Strugurasi de Sept-Oct 2011 *47*
Raspunsuri - Pagina 7
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Ola evribadi! Ioana , bine ai venit la noi ! Erai la grupul de nov-dec? De ce s-a dezintegrat? Noi te primim cu drag!! Azi am mancat pastarnac! F bun dar fiica-mea s-a strambat de parca ii dadeam castraveti cu dulceata. Pana la urma a mancat o lingurita. I-am facut din nou test cutanat cu zeama de morcov sa vad daca se mai buburuteaza. La primul i-au iesit niste buburute acolo si am zis pas la morcov. Il mai incerc peste o luna poate..poate. Vad ca nu a facut febra nici la vaccinul asta si nu a avut nicio altfel de reactie. Sei, s-a stricat bara in ce fel ? Nu o mai poti folosi? Noi cu carutul am fost azi la piata de aici , prin hartoape , peste dealuri si vai. Ne-am facut treaba ceea ce e minunat! Jade, din cati vizualizeaza subiectul oare cati or fi psihopati sau oameni care nu au ce face si ii urmaresc pe altii ?! May, asta cu viata secsuala e discutabila. Altii nu au acelasi apetit pt secs oricand. Pt multi oboseala isi spune cuvantul facandu-i sa zica pas la o partida. Pe unii nici cea mai tare partida de secs nu ii remonteaza sau nu isi face efectul de analgezic pt durerile de cap. Mai voiam sa zic ceva ..imi amintesc eu ! Oana, mami de Eca 18.09.2011 Doamne, ai grija de noi! |
OANA.. se poate folosi atata ca are un joc, un balans.. si nu se poate strange surubul cu pricina ca este un capac care nu se poate detasa..
Bravo pt achizitia rentabila
Noi am mncat supa crema de morcov pastarnac dovlecel, (sau era patrunjel si nu pastranac) si pot zice ca ii place mult mai mult decat fructele
Dupa mar cu para ce vrei sa ii dai?adikca ce fruct? cu carnita cand incepeti? sau incepeti cu ou?
seidana spune:
citat din mesajul lui ioana_iasi Buna dupamiaza fetelor,sunt o mamica care doresc sa comunic cu voi...asta cand imi permite timpul,avand doi prichindei Matei care are 4 luni si 4 zile si Teodor 3 ani si 6 luni. Ma primiti printre voiInainte am fost la alt grup dar din pacate nu mai este asa de activ! Eu am ami citit din urma de cateva capitole si nu am indraznit,mai ales ca nu intru atat de des...dar acum am nevoie sa vb. si cu alte mamici ca sa mai ies din aceelasi program pe care-l am zilnic,nu e la fel in fiecare zi dar e bine sa mai fac si alt ceva Matei ,teodor de 3 ani,tati si eu! |
te primim cu drag cum sa nu.. mai zi-ne despre voi si despre strumful tau .. de fapt strumfii tai
seidana spune:
citat din mesajul lui May3 dbunny, i-am dat dupa lm. acum o astept sa se trezeasca si ii dau inainte de masa. lena, merci :) jade, ca ea le dadea la ai ei la 3 ore. i se parea f mult 4 ore. eu i-am spus ca si la 4 ore imi face mutre de numa... de ce ii fericiti pe soti asa rar? am facut eu de mai multe ori si vorba aia abia ne-am reunit :D sunteti tinere, de ce va privati si pe voi pana la urma de o viata sexuala sanatoasa? ma rog, treaba voastra. aseara am fost la petrecere. am ajuns acolo cu un decolteu normal, pe la 1 noaptea aveam ditamai decolteul ca mi se umflasera sanii de lapte :)) bine ca am avut un pulovaras si l-am pus si incheiat la primii nasturi ca mai aveau putin si-mi ieseau din rochie :)) ne-am distrat, ne-am dantuit, dar eu abia asteptam sa ajung acasa la bibi mie nu prea imi scade lactatia. bine, nici eu nu prea ma indur deloc. o pun zilnic la san, parca-s tampita. peste o sapt incep serviciul... azi iesim prin oras, e f frumos afara. maine ne vin niste prieteni si facem un gratar. weekend frumos! ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro |
