Strugurasi de Sept-Oct 2011 *47*
Raspunsuri - Pagina 6
zubi spune:
Lali nebunatico... Da ma, vezi cum simti cand astia mici cresc? Ayan ieri a stat prima oara in fundulet singur, si de catew ori intram in camera I'll gaseam in fundulet la el in patut, si la fel si eu qam simtit, ca uite ce baiat mare are mami
A innebunit indi, vrea sa fac scoala de sOferi, a vb deja cu instructorul, dar mai fetelor, eu nu ma vad in stare, adik ma gandesc ca daca ma apuca vreun atac de panica de-al meu in timp ce conduc? El are toata increderea in mine, zice ca stie el ca o sa conduc super bine si ca in timp ce conduc nu o sa mai stiu de nici un atac de panica; in rest sunt atat de obosita ca dorm prea putijn, acum, de vreo ora incerc sa dorm si nu pot.dar d'abia ma tin pe picioare de oboseala
seidana spune:
Hellou fetele..
va pup pe toate.. am citit capitolul asta pe sarite , si o sa revin de acasa cu raspunsuri..
Noi suntem la ai mei si iesim la 12 afara si intram pe la 19, dupa cateva popasuri de spalat si schimbat pampers.. nu stiu ce o sa fac acasa...
Stam singure in fundic si 1 h
seidana spune:
aaa.. Am descoperit ca si la caruciorul nostru capotina se lasa pana pe bara (umbrela deci bad choice ).. insa am dus un bax de pampersi pe maner si mi-i s-a cracanat bara din dreapta , jucand putin ( si nu o pot repara )
oanaiasi spune:
Ola evribadi!
Ioana , bine ai venit la noi ! Erai la grupul de nov-dec? De ce s-a dezintegrat? Noi te primim cu drag!!
Azi am mancat pastarnac! F bun dar fiica-mea s-a strambat de parca ii dadeam castraveti cu dulceata. Pana la urma a mancat o lingurita. I-am facut din nou test cutanat cu zeama de morcov sa vad daca se mai buburuteaza. La primul i-au iesit niste buburute acolo si am zis pas la morcov. Il mai incerc peste o luna poate..poate.
Vad ca nu a facut febra nici la vaccinul asta si nu a avut nicio altfel de reactie.
Sei, s-a stricat bara in ce fel ? Nu o mai poti folosi?
Noi cu carutul am fost azi la piata de aici , prin hartoape , peste dealuri si vai. Ne-am facut treaba ceea ce e minunat!
Jade, din cati vizualizeaza subiectul oare cati or fi psihopati sau oameni care nu au ce face si ii urmaresc pe altii ?!
May, asta cu viata secsuala e discutabila. Altii nu au acelasi apetit pt secs oricand. Pt multi oboseala isi spune cuvantul facandu-i sa zica pas la o partida. Pe unii nici cea mai tare partida de secs nu ii remonteaza sau nu isi face efectul de analgezic pt durerile de cap.
Mai voiam sa zic ceva ..imi amintesc eu !
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
racheel spune:
oana siu noi am fost la piata si am cumparat spanac si mere.De luni trecem si la fructe
Ioana_iasi bine ai venit Nu ai mai fost la noi?
Poate te confunnd
Sei, nu stiam ca sunteti plecate.Daca i se face fomita unde ii dai tzitzi?Ce mai papati?
Bravo Ela
Eram cu Anastasia afara si cu o prietena cu fetita stam pe o banca.Si ii vine foame....urla... nu ma mai intelegeam cu ea.Asa ca am luat-o si am pus-o la san.Am lasat rusinea la o parte.
La multe lunite Ela si Eva
oanaiasi spune:
Rach, eu am alaptat in carrefour de n ori!
Noi mancam deja mar si para
Si eu traiam cu impresia ca Ioana a mai fost pe la noi.
Doamne, ai grija de noi!
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Eu stiam ca mai era cineva cu iasi ca si tine. I le dai crude? Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
pana acum da. i-am dat doar crude. azi i-am facut si coapte. i le dau mai tarziu un pic ..asa drept desert. daca nu era problema cu morcovul probabil as mai fi asteptat dar asa am fost oarecum silita de imprejurari sa ii dau. ii mai dadusem inainte sa guste si stiam ca le tolereaza.
Doamne, ai grija de noi!
ooka spune:
salu
am fost la baby expo asa haos mai rar domne, plus ca e la balamuc si nu sunt locuri de parcare si ajungi greu, cind ajungi e omor, am luat 10 bodyuri si gata, ah si virsli, buni de te lingi pe degete
May, si eu sustin ideea de viata sexuala activa, trebuie, ca spalatul pe dinti, plus ca trebuie sa iti induci in opinia mea, vrei nu vrei e sanatos si macar te simti bine si uiti de pampers, e mancare, de oboseala si de alte cele
Voiam sa va intreb, exista puseu care sa tina o luna? Ca Zoica se trezeste noaptea la supt de vreo luna aproape, acum are 5 luni si o saptamana, m'a chiaunit, bag ca, mg, fe la greu ca sa rezist. Initial am spus ca's dintii ca i'au aparut doi, da suge domne de nu se mai opreste si nu ca nu are ca se ingrasa, are 7100g a luat intr'o saptamana 100 g iar in ultimele trei saptamani aproape 400g. Vreau sa ma duc la baby boom sa vaz de haine de botez pt baietel ca se pare ca ma face nasa iar mama finutei mele, abia astept.
In rest am mai citit cartile gastronomice si de re culinaria a le lui Pastorel Teodoreanu, foarte misto pentru cine nu le stie merita cetite, e o Romanie civilizata, frumoasa si bogata. Plus ca afli si lucruri utile. Am fost iar la yoga, tot bine a fost, destresant, cica am o chakra muladara de exceptie iar sotul ma tot intreaba cind invatam tantra
Ah, ieri am invatat sa transez un vitel, is mandra ca un paun, da greu domne, plus ca de la calciu cred tot mi se pun carcei.
Zoe nu sta in fund, vrea sa se ridice dar nu are echilibru, caruta nu i'o ridic ca pica in nas, iar de alaptat si rusine, pai de ce rusine ca doar e normal, eu ii dau la fiecare iesit afara, mie nu mi'e rusine mi'e incomod si ma inerveaza dar inca eu ascult de ea, nu ea de mine
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel oana siu noi am fost la piata si am cumparat spanac si mere.De luni trecem si la fructe Ioana_iasi bine ai venit Nu ai mai fost la noi? Poate te confunnd Sei, nu stiam ca sunteti plecate.Daca i se face fomita unde ii dai tzitzi?Ce mai papati? Bravo Ela Eram cu Anastasia afara si cu o prietena cu fetita stam pe o banca.Si ii vine foame....urla... nu ma mai intelegeam cu ea.Asa ca am luat-o si am pus-o la san.Am lasat rusinea la o parte. La multe lunite Ela si Eva Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
Seara..
no gata back acasa.. o sa imi fie dor de aerul curat de la mama , de zile intregi afara , de parcul di gradina de acolo.. back in praful orasului mare, in trafic si vecini de bloc
Elena in schimb a facut show cand si-a vazut camera si pe amandoi langa ea, a ras chiuit s-a invartit , ma musca de titi o lasa ii radea la tati, dadea din maini si din picioare , povestea cu piticeii.. draga mamii draga ..
unde o alaptez.. in parc pe banca.., la inceput a fost mai greu .. acum nu imi pasa.. evident insa ca ma asez pe o banca retrasa si incerc sa nu-mi afisez nurii in toate directiile
O sa fie mai multe mesaje de raspuns ca nu sunt in stare sa memorez mult... am o perioada proasta cu memorie si acutul prostiilor: printre care uitat carucior la nasa, adus copil in brate, uitat portmoneu in magain, cazut pe burta in mojlo
cul strazii ( sunt plina de vanatai )
PS:: pe cine interereaza: la Carrefour parada animalelor de la fisher price e redusa de la 216 la 100 lei