Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Fetelor, dar pe bune acum, voi de ce folositi produse cosmetice, sapunuri si sampoane la bebelusi asa mici? Si aici si in Canada ni se spune ca nu e nevoie si chiar se recomanda impotriva lor. In Canada toatr moasele recomanda uleiul de masline si aici fie ulei de baie, citeva picaturi, fie ulei de masline, ori nimic. Ca doar nu dau la sapa toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Neata,
Si eu sunt cheauna ca azi noapte n-am dormit mai deloc, am avut acid care nu a trecut cu nimic si m-am trezit de 1000 de ori ca amorteam si nu mai pot sta decat in fund si pe o parte ....ce mai? imi doream sa nasc si sa scap odata de starea asta, eram si agitata in somn si visam fel de fel de chestii horror....
Happy, imi pare rau ca nici voi n-ati avut o noapte prea linistita
Dara, felicitari pentru cele 37 de saptamani. You did it!

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Bine v-am regasit!
Am trecut la ora de vara ...am fost aseara in parc: super sa fie inca lumina si soare la ora 19:00

Anca, pana acum n-am auzit de lactate si oua sa produca colici (stiam ca problema e cu multe legume si fructe, cu condimente ...). Cu Adriana am practicat si eu o varianta precauta, cu o dieta destul de limitata si introdus alte alimente pe rand, incet incet ... in final n-am descoperit nici o legatura clara intre un aliment si colici (nici n-a avut colici prea nasoale niciodata); am descoperit doar ca daca eu mancam anumite alimente ei nu prea ii placea gustul lapticului, dar era de-a dreptul amuzant ce mutrite facea - in final tot papa, ca alta varianta n-avea.
Acum am de gand sa aplic teoria cu "n-are rost sa complicam alaptatul mai mult decat e necesar" si sa imi vad de o dieta varita si normala (desigur, daca apar probleme, revizuiesc rapid abordarea).

Ionela, eu ma bucur ca intri pe la noi si sper sa nu realizezi cat de curand ca esti binevenita aici, nici vorba sa fi un intrus!

Walli, super ca ai parte de o recuperare asa de rapida dupa
operatie!
La mine partea cu uitataul e la ordinea zilei...momentan dau vina pe hormonii de sarcina si sper ca dupa ce nasc o sa fie mai bine, nu mai rau (sotul zice ca sunt prea optimista...Dar tot asa am de gand sa raman). Presupun ca e normal...si dupa nastere, revenirea hormonala la normal dureaza o vreme...

Ronina, la bebe alaptati nu cred ca se poate vorbi de supraalimentatie. Daca asa se linisteste, si ti-e ok si tie (nu doare etc.) ...nu cred ca are ce sa-i faca rau, indiferent daca mananca mai consistent de fiecare data sau uneori doar molfaie pentru calmare mai degraba decat de foame. Presupun cqa e doar ceva temporar si va reintrati voi curand in ritm (sau va gasiti un nou ritm).
Pt botez noi am facut invitatiile - o poza cu d-soara, razand, cu un text scris de noi peste si un chenar cu baloane etc. - apoi am listat/scos "invitatiile" pur si simplu ca poze in format 10X15 la un laborator photo, cum ai proceda cu orice poze pe care le vrei pe hartie.

Cristina, dragut link-ul. Multumim.

Carstea, imi pare rau ca ai probleme si ca esti internata... teoretic mai ai 2 zile, dar nu cred ca la varsta de acum a sarcinii 2 zile conteaza prea mult; poate iti fac cezariana mai repede. sau poate gasesc vreun medicament de administrat care sa te ajute sa te simti ok si sa mai readuca lucrurile la normal, incat sa te simti cat mai bine zilele astea!

Dara, cu vaccinurile noi ne-am cam lamurit - pediatra a zis inituial ca n-are rost sa le platim, ca sunt oricum la fel... da, or fi, dar nu sunt la fel de usor suportate/tolerate de bebe; tura a doua nu aveau vaccinuri si am cumparat noi vaccinul (cred ca Infranix)... super ok, absolut nici o reactie adversa...daca am fi in continuare in Romania noi ammerge clar pe cele platite/nedecontate. Nu-s chiar asa de scumpe si pentru confortul lui bebe, se merita.

