Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Carstea, banuiesc ca daca-i rau, iti fac ceza, doar nu se joaca, nu?
Imi pare rau ca treci prin asta.

Ronina, am auzit la puseuri si mai des de o ora, parca, dar banuiesc ca nu e deloc usor :(

So, oficial sunt in 37, nu-mi vine sa cred , practic de-acum sper ca pot merge linistit la privat orice-ar fi. Am refacut si bagajul in seara asta, am scos ce era in plus pentru Cantacuzino, maine sper sa fie totul ok la semnare. Cred ca fac o ora si ceva pana la RM :( .

Am mai completat la vaccinuri aici: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArzzZviLhA72dEhZUG5fZnd0STdYZkMyRzFwU3dxVnc#gid=0

Nu stiu daca mai apuc sa completez si cu cele de la stat, ca cred ca voi merge pe cele cu plata, ca mi-au zis mai multi dr. ca Infanrix e cel mai bun.

LE:
Am pus in fisier si linkurile catre prospecte (inclusiv pospectul pentru medici) pentru a se vedea frecventa reactiilor adverse.

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Dara nici tu nu ai somn? E bine ca refaci bagajul, eu nici nu m-am apucat de el. Ma gandesc asa, ca miercuri dupa ce aflu data nasterii ar fi de bun simt sa ma apuc si eu dar inainte de asta voi intreba la clinica ce am nevoie, pt ca iti asigura si ei multe. Pe saitul lor scrie cate ceva dar nu sunt lamurita.
Nici mie nu imi vine sa cred ca am ajuns la 37 de sapt si mai avem asa putin pana nastem, cand ma gandesc ca aveam doar 4 sapt cand am aflat de sarcina....offf ce lunga a fost asteptarea, singura mea consolare au fost miscarile fetale pe care le ador si nu m-as mai lipsi de ele...

Cristina 37s Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Fetele,
Nu am nascut. Am contractii, dar nu sunt regulate. Oricum cred ca o sa nasc azi- maine ca nu ma simt prea bine, ma doare si burta si spatele, ma dor toate, ma misc f greu.
Vroiam sa va intreb pe cele cu bb, cu ce sapun spalati bebelusii. Care este cel mai bun? Am unul de la Sanosan dar stiu ca produsele de la Mustela, nu stiu daca au si sapun lichid, sunt fff bune. Nu stiu ce sa fac daca sa iau altul, cu care sa plec la spital.

Carstea, imi pare rau ca ai probleme. Daca esti in spital e mai bine, ca stiu ei ce sa-ti faca. In cate saptamani esti? Cezariana se face dupa 38s, nu?

40+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Franqois ,am 38 si 2 zile maine.Sunt la termen.

Dara , cred ca frica e mai mare decat starea mea de fapt.Eu sper sa-mi faca maine dar daca nu,ramane pe miercuri.

Noapte usoara tuturor.Ma retrag ca mi se inchid ochii.

Ma gandesc la Ana .

Noapte buna si mamicilor si strengarilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Ronina mersi mult de info. Sper sa fiu si eu cum sunteti unele dintre voi dupa ce nasc, sa apuc sa mai intru si pe forum . Nici nu-mi vine sa cred ca deja a trecut o luna la voi de cand a venit bebelina si deja sunteti la pregatiri de botez

Happy nici eu nu mi-am pregatit bagajul inca si sambata probabil nasc

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui franqois

Fetele,
Nu am nascut. Am contractii, dar nu sunt regulate. Oricum cred ca o sa nasc azi- maine ca nu ma simt prea bine, ma doare si burta si spatele, ma dor toate, ma misc f greu.
Vroiam sa va intreb pe cele cu bb, cu ce sapun spalati bebelusii. Care este cel mai bun? Am unul de la Sanosan dar stiu ca produsele de la Mustela, nu stiu daca au si sapun lichid, sunt fff bune. Nu stiu ce sa fac daca sa iau altul, cu care sa plec la spital.

Carstea, imi pare rau ca ai probleme. Daca esti in spital e mai bine, ca stiu ei ce sa-ti faca. In cate saptamani esti? Cezariana se face dupa 38s, nu?

