Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Ciao fetele si strengareii!!!!

In legatura cu hranirea copilului, ce sa zic, al meu, saracu', n-are de ce sa apuce tzatza, ca mami n-are biberon in dotare. Si-atunci mulg cu pompa si-i dau din sticluta. Dar parca se reduce cantitatea de lapte de la o zi la alta si taaaare mi-e teama ca-l voi pierde. Abia reusesc sa mulg 20 ml, in conditiile in care el papa la o masa cam 60-70 ml. Deci total insuficient. Si-atunci ii dau cat am de la mine si in completare nan 1 HP.
Noua ptr colici ne-a fost recomandat bonnisan, de 3xzi cate 15 picaturi. De 2 seri am observat ca, dupa masa, regurgiteaza si dau vina pe bonnisan, dar poate face asa ptr ca e ffff halos si ar papa tot in 2 minute. Nu stiu, chiar, dar asa mi-e de mila de el cand vad cum ii iese lapticu' pe gurita si pe nas .
Bubu, ce sa zic de operatie. Parca nu am facut-o niciodata. Ma simt foarte bine si-i multumesc bunului Dumnezeu ca m-a ajutat sa trec peste cele 2 zile postoperatorii, care, da, au fost tare urate ptr mine. Aveam impresia ca n-o sa mai fiu eu niciodata. Dar lucrurile aveau sa se imbunatateasca de la o ora la alta, ca acum sa pot declara ca nici nu-mi mai aduc aminte de perioada de acu' 0 saptamana.
Ronina draga, eu ti-am notat gresit nr. de telefon si cine stie pe unde a ajuns mesajul meu. La fel am facut si cand ai nascut tu, adica am trimis mesaj de felicitare la acelasi nr, care astazi am observat ca il luasem gresit. Na, acuma l-am scris bine. Imi pare rau ca ai asteptat vesti de la mine, care n-au mai venit, ca de fapt n-aveau cum sa ajunga la tine.
Fetelor care ati nascut, voua vi se intampla sa uitati chestii? Adica sa nu mai stiti daca ati facut un lucru azi sau ieri? Eu experimentez aceste stranii senzatii de cand am nascut. O fi de bine sau de rau?

Pusilici !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna fetelor!
Ce slabuta activitate pe aici... se vede ca mamicile sunt ocupate, viitoarele stresate
Eu va zic ca am o durere nasoala de cap si o stare urata de voma ca am mancat azi noapte branza proaspata si mi-a fermentat cred in stomac.
Plus ca transpir mult de cateva zile si asa ma doare capul. Am luat un paracetamol, sa mai iau altceva?

Bebe a facut aseara ravagii ca am zis ca nu mai dorm . Niste miscaciuni prin burta de am zis ca gata, a avut dreptate dr ca nu trece de sambata.

Cine mai e in listuta inaintea mea?

Multumesc Bunului Dumnezeu!
38+ Victor Gabriel

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Amy sper sa te faci bine cat mai repede!
Eu dc ma trezesc noapte pot sa mor si de foame si de sete ca nu mananc nimic pt ca dupa aceea am arsuri, am si asa, dar le-as accentua. Singura exceptie sunt merele pt ca acelea imi fac bine.

Eu nu sunt stresata , mor de nerabdare sa nasc, ma tot gandesc ca poate peste doua saptamani pe vremea asta imi voi tine fetita in brate.