Franqois, nastere usoara!
Pt sapun lichid noua ne-a placut enorm Bubchen - si-acum tot asa ne-am aprovizionat, chiar daca aici nu-l gasim si facem o plimbare pana in Germania dupa el. Dar depinde de preferinte, de bebe...
Am avut si Sanosan si e ok, si Nivea; Mustella, Klorane - foarte ok si ele, dar ...mult mai scumpe si noua ni s-au parut cam tot pe-acolo, nu mai bune. Doar cu Jonson's baby nu ne-am impacat bine...

Ana, speram ca sunteti bine! asteptam vesti!

Cristoiu, bine ai revenit pe aici! Super ca ai atata energie, si de gradina si de toate. Lasa testele, ca sunt bune doar de amuzat...stii tu mai bine daca esti pregatita sau nu (si daca nu, nu-i grav, odata ce apare bebe se rezolva, te pregateste el rapid de tot .

Va las... merg sa imi finalizez si eu bagajul, ca teoretic acum poate veni bebe oricand. Nu cred ca se va grabi, dar mai bine sa am totul pregatit.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata

Cristoiu ,nici eu nu sunt pregatita pt bebe 2.pot sa ma razgandesc acum?
Franqois ,tin pumnii sa se intample azi.
Dana o fi ajuns acasa?A pus poze pe facebook?Sunt curioasa sa vad Gaza cea temperamentala.

Faceti bine si dati-mi de citit azi ca altceva nu am ce face.Astept doctorul si intalnirea cu anestezistul la 2 jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Pai da Dara, stiam ca te primea si mai devreme numai ca nu te puteai duce din cauza scorurilor mari, m-am exprimat eu gresit. Acum ramane aceeasi data de ceza stabilita si daca mergi la RM?
Si eu am avut o noapte aiurea cu vise urate si dubioase, o fi de la schimbarea orei .
Azi a plecat tati la tzara sa isi schimbe cauciucurile ca le avem acolo depozitate si de frica ca nu e in oras parca ma apuca tot felul de senzatii, adica simt o presiune puternica jos si ma doare un pic spatele.... Eu maine fac 36 de sapt si astept zilele alea de harnicie maxima ca sa-mi fac si eu bagajul si sa termin de spalat si calcat hainele fetei, deci eu zic ca nu sunt semn de nascare senzatiile astea pe care le am, nu? M-a mai speriat si soacra-mea sambata ca am burta lasata, desi ea nu m-a mai vazut pana acu sa stie cum am avut-o si pana acu, mie imi pare la fel... Numai ca de vreo cateva zile nu mai am arsuri, asta ins ca nu mai impinge in stomac?
Mie mi-e rusine sa zic dar mi-e asa frica sa nu ma apuce nasteres acasa moama moama, ca nush cand sa plec la spital, cum sunt contractiile false sau cum le deosebesc.... Plus ca trebuie sa fie startul in timpul zilei ca sa il pot lasa pe Stef cu o vecina pe care nu as trezi-o in miez de noapte sa vina sa stea cu el... La Stef eram in spital cand am intrat in travaliu si desi am nascut dupa 16 ore, mie tot travaliul mi s-a parut o durere continua, nu cu pauza intre contractii, creca si frica si-a spus cuvantul...
Ce mesaj haotic, nush daca se intelege ceva dar m-au apucat grijile si am o zi mai proasta se pare...noroc ca-s cu Stef ca ma tine ocupata
Aaaa si nu am nici bagajul facut, adik am cam tot ce-mi trebuie, dar sunt imprastiate in mai multe locuri

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Ronina, si eu cred ca e normal la puseu sa pape la o ora, si stiu ca e greu...sper sa nu tina mult

Franqois, eu am folosit si voi folosi Sanosan, gel de dus si sampon. Nu stiu dc e cel mai bun, dar pt noi a fost ok.

Si eu ca si Miha, am avut arsuri care n-au trecut nici cu Rennie, nci cu lapte rece.. e prima oara cand patesc sa nu treaca. Asa ca si eu sunt treaza de pe la 4:30, dar dupa ce va scriu voua ma bag la un somn, ca nu mai pot...