40+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Ce sapun sa iei? Bebelusii nu se spala cu sapun, citeva picaturi de ulei de masline in apa de baie. Bafta multa cu nasterea.

Eu nu am mai intrat demult aici ca am fost super ocupata, deci nu sunt la curent, dar fiind a doua oara mamica nici nu ma stresez foarte tare. Am cezariana programata pe lunea viitoare, deci pe 2 Aprilie, daca rzistam pina atunci. Contractii am avut din alea de scoborire a pruncului, asa ca acum mi-e greu si sa stau jos. Ieri am muncit ca o nebuna in gradina, am plantat aproape toate florile si vreo 50 de copacei-tufis pentru un mini gard viu. Si am montat mobilele in camera bebeului. Azi avem in program sa vopsim comoda si poate si patul in alb cu bleu-marin (e baietel si o sa fie marinel ca tac-su) si sa ma uit de saltea. Cred ca sunt cea mai nepregatita mamica de pe aici. Am oarecum adunate toale pentru spital, dar zac pe jos, trebuie sa le pun intr-o geanta, ceva. Si trebuie sq ma apuc sa fac un pic curat in casa, ca imi vine tot familionul de Paste si ar fi fix dupa ce ies din spital, cind nu mai fac nimic sigur.

Deci, sa rezumam, nasc prin cezariana pe 2 Aprilie, baietel si sunt o varza de dezorganizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Felicitari Dara pt cele 37 de saptamani! . De-acum ai voie sa nasti oricand si unde iti doresti, nu unde te primeste.
franqois, tu ma sperii . Daca la a 3-a nastere ai depasit dpn-ul eu sper degeaba sa nasc pe la 38 de sapt al doilea strumf.... Cand i-ai nascut pe ceilalti 2, tot dupa dpn? Si cam cate ore a durat travaliul la al 2-lea? Eu scot motatele sa vina bebe azi ca daca ai deja dureri de toate cele cred ca nu mai ai rabdare.

Hai franqois!!! Hai bb Andrei!!!

Pupici!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Franqois, eu am luat pentru baita Avene pediatril, la fel si pentru crustele de lapte.

Cristoiu, ok, te-am trecut in lista cu ce ai zis.

Dorinutza, merci, primesc si la privat din saptamana 25 la RM si din saptamanile 28-30 la Sanador, dar te costa mult incubator+oxigen(+surfactant?) pe zi, plus zile suplimentare de spitalizare, nu poti sta decat daca esti cam bogat asa, ceea ce nu e cazul la mine. Adica au tot ce trebuie si pentru prematuri.

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Franqois, eu am luat pentru baita Avene pediatril, la fel si pentru crustele de lapte.

Cristoiu, ok, te-am trecut in lista cu ce ai zis.

Cu dezorganizarea?

Edit: am facut testul daca sunt pregatita pentru al doilea copil? Cica nu sunt, sa mai astept deci ma duc sa ma aprovizionez cu magneziu, poate duc sarcina ca elefantii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

chiauna.. ca de la 4 ne mataim. am cedat si i-am dat acum cateva minute suzeta. desi atat am sperat sa trecem de etapa asta (de teama ca nu mai scapam de ea)..
ronina, chiar ieri vb cu o prietena a mea care are 3 fetite.. legat de puseul de crestere. cica da, mananca continuu. deci nu te ingrijora.
io ce sa mai zic de pupaza mea ca mananca putin? :(
dara, banuiesc ca acum te-ai linistit. ai ajuns la 37. eu cred ca ajungi cel putin la 39 (daca te lasa medicul)
franqois, eu spal bebelusa cu nivea. sapun si sampon (2 in 1). dar iti trebuie la spital produse pt baie?
ronina, revin la tine. noi de www.invitatie.ro/" target="_blank">aici am comandat invitatiile de nunta, aici le vom face si pe cele pt botez. probabil si marturiile tot la ei. ma mai gandesc.
amy, tu cum mai esti? da un semn sa nu ma gandesc ca ai nascut.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput