Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Buburuza, e normal, de-aia m-am straduit si eu sa le caut inainte, si cand e rau, mai si uitam la greu, sigur pe unele o sa le re-intreb si eu, ca or sa-mi iasa din cap la greu.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Eu mai mai uneori durerio de menstra continue si sacaitoare insa m-am obisnuit. Vad ca n-au fost semn de nastere pana acum, dar nu bag mana in foc..

Dara cand am zis de carut am zis asa... retoric mai mult cu treaba ca merita si el dupa cata cheltuiala s-a facut. N-am zis ceva referitor la tine, sau asa am simtit.. Cred ca de fapt aspteptam sa mi se dea dreptate doar ca sa ii mai iau ceva.
Chiar ma gandeam la tine cu carutul Inglesina dar 3 in 1 e foarte scump , e bine daca l-ai primit. Eu am vazut unul sport la 8 mil.
Pana la urma incerc sa vad cum e asta in primele zile si ne vom lua si unul cu roti mai mici de dus in parc sau de bagat in masina.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
37+ Victor Gabriel

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

aici iti dau dreptate! si la primul bebel si acum dupa nastere, mie cel putin, parca mi-a luat D-zeu mintile si am uitat tot ce am citit!
poate e si oboseala de vina...
parca s-a apasat imediat ce am tinut-o in brate un buton de erase!

cred ca e cazul sa recurg din nou la varianta post-it prin casa ca asa am ajuns sa fac si dupa prima nastere cand uitam totul de la mana la gura!

mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012

Mergi la inceput

Amy, eu te inteleg cu cumparatul :) Da, fetei cu Inglesina i l-au luat colegele de serviciu, au pus toate bani, daca tin eu bine minte. Stiu ca ma durea spatele cand il impingeam pe baiatul ei in carutul asta, dar eu sper sa ma obisnuiesc cumva. Tre' sa vad de ce ma lovesc sa stiu ce altceva vreau in locul astuia. Ce a fost misto a fost ca i s-au scos toate husele si le-am putut spala, e ca nou, curatel, etc.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Am facut o lista cu ce mi-am amintit la probleme alaptare, mai completam daca vreti, ca m-am gandit ca o sa uit:

https://docs.google.com/document/d/1qRHy7Dp9ECi-IBoktxy4Mc2yHocbHCRMVaVoESJoa2Y/edit

36+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Am facut o lista cu ce mi-am amintit la probleme alaptare, mai completam daca vreti, ca m-am gandit ca o sa uit:

https://docs.google.com/document/d/1qRHy7Dp9ECi-IBoktxy4Mc2yHocbHCRMVaVoESJoa2Y/edit

36+ Miruna Sanziana

Foarte utila lista! Multumim! Eu as mai adauga problema cantitatii laptelui. Stiu ca multe sustin ca nu exista asa ceva, insa eu chiar fac tot posibilul sa alaptez (si reusesc), insa m-am confruntat si inca eu zic ca ma confrunt cu problema asta. Pe langa suplimentele din lista facuta de tine, in cartea de pe docs "Breastfeeding Mother's Guide to Making More milk" mai scrie de pompat dupa supt. Odihna e foarte importanta (eu nu prea apuc).
Apoi ar mai fi ceea ce mancam cand alaptam, ca sa nu provocam colici bebelusului. Am citit recomandarea de a proceda ca la diversificare: introducerea a cate un aliment nou pe zi (mi se pare cam greu...) si observat reactiile. De asemenea, am citit faptul ca lactatele si ouale provoaca colici insuportabili. O sa vad zilele urmatoare daca faptul ca nu mai consum asa ceva ajuta.

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Merci Aredwynn, am scris in fisier.

36+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Am primit wrapul de la "poarta-ma" (cu tot cu jambiere) cadou de la o prietena si a mai luat si 2 body-uri, din care unul de aici http://minirock.ro/
Practic am scris pt link, ca-s f. incantata ca asa am aflat ca exista.

36+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Buburuza: nu stiu sa-ti zic de colici, la noi n-au aparut asa devreme, sau cel putin nu asa intens.
Wali: bine ati ajuns acasa, sa ne mai povestesti cum sunteti
Aredwynn: felicitari pt progresele cu alaptatul! Nici eu nu am curatat gurita, mie si in spital si pediatra mi-au zis ca trebuie curatat cu glicerina boraxata DOAR daca ii apare alb pe limbuta, altfel nu-i cazul. I-a aparut Nataliei secretie alba sau cum ai depistat candidoza? Intreb pt ca si pe mine ma mai ustura sfarcurile dar am pus-o pe baza faptului ca vesnic uit sa ung cu lanolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dara: parca tu ai luat ceva plan inclinat anti regurgitat, mai ai cumva sa-mi dai link si mie la produs? Biancai nu-i prea place tinuta pe umar pt eructat si de ieri vad ca avem probleme cu datul lapticului afara

Mergi la inceput