Acu ca vrei sa o intarci ea se apuca de tzitzi ? poate reusesti totusi sa ajungi la un compromis si sa ii dai noaptea si seara tzitzi, e pacat de chinul cu pompa, insa tu stii cum e mai bine pt voi
Eu mai rar cu sotu.. pt ca deranjeaza stramtoreala (), sunt obosita avand grija de piti singura, si mai face delegatii.. si nici inainte nu eram eu asa activa
seidana spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Alayna,bun reveni acasa!! Lasa-le incolo de capitole,zi ce te intereseaza si iti spunem noi , pierzi timp citind tot. Rachel , eu il fericesc mai des,inca nu ca Matza pe sotul ei,dar na,nici nu ne lasam prea in urma. Fata mea s-a trezit si gangureste singura. Azi s-a ridicat in fundulet si a stat asa mai bine de 10 minute! Eram cu ochii in lacrimi de la primul minut,pe la 3,deja plangeam de-a binelea ca a crescut fata mea!!! Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009) |
Oau Lali ce cadou ti-a facut Teo de 7 lunite
Ce imi place de tine cum ii fericesti tu pe toti
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alayna
Hello si de la noi Multumim frumos pentru intrebare , da am ajuns duminica dimineata acasa Ne-a luat cateva zile bune sa despachetam si spalam tot ce-am avut cu noi . Vacanta a fost prelungita ,deoarece pierdusem actele originale(certificate de nastere,de casatorie etc in drum spre consulat) prin Cairo ,multumim lui Dumnezeu le-am recuperat cu greu . Am fost bolnave cand eu cand Noura ,acum suntem bine si ea e fericita ca e acasa ,acolo era in stres ,toti o luau in brate si stateau deasupra ei , se simtea sufocata Diversificarea nu am inceput-o inca ,cu toate ca pierdusem laptele din cauza antibioticelor si medicamentelor luate o saptamana ,i-am dat numai LP , dar de cand sunt acasa o tin mult la san si ohoooo mi-a revenit lapticul cum il aveam acu vreo 2-3 luni , am scos din LP , ii dau doar 200 ml / zi ,restul san . Am fost sfatuiti sa incep diversificarea dupa 7 luni ,vom incerca sa asteptam pana atunci . Aseara s-a ridicat in fundulet singura de 3 ori cand ne plimbam pe afara ,salteluta e ridicata la 30 C si probabil a ajutat-o . Daca-o pun in fundulet sa stea,se duce pe laterale sau in fata Iesim afara zilnic cate minim 6 ore, ne simtim foarte bine ,ne iubim mult si incerc sa petrec cat mai mult timp cu ea ,chiar si cand doarme stau si-o privesc . E atat de dulce ,gangureste ,iubesc cu ma joc cu ea,mi-am pierdut orice interes pt Tv ,internet sau orice ma face sa stau departe de ea . AM citit doar capitolul trecut ,am de recuperat vreo 12 capitole,nu stiu cand imi voi face timp Va pup si o zi minunata ! Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11) |
ce frumos ai zis despre voi 2.. asa mamica lasa stresul si bucura-te de minunea mica
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador creola eu le as striga pe toate la catalog sa vina sa animam din nou subiectul dar....se pare ca nu prea mai vor sa mai scrie , ca de citit este fff citit subiectul...asta e... mie imi pare rau ca incet incet se retrag fetele eu incerc sa scriu cat mai des , chiar mi ar parea rau sa moara clubul nostru _ de T 6+ |
de multe ori imi doresc sa nu mai fim publice sa vorbim vrute si nevrute, tin minte ca la un mom dat cand eram burtoase a picat netu si am chatuit pe grup (stiu ca era anca, camady, may(atat tin minte poate gresesc) ) si a fost o distractie de numa ....
