care au nascut, Carstea!
Hai Fracqois, iti tin pumnii!!
Imi pare rau de lunga absenta, mi-a fost dor de voi dar nu puteam sa intru deloc. Nici acum nu am citit din spate, dar sper ca o s-o fac azi/maine si revin la subiecte.. sunt o groaza de lucruri pe care vreau sa vi le impartasesc din experienta mea si si mai multe intrbari de intrebat
Acum va spun scurt ca suntem si noi de aseara acasa, in sfarsit, avem multe probleme cu alaptatul si somnicul, Gaza m-a tinut treaza toata noaptea aprope si acum doarme de vreo 2 ore de am putut sa-mi asez si eu creierii pe perna nitel.
Am 100 de bagaje de despachetat, ma apuc de ele si daca ma lasa asta micul dupa aia intru sa va citesc si sa scriu mai mult.
Dara, scuze nu am cum sa rapsund la sms ca am uitat de toate facturile inclusiv vodafone si mi-au inchis tel. Abia acum am platit si pana imi deschid astia mai dureaza nitel. mersi mult pt tot, gagic!
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
Tala spune:
Hai Niko!!! Curaj mamica!
Felicitari Carstea! Bine ai venit Emma!!!
[center]Hai Francois!!!
Chito multumesc mult pt sfaturi. Am incercat tot ce exista in materie de creme si supozitoare. Se pare ca la mine functioneaza cat de cat doar proctolog (in sensul ca ii tine pe loc...doar...din pacate). Eu am practic tromboza hemoroidala si pana nu-si face damblaua nici eu n-am ce face decat sa plang eventual. Stiam ca supoz cu hemorzom ii tin in frau (asta pt Amy ca a intrebat)
Dara sper ca esti mai bine azi.
Dana ma bucur ca ati ajuns acasa. Spor la spalat si calcat...(eu abia fac fata). E un dulce ginere-miu :P
Astept vesti bune de la Niko si Francois.
irinaelena spune:
Felicitari Carstea!!!
Of, emmaella...ce greu tre sa-ti fie si ce greu tre sa ii fie ei, saracuta, daca o doare... sper sa nu dureze mult perioada asta.
Dana, take it easy, fa-ti treburile, regaseste-ti echilibrul si apoi vezi tu ce mai e de facut . Ne bucuram sa auzim vesti de la tine
Irina, 37+ cu Maria