Fulguleti de nov-dec 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

DeeA, noi de vara trecuta, ca sa evitam "cerutul" colacului, nu l-am mai luat cu noi

Yagmur, pune barbatelu' la carat .. atat cat poate duce, dar tot se simte.

Donia, multumim . Si felicitari delfinasilor!

Suna tare bine.. si mai ales e super ca se depune atata efort ca toata lumea sa invete sa inoate. Si da, de acord.. e nevoie de ani si zeci, sute de ore ca sa deprinzi frumos si corect inotul.

Eu as fi incantata daca copiii & oamenii de pe la noi ar sti macar sa supravietuiasca si sa se miste cat de cat in apa... si nu sa-i vezi buluc pe mai toti langa mal.. si in colace.

Din pacate la noi normalul este "anormal". Imi povestea o prietena.. cu copiii ei la mare.. cei mici erau cu plutele, cel mare deja inoata bine, cu tricouri de protectie, bla-bla.. si toata plaja se chiorea vizibil&deranjant la ei si susotea "aia e profesoara de inot"

Si apropo de invatat inot.. domn profesor a avut la curs o doamna de 60+, care avea si o problema de articulatie.. dar in 2 saptamani si-a dat fain drumul. Acum baietii au o colega de 35+. Foarte tare!

.. si apropo de balaceala, Laura & co e acum prin valuri.. hmmm

Kikineata! voi tre sa fi ajuns deja la mare.
Scoate pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. cafea, pentru cele cu nopti albe . si gandindu-ma la nopti albe, ma intreb daca mai avem vreo graviduta in grup, sau un bebe mic mic...

Ruxandra chiar si pe mine ma bate un gand sa invat sa inot. e rusinos, stiu, dar ce pot sa fac. nu mai spun ca am crescut langa Dunare. am si oarece teama de apa, n-a avut nici cine sa ma invete sa inot si consecinta e ca la piscina C. imi spunea "fricoasa de mami" cand refuzam sa intru in apa mai mare. iar mai mare insemnand pana la piept :). noi am trecut la pluta fara aripioare.
Donia distractie placuta. si ieftina :).

Laura . sa fii iubita si fericita langa baietii tai.

Yagmur mi-ar place si mie un munte, dar nu stiu cum, cand...

oare ce mai face Lizzy...sau dia...

Mergi la