Imi e dor si mie de unele fete insa respect decizia fiecaruia, eu inca nu ma pot deslipi de grup desi am vrut de mai multe ori.. i-m addicted
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Neata, Neata S-a facut o nazdravana si de aceea am inceput sa o pun in premergator.Dar cum vine in sufragerie se uita la calculator si incepe sa planga.Vrea si ea la tastatura sa butoneze.Chiar daca este calculatorul inchis. Merg sa pun poze. Va si o zi frumoasa va doresc Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
Vine singura in premergator?adica se deplaseaza singura?
am pus-o si eu 2 secunde ( nu ia placut) insa era speriata de ce se intampla in ozn ( e premergatorn model ufo).. nu a simulat nici un pas , desi uneori nu pot sa o pun in fund asa de tare se tine pe picioare, si simuleaza pasii cand o tin de subbrat
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Neata, Neata Mai eu ii spal hainele cu Ariel sau Tide ce gasesc si eu la promotie De calcat i le calc ca-mi place cum se aseaza pe ea.Am mai spus Pe caput si pe corp o spal cu sampon Jhonson Baby. Pe noi ne-a ferit Domnul de dermatita. Va si o zi frumoasa va doresc Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
Nu vreau sa te speriu sau sa aruncati cu rosii.. insa fetita unei prietene (MARIA-fetita cu care , in aceeasi zi s -a nascut Ela ) a facut un chistulet langa san si dr zice ca e din cauza la johnsons..
Eu spal cu detergent lighid , inclusiv Dero care unoeri imi place mai mult decat Ariel
seidana spune:
citat din mesajul lui Creola Mamica fericita de Maria Sarah (13.04.2005) si Elisa Rebeca (18.09.2011) |
ce imi place de tine ca mamica d 2 printese... ai atata calm si stralucire , poate se vede meseria insa sigur si omul
Sapt asta esti mai libera? ai chef ( avetin tu si elisa chef de plimbat parcurile?)
seidana spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Buna dimineata fetelor! Eu sunt printre singurele care nu prea am avut probleme cu pielea copilei? Eu nu folosesc vanish decat rar de tot,ce pete nu ies,nu ies si gata, detergent folosesc dero lichid, balsam nu prea , nu ii mai calc decat hainutele care au neaparat nevoie ,si nu am vazut iritatii pe ea decat cand avea ,cred, o luna,cand am inceput sa o spal cu samponel,si a doua-treia zi dupa nastere,cand au spalat-o in spital cu ceva de la nivea , si s-a facut toata ca batuta cu urzica. Apropos de urzici,balesc la propriu de cand am citit reteta de ciorba de urzici "a la Hayat". Azi merg in piata si cumpar urzici,restul ingredientelor le am in casa. Bunny,mi-am luat mixer vertical,sa il pot cara cu mine cand fug la sora/soacra,sa ii pasez mancarica asa cum vreau fetei ,asa ca acum sunt sigura ca imi va papa cu placere pireuturile. Consistenta era problema la noi,si granulatia.I-am dat la socrela morcov cu pastarnac fierte,pasate cu mixerul si a papat bine. Marul tot nu ii place crud L-am amestecat cu biscuite popular ( nu are in el decat faina,apa ,bicarbonat si sare. Nu se simte sarea la gust,si oricum ii pun un biscuit la un mar,si iar oricum,nu l-a mancat,nici prima,nici a doua,nici a treia oara) si para,blenduit, si papat mami cu Paul. Marul ii place doar aburit si blenduit. I-am dat banana la sora mea,un mot,acolo,i l-am dat in manuta. A molfait,s-a uns pe juma' de fatuca,si unde s-a uns s-a iritat,asa ca pas la banana. Paul a papat bana foarte bine,si acum imi cere "baa" dimineata,inainte de masa. Ea vad ca nu o tolereaza prea bine,asa ca o mai incerc peste vre-o luna. Va pup,ma duc sa golesc frigiderul sa il spal. Iar sunt treaza de la ,am facut deja mancare, masina spala si sot a plecat fericit la munca... Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009) |
esti adorabila