Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!
Raspunsuri - Pagina 9
wali spune:
Buna dimineata dragele mele!!!!! Va pup si va imbratisez pe toate
Va multumesc muuuult pentru sustinere si eu la randul meu ma bucur si tin pumnii proaspetelor si viitoarelor mamici.
Am intrat doar sa va dau de veste ca suntem bine, de miercuri suntem acasa si ne bucuram de un nou inceput in trei. E asa de frumos si de inaltator!!! E tot ce poate sa-si doreasaca un om: sa aiba cine sa-l mosteneasca.
Din pacate nu am citit din urma, dar am vreme sa recuperez.
Am o mica rectificare de facut ptr listuta: Alin Mihai s-a nascut la ora 17 si 50 de min, 49 de cm si scor Apgar 9.
Va puuuuuuuuuuuuuuuuup gagici.
38+ cu Ali
buburuza1979 spune:
dar am si vesti bune!
a venit pediatra acasa sa o inscriem pe pice si mi-a cantarit-o.
la fix o saptamana de la nastere mi-a pus pe ea 190 gr!
ea nu a avut scadere fiziologica si am mers numai pe plus asa ca joi cand am implinit saptamana aveam 2640
creste mare fata mea!
Serbanu e topit dupa ea! la prima baita bineinteles ca mandra a inceput sa planga si instant a inceput si Serban sa planga pe langa ea ca "ce are surioara mea? ce a patit?" si i se innodau si lui lacrimile in barba... e foarte grijuliu cu ea si sensibil! vine si ii spune la ureche " te iubesc sulioala mea" , iar eu ma topesc toata cand ii vad!
Edit: uitasem... patutul piticai a inceput sa aiba furnici care pisca si runda a doua de somnic noaptea o facem in pat langa mami si tati ca acolo nu mai pisca nimic
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
buburuza1979 spune:
walli bine ati venit acasa! cum esti cu cezariana? piciul e cuminte?
aredwynn spune:
Multumesc, fetelor!
Noi am dat de alta problema, chiar cand eram gata sa ma laud ca ne merge din ce in ce mai bine si ca aproape am renuntat la muls. Au inceput din nou sa doara mameloanele, de data asta cred ca din cauza unei candidoze pe care a facut-o micuta mea. E drept ca nu prea ne-am tinut de curatat gurita cu apa cu bicarbonat, cum ne-a recomandat medicul. A spus ca toti copiii fac asta, ca au saliva acida. Si din ce citesc pe net, dupa durerea pe care o simt, asta e... Azi merg la o farmacie cu laborator sa-mi prepare ceva pentru mamelon, iar ei o sa-i "spal" gurita cu apa+bicarbonat.
Mamici, v-ati confruntat cu problema asta la primul copilas? Ce ati facut?
Anca, mamica Nataliei
dara76 spune:
Buburuza, sigur ca poti sa nu iei in seama ce zic eu, ca nu am bebe, dar daca ai un pic de timp, uita-te in fisierul asta pt. remediile de colici https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArzzZviLhA72dFBSMGpacXczaUFONGxVUUh5eDY1b1E#gid=0
(vezi pana la randul 27)
De ex. poate merge cu gripe water, dar aia cu girafa pe cutie, nu alta. Sau si cu Baby Jarro Dophilus+FOS (si asta merge in paralel cu restul, nu e inlocuitor) sunt probiotice.
Trebuie sa arate asa musai gripe cu girafa: www.efarma.ro/products.php?id=1380" target="_blank">http://www.efarma.ro/products.php?id=1380
ca macar nu are zahar
Plus ca de ex. colief se poate da in paralel, nu e pe principiul ori/ori, pt. ca are alt principiu, adica infacolul sparge bule, colief contine lactaza pentru digestia lactozei - doar ca-i scump
in rest mai e faza cu masajul pentru colici, asa zic fetele de la bulgarasi, in sensul eliminarii colonului (in sensul acelor de ceas pe burtica) si ridicat piciorusele incet ca la bicicleta, ca sa elimine gazele. Cam asa ceva www.youtube.com/watch?v=7akZb16ZGsU," target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7akZb16ZGsU, dar cred ca erau si filmulete mai bune, daca stie cineva, poate punem pe prima pagina.
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
buburuza1979 spune:
am bagat la cap!
chiar am in casa Baby's Jarro Dophilus ca ii dau celui mare. uitasem de el!
cu masajul mai trebuie sa asteptam ca nu ne-a cazut buricul si nu prea pot face manevre la burtica din cauza clemei aleia mari.
ufff sper sa ii gasim un remediu ca tare mi-e mila de ea cum se chinuie...
dara76 spune:
Dorinutza, mie dr. pt dureri mi-a zis si no-spa (care mai relaxeaza musculatura) si paracetamol (antialgic) si multi dr. dau si Uscosin (supozitoare cu scobutil).
Dureri ca la menstruatie, continue, am mai rar, ale mele de obicei pulseaza, mai sunt ca si cum se striveste carnea sub burta, in zona pubiana (in afara de alea inghinale) si uneori pe la sale/rinichi, dar intermitente, nu chiar continue.
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dara76 spune:
Buburuza, asa-i, in filmul asta zic ceva ca or sa arate ce sa faci la masaj cand nu s-a vindecat buricul http://www.ehow.com/video_4941779_safety-massaging-baby-colic.html
Apa cu girafa e produsa de astia: http://www.pharmex.ro/gripe-water-prod-42
Fetele de la bulgarasi zic ca multe chestii functioneaza cate 3 zile si dupa aia tre' sa incerce altceva.
36+ Miruna Sanziana
buburuza1979 spune:
dara mii de pupici
esti o comoara!
eu recunosc ca mai ales acum nu prea mai am timp (si rabdare) sa scormonesc netul pt info si mi-e mai usoar sa intreb aici...