Strugurasi de Sept-Oct 2011 *47*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Neata, neata

Ioana, majoritatea am inceput la 6 luni diversificarea.Sau la 5 luni si ..... spre 6 luni, fetele care au dat si lapte praf.

Mariana o asteptam si pe sora ta....

Sei, super tare In ce statiune?

Am ales si noi.3 iulie in Eforie Nord.

Azi am incercat si mar.Bineinteles ca nu i-a placut.A fost spre acrisor.Ce mere sa-i iau si eu ?Mai dulci?

Ieri am facut o boacana.Am lipit mancarea fetei si i-am ales legumele de deasupra si i le-am dat asa afumate cu un galbenus de ou.Si ce credeti?A papat tot fara sa faca fitze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Neata dragi mamici!

Noi am avut un weekend plin. Asa de repede trec zilele de weekend...
Am fost si eu la baby expo dar nu am luat mare lucru niste hainute si parasolar pt carucior.
Eu mi-am revenit cu raceala si nici Dani nu a ma facut febra deci sapt asta cred ca facem vaccinul
Ieri am avut musafiri, si mai spre seara am fost la Casa Rusu sa ne uitam de niste mobila. Mi s-au parut slabe calitativ dar nici nu am prea avut chef sa ma uit ca eram obosita.

Cu diversificarea stam asa si asa... avem zile bune si zile mai putin bune, ieri nu a mancat nici marul de dimineata si nici amestecul de morcov+pastarnac+dovlecel. Azi a papat marul destul de bine, sa vedem la pranz cum o sa fie.

Aici bate vantul acum sper sa fie frumos la pranz sa iesim

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu am inceput sa o scot si dimineata afara.De la 9-10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Racheel mersi de raspuns,asa stau linistita si o sa incep la 6 luni.
Cand a revenit menstruatia la voi....nu mai stiu la primul copil cand a revenit de aceea va intreb pe voi,ma cam doare burtica si mi-e o greata
Am observat ca vb de viitoarea vacanta...noi ca in fiecare an facem rezervare prin booking in bulgaria,albena un hotel superb de mers cu copii,all inclusiv si foarte buna cazarea si masa.si mergem la sfarsitul luni august pana in septembrie,asa am mers intodeauna si am prins o vreme superba.
Pentru eruptia dentara folositi ceva...care sa dea si rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

Buna dimineata, Abmariana felicitari pentru diversificare,Camady felicitari pentru micul dintisor spor si fara neplaceri pentru ceilalti dintisori.
La cate luni ati inceput diversificare?ma adresez in special mamicelor care alapteaza,doc.nostru a zis sa incepem deja...dar nu asi vrea deoarece observ ca e bine cu sanul deocamdata,ma gandeam pe la 5-6 luni sa incepem...

Matei ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Neatza...

Ioana.. noi mai toate, cu bbei alaptati sau pe LP am inceput diversificarea cam in jurul] varstei de 6 luni..
noi personal am inceput la 5 luni jumate, ca am avut ceva problemute cu digestia.. insa eu zic ca poti astepta pana catre 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ola,

Pentru ca azi stam in casa cred ca vom fi mai active pe forum. La noi e fff rece afara si bate un vant turbat rau. Azi noapte a daramat o stiva de lemne facuta langa peretele casei ..in asa hal a batut de tare. Deci ...dupa ce ieri am stat toata ziua pe afara (inclusiv dormit in carut) azi stam toata ziua in casa.

Cand va aud ca mergeti la mare sunt asa invidioasa. Noi anul asta zicem pas pt ca ne apucam sa extindem casa ...deci no money, no funny! Si asa-s grasa...numai bine nu revars marea .

Azi am mancat iar pastarnac cu lapte din tituri. O lingurita a halit si atat. N-a mai vrut. E gingasa de mancare ca tat-su!. Am sa il pun pe el sa o hraneasca!