Si sa nu uit, am programat cezariana pe 4 aprilie... mult a fost putin mai este!

Irina, 37+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Si eu m-am saturat de arsurile astea bine ca trec cu mere sau dicarbocalm, insa sper sa nu le mai am dupa ce nasc ca sunt enervante, uneori vreau sa stau intinsa la televizor si nu pot, mereu trebuie sa imi controlez pozitia din cauza lor.

Ce putin mai ai Irina!! ai emotii>?

Cristina 37s Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Fetele,
Nu am nascut. Azi ma simt mai bine ca ieri, desi azi noapte am avut contractii, dar erau la 15-20-30 min, deci neregulate. Dar acum ma simt bine. Pe ceilalti 2 strengarei i-am nascut la 40s fara 1 zi, pe amandoi, deci nu am depasit DPN. De-asta sunt si eu socata acum si nu-mi vine sa cred ca am depasit cu atat DPN, ca bb se lasa atat asteptat. Ca cica al treilea vine mai repede. Vezi sa nu. Si in plus nasterile au fost la fel, adica noaptea m-au apucat contractiile si am nascut a doua zi dupa amiaza. Sincer nu stiam de contractii in timpul sarcinilor anterioare. In schimb acum e altfel. Tot am contractii de mult timp, dar vad ca de nascut, nici gand. Si parca vad ca si nasterea n-o sa fie asa rapida cum se spune, ca la al treilea ar fi mai rapida.

Cu sapunul, da imi trebiue la spital, ca nasc la spital de stat, unde vii cu tot de acasa. Si le face si acolo baita. Deci e Ok, Sanosan? Cred ca o sa mai iau Avene Pediatril ca am avut o crema de la Avene si a fost fff buna.

Cristoiu acolo nu se spala bebelusii decat cu apa? Pana la ce varsta doar cu apa?

40+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Am fost la control si suntem bine. Bebe are cam 3 kg. Nu da semne ca ar veni mai repede asa ca pot sa alerg, sa car, sa fac ce vreau. Tensiunea o am micuta, 9 cu 6. Asta dupa ce bausem o cana de ness si urcasem dealul cu Finn in brate. Mai merg la control la clinica pe 2 aprilie si apoi direct la spital.

Eu primele 2 luni l/am spalat pe Finn doar cu apa. Apoi cu Aderma pediatric. si acum la fel voi proceda.

Dara, pana la urma ai o bebelina foarte ascultatoare. A stat cuminte pana acum si cred ca mai sta nitel.

Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Hai Franqois!!!

Carstea: of, imi pare rau ca esti din nou in spital, dar priveste partea buna a lucrurilor, esti sub supraveghere si cu siguranta va fi ok
Dara: ma bucur nespus ca ai ajuns cu bine la 37 saptamani, cred ca esti f usurata acum
Kovacsc: si tu mai ai putin, ai asteptat cu greu dar fericirea va fi pe masura
Happy: merci mult de link, am si gasit ceva dragutz acolo deja
Dia_tm: si ideea cu pozica e f ok, chiar sunt si invitatii cu loc de pozica, trebuie sa caut sa vad ce s-ar potrivi dintre pozicile noastre, sau chiar sa mai bagam o sedinta foto ca nu strica sa avem cat de multe amintiri

Merci mult fetelor de info cu papatul des, ma bucur ca e normal, credeam ca e ceva in neregula Nu e greu din cauza ca trebuie sa stau tot cu ea in brate, ci faptul ca imi tot lua mult pana sa ma prind exact ce vrea Faceam ca Happy si eliminam motivele de pe lista, si banuind ca foame nu are cum sa-i fie, vreo juma de h schimbam pampers, ii faceam masaj pe burtica, o leganam, pupam etc pana cand incepea sa urle tare si ritmic ca o sirena de pompieri (am poreclit-o sirenuta ) si atunci nu mai era niciun dubiu ca vrea de fapt papa. Si o tineam asa in fiecare ora, a 3-a si a 4-a oara chiar am zis ca nu mai are cum sa-i fie foame dar deh... se pare ca tre' sa las prejudecatile la o parte ca altfel nu se poate

Mergi la inceput