De cand sunt insarcinata am tot citit articolul acesta despre alaptare, o sa vad cum este cu practica imi doresc tare mult sa reusesc. Poate ajuta pe cineva.
http://www.cristelageorgescu.ro/indreptar-de-buzunar-laptele-matern-si-alaptarea/11/2011/

Cristina 37s Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Wali: oau, ce-o fi zicand persoana care a primit sms-urile Cu mameloane de silicon ai incercat? Pt stimularea lactatiei se recomanda alaptat f. des direct la san, multe lichide, galafor/ceaiuri de stimulare a lactatiei. Dap, si la mine a fost tare greu cu memoria chiar la inceput, oboseala cred ca e de vina.
Amy: un pupic sa-ti relaxeze durerile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

fetele, eu i-am dat infacol Alexiei si nu a regurgitat de la el. ce-i drept.. nici treaba nu si-a facut-o. de vreo 4 zile ii dau bonnisan. asta vad ca are efect. sper sa aiba in continuare
azi e maraita tareeee.. desi am fost si afara.. o zi proasta si pt ea probabil
amy, te simti mai bine?
pupam burticile, mamicile si bebicii.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Noi am umblat mai mult pe-afara azi, ca am zis sa profitam de zilele frumoase, ca o sa se mai raceasca vremea si o sa mai si ploua.
Acum sunt rupta de oboseala si abia astept sa dorm.
Happy, o pupam pe Alexia, poate-i trece maraiala
Monna, ce mai faci?

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Ronina, tu la Athena ce ai mai avut nevoie? De exemplu pijamale personale, halat, papuci de interior, prosop, ma gandesc.. N-am apucat inca sa intreb la spital. Pt bebe ai avut nevoie de ceva?
Deja am mai putin de o saptamana si eu, daca mai sta bebe pana atunci.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

of... Alexia mea e fff agitata. a plans.. abia s-a linistit. am luat totul prin eliminare. nu pare sa aiba nimic. si totusi.. nu e in apele ei. alte idei in afara de: ii e cald/frig, foame, schimbat pampers, colici.. aveti? ar tb sa ma gandesc la altceva?
acum a adormit.. insa e f agitata...
a adormit cu sunet alb (tren). asta ii place si sunetul de elicopter. uf.. ce zi..

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Lady_X: nu ai nevoie mai de nimic. Papuci de unica folosinta si camasi de noapte primesti de la ei, de halat nu ai nevoie ca e cald, prosop au ei la baie dar eu totusi mi l-am dus pe al meu. Mi-au mai prins bine burtiera, o rola de servetele de bucatarie si cosmeticele personale. Am mai avut si slapi care i-am folosit la dus ca ai lor erau de panza si se udau si pompa personala, dar au si ei sa-ti dea la nevoie. Nu uita ap. foto, incarcator telefon si actele!
Happy: of, imi pare rau de ziua agitata. Ma gandesc ca ar mai putea sa o supere o eventuala constipatie sau puseul de crestere. Chiar vroiam sa intreb si eu daca e normal ca la puseul de crestere sa pape bebe din ora in ora, ca pe mine m-a terminat Bianca, de la ora 18 mananca la fiecare ora, si mananca consistent, nu doar cateva minutele Sper ca nu o supraalimentez, dar eu daca am vazut ca nu o linisteste chiar nimic decat sanul i-am dat sa pape cat a vrut

Am cumparat azi o rochituca draguta rosie sa o purtam la dus la botez, pentru dupa biserica cred ca vor lua nasii hainutele. Ati gasit ceva invitatii de botez dragute? Am cautat pe net dar parca nimic nu ma multumeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor

Nu am vesti de la Ana.Imi pare rau ca nu i-am cerut si eu telefonul.Il are cumva trecut in lista?
Despre mine....m-au internat iar.Tensiune oscilanta, proteine in urina.Si atat le-a fost.Sincera sa fiu nu am scris aici dar vinerea trecuta am plecat pe proprie raspundere din spital impotriva recomandarii medicului.Au vrut sa ma tina si joi dar nu am vrut sa stau.Azi m-am simtit aiurea,umflata ca un elefant si ametita incat am decis sa raman in spital.Sper sa-mi faca maine cezariana dar nu am sperante prea mari.

Abia astept sa am si eu problemele mamicilor cu strengari plangaciosi,decat sa-mi fac griji despre sanatatea mea.

Va pup si va citesc intens ca altceva nu am de facut

Mergi la inceput