Strugurasi de Sept-Oct 2011 *47*
Raspunsuri - Pagina 13
seidana spune:
RACH incearca cu mar copt.. eu o scot de 3 ori pe zi, ca numai asa doarme 
OANA .. eu o sa duc steameru si blenderu si ne-am scos cu papa ei..
si la noi e turbat rau vantu
ANCAT ce fain .. concert cu brenciuuuuuuuu
CREOLA.. o lasam pe maine? trebuie sa merg si la itm vasa d ce e cu alocatia fetii, si azi parca e prea turbat vantu asta ...
racheel spune:
Oana, esti tare rau 

Ce-mi place sa te citesc ![]()
O sa luam un aparat pe aburi pentru piureul de legume si blendareul.O sa luam si storcatorul de fructe si razatoarea de sticla.
Legume, fructe o sa cumparam de acolo.Iaurt la fel si cereale sau ce mai papam noi.
Sei, nu l-am intrebat pe sot la ce hotel.O sa-l intreb si o sa-ti spun.Stiu ca este de 3 ***.Parca asa am inteles.Perioada 3 iulie 8 iulie, 750 lei doua persoane, mic dejun inclus.
racheel spune:
Ioana nu folosesc nimic pentru gingii si nici fetele nu folosesc.Abmariana este medic stomatolog si ne-a explicat ceva in legatuta cu acest gel de gingii dar am uitat.
Ioana nu ai mai fost la odiseea noastra?Eram curiasa...
Dbunny spune:
neatza si de la noi, chit ca eu inca mai dorm...in picioare![]()
racheel tu de ce dai mami ou deja¿¿ inaintea fructelor ...
sei am patit si eu ca tine, am afumat legumele si le-a mancat cu mare drag
noi am introdus prazul, doar 2 felioare..si merge!
in schimb para de da batai de cap, adica gaze, baseste de la ea de numa, apoi n-ai fi bai trasu cu tunu, baiu-i ca se trezeste maraita noaptea din somn s-o faca
. Azi i-am bagat si biscuite fara glutem in fructe si n-a fost foarte incantata...
bun venit fetelor noi...ma duc sa culc fata si s-o trag pe dreapta si eu(precis suna telefonu sa ucineva la sonerie...)
racheel spune:
Dbuny, eu am afumat legumele ![]()
De ce sa nu-=i dau galbenus inaintea fructelor?Nu este bine?
Am dat 3 zile carnita, apoi i-am dat galbenus, un sfert, fumate, 3 sferturi si unul intreg ieri si azi sa incep cu fructele.
Ii place galbenusul mai mult decat carnita.
JadeJador spune:
si noi mai mult ca sigur , tot inceputul lui iulie
cred ca o sa ne suprapunem mai multe in perioada aia
eu voi merge ca in toti anii trecuti in Navodari , in capatul statiunii Mamaia incepe zona de campinguri care este ff linistita
uite www.marinasurf.ro/" target="_blank">AICI
abia astept 
oana ce ma distrezi cand povestesti unde stai
parca ai locui la cuca macaii in varf de deal ![]()
si eu am impresia ca Ioana a mai fost pe la noi ....
_
de
T 6+
racheel spune:
Mi-am adus aminte...
Oana si Anastasia a inceput sa faca kk mai rar.Ieri a facut o data azi cred ca o sa faca de doua ori ca deja a facut unul azi dimineata.De la 5 pe zi....
racheel spune:
Jade, cum ati papat azi fructele?
Sigur Ioana a mai fost la noi.Cum a zis si Oana a fost la odiseea nostra si a pierdut sarcina, apoi a ramas gravi repede.
JadeJador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Jade, cum ati papat azi fructele? Sigur Ioana a mai fost la noi.Cum a zis si Oana a fost la odiseea nostra si a pierdut sarcina, apoi a ramas gravi repede. Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)![]() |
a papat ca naiba

cu Ioana ai dreptate .... am gasit o la odisee la prietene dragi
_
de
T 6+ 
fericita de ghinduta