Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!
Raspunsuri - Pagina 11
dara76 spune:
Ronina, eu am luat asta http://www.amazon.co.uk/Clevamama-7203-Clevasleep-Positioner/dp/B002SJ5UJ2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1332608666&sr=8-3, sa aiba si plan inclinat si proptele de manute ca sa nu se rostogoleasca la vale. Inclina cam la 30 de grade, pt. mai mult trebuie pus ceva sub saltea sau sub picioarele patului, ca sa ajunga la 45 de grade.
Eu mai am o chestie inclinata la landou, poate ai si tu.
Chito a luat din asta: http://www.babycomfort.ro/produse/334-puericultura-jucarii/313-articole-prima-necesitate---prevenirea-riscurilor/3342-pozitionator-3-in-1-respiratie-usoara---lampa-veghe---muzica.html
sau
http://www.maxi-shop.ro/index.php/pozitionator-bebe-3-in-1-respiratie-usoara-cod-10723.html
- adica nu mai stiu care site - dar parca asa ceva era, ca cele 2 de mai sus
Mai exista asta http://www.amazon.co.uk/Summer-Infant-Resting-Sleep-Positioner/dp/B0035ER14Q/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1332609025&sr=1-1
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dara76 spune:
Ronina, D-ne fereste, in caz de reflux adevarat, ca na, regurgitarea nu-i chiar reflux, asta mi-am notat eu total aiurea de pe forumuri
- adica e o compilatie total neorganizata, dar am zis sa am ceva sa nu intru in panica si sa stiu despre ce e vorba:
https://docs.google.com/document/d/1wVn7DrSQuE67Hz-_WNedoDoqnSPtBOzZ5LEtuy34pQY/edit
Dar poate e doar putina regurgitare.
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
franqois spune:
Fetele,
N-am nascut. Azi m-am plimbat mult, am urcat-coborat scari, poate se intampla ceva. Am niste contractii dar neregulate.
Dorinutza, contractii mele sunt jos in pelvis, dar fara sa radieze spre spate. Nu-mi dau seama cat de eficiente sunt.
Ana o fi nascut? Posibil sa da, pana acum.
40+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan
SuperMami_1 spune:
Intru sa va salut, ca azi n-am apucat sa intru din cauza de musafiri.
Noi suntem tot 2 in 1, asteptam cu nerabdare data stabilita
va puuup
Noapte buna!
Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 2 saptamani
ronina spune:
Dara: merci mult de tot Sincer nu-mi dau seama daca e regurgitare sau voma, nu arunca in jet dar i se prelinge abundent din gurita pe obraz, umplu un servetel cand o sterg si asta de mai multe ori una dupa alta la cateva minute... iar daca o tin vertical se enerveaza, nu-i place deloc
J.D. spune:
Anca, nu toti bebelusii fac candidoza. Noue nu ne/a zis nimic la spital si nici pediatra.
Dara, nu am reusit sa deschid site/ul dar cred ca stiu despre ce este vorba. eu i/am luat lui Finn tricou negru cu ACDC de la H&M. Am vazut bordy/uri de bebe pe multe website/uri.
Franqois, fa o baie fierbinte, poate ajuta. Drept sa/ti spun pe mine nu m/a ajutat nimic. Parca nici acum nu se misca treburile. Daca ieri mi se lasase burta, azi mi s/a ridicat iar.
Noi am fost la Karlstejn azi. A fost foarte cald si frumos, am mers pe jos o gramada, am urcat dealul pana sus la castel. Finn a fost super fericit de calatoria cu trenul si de faptul ca l/a carat taica/sau in ergo.
Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor
ionelamaria spune:
Seara buna
Iar nu am timp sa va citesc sistematic. Vreau sa va impartasesc din experienta mea ceva. Nu e neaparat sa se potrivesca si la copiii vostri
Celui mare i-am dar infacol ( simeticona) pana la 4 luni. Zilnic. Inainte de fiecare alaptare( Doamne, cat regret!!!) Imi regurgita mult si foarte des. Uda tot patul pana la saltea si pe el si pe mine de ne schimbam amandoi pana la piele de cateva ori pe zi. Am inclinat salteaua lui. Statea pe perna anti-reflux. Pe verticala il tineam cate macar jum de ora dupa fiecare alaptare. Tot regurgita cantitati mari. Nu mai spun ca ma si speriam la inceput ca aveam impresia ca nu mai are ce manca si a varsat cantitati industriala. ( Asta cu panica am rezolvat-o la sfatul unei mamici: cica arunca 20-30 ml lapte pe gresie jos si vezi ce mizerie face... facut, vazut, inteles ca mult era numai in mintea mea care vedea pe pat 200ml lapte si erau 30 sa zic)
La al doilea am hotarat sa nu-i mai dau nimic. Pana la 5 sapt mi-a plans groaznic, indiferent de ora. In acest timp s-a enervat sotul pe incapatanarea mea si i-a dat infacol ( de 2 ori). Mi-a regurgitat asa cum facea cel mare. Duapa inca o sapt de plansete i-a dat iar 1 doza. Iar a regurgitat .
In mintea mea s-a facut aceasta conexiune: simeticona= regurgitare. Nu i-am mai dat mai apoi nimic pentru ca i-am explicat sotului ca , pe langa chimicale, mai banui si aceasta reactie adversa.
Am tinut in brate, piele pe piele, pe burta mea/ a sotului, leganat, cantat, pus feon , pernuta de samburi de cirese calda, cantat, pupat... zi si noapte pana am inceput sa ne intram in ritm
M-am mai gandit sa-i iau lactaza (colief parca e medicamentul) , pentru ca el avea multe scaune verzi si asta e semn ca bebe ia mult din lapticul de inceput foarte bogat in lactoza si nu ii face fata... dar am preferam varianta naturala si cu mult calm si iubire am iesit la capat.
Si acum puiul meu mic sta in brate. Cred ca 80% din cele 24 de ore. In restul timpului il tin pe cel mare in brate
Va pup si crestere usoara.
Nu mai intervin pe aici, ca ma simt intrus in casuta voastra.... Ca babele de pe strada care va vor tot zice ca de ce copilul de 6 luni nu spune saru'mana
ronina spune:
Ionela: mie imi pare bine ca intervii, orice idee ajuta
Eu ii dau Biancai Infacol doar o data pe zi, la masa la care dau picaturile de fier (imi e teama de reactii), dar voi incerca si fara el maine sa vad cum e, poate ne mai lasa regurgitarea. Incerc tot ce ar avea sanse, ca mi-e teama ca daca ajunge sa i se irite esofagul va fi mai rau apoi
dara76 spune:
Ionela, eu sper sa intervii mereu!!! Daca poti tu, desigur.
36+ Miruna Sanziana