Lena , e praf peste tot. Ieri am coborat la blocuri la piata...mi-am asfixiat copilu cu praf si fum de esapament. La mine in deal e mai ok. aerul e mai curatel dar cand bate vantul ridica praf. Vara asta cred ca am sa stau non stop cu furtunul sa ud drumul ca de acolo e problema. In curte e iarba si nu prea e praf.

A inceput si Katiusa mea sa faca 1 kk pe zi. Ce lux dom'le! Economie la scutece ...asta dupa 5 kk/zi pana la 6 luni.

Chiar sunt curioasa fetele cu plecatul la mare cum o sa faceti cu papica. Poate tragem si noi o fuga pe undeva ...munte, manastiri (ceva mai aproape).

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

La multe lunite Bea si Antonia

seidana unde si in ce perioada ati luat biletele ?
mi ai facut o poftaaaa
abia astept si eu

mariana o asteptam cu drag pe sora ta sa ni se alature

anca ce super ca ai fost al brenciu
ce as fi vrut si eu ....dar m am trezit mult prea tarziu si ciu ciu bilete :((

T a avut si el o intalnire cu un baietel mai mic decat el cu 10 zile
s a comportat ca o mironosita ba chiar a si plans cand i a luat jucaria
e un fitzos

_

de T 6+

JADE am luat la sf lui iunie inceput de iulie in eforie Nord (desi sotu voia Mamaia, eu am zis ca pt ca stim cat de cat statiunea, si fiind primul an cu bb sa nu mergem in recunoastere anul asta) si oscilam intre 2 hoteluri Astoria (Anna hotels) sau Bran Brad Bega , pe de-o parte vreau astoria ca na conditiile sunt conditii de mai multe stele decat se preteaza si are si plaja privata, pe de alta parte vreau bran b b ca in camera este canapea si in caz in care nu reusim sa dormim toti 3 sa avem back-up..
Mai avem 2 zile sa ne hotaram
Voi unde mergeti?

Super tare T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

NEata si de la noi

Sei, astea http://www.poarta-ma.ro/Jambiere--set-3-perechi_p_45.html

Fetelor la voi nu e praf mult in oras? In Iasi e jale :(((

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

super faine chestiutele...

E un praf de innebunes.. de abia astept sa merg sapt viit iar la mama sa rupem parcu si digul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

Racheel mersi de raspuns,asa stau linistita si o sa incep la 6 luni.
Cand a revenit menstruatia la voi....nu mai stiu la primul copil cand a revenit de aceea va intreb pe voi,ma cam doare burtica si mi-e o greata
Am observat ca vb de viitoarea vacanta...noi ca in fiecare an facem rezervare prin booking in bulgaria,albena un hotel superb de mers cu copii,all inclusiv si foarte buna cazarea si masa.si mergem la sfarsitul luni august pana in septembrie,asa am mers intodeauna si am prins o vreme superba.
Pentru eruptia dentara folositi ceva...care sa dea si rezultate?

Matei ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Ioana, la ce hotel mergeti ?

Tu inainte de Matei ai pierdut o sarcina cumva sau te confund?

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Neata, neata

Ioana, majoritatea am inceput la 6 luni diversificarea.Sau la 5 luni si ..... spre 6 luni, fetele care au dat si lapte praf.

Mariana o asteptam si pe sora ta....

Sei, super tare In ce statiune?

Am ales si noi.3 iulie in Eforie Nord.

Azi am incercat si mar.Bineinteles ca nu i-a placut.A fost spre acrisor.Ce mere sa-i iau si eu ?Mai dulci?

Ieri am facut o boacana.Am lipit mancarea fetei si i-am ales legumele de deasupra si i le-am dat asa afumate cu un galbenus de ou.Si ce credeti?A papat tot fara sa faca fitze.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

si noi EF Nord.. insa avem de ales intre 24 iunie sau 29 iunie.. ar fi fain sa ne vedem de venim in 29.. unde va cazati?

Mergi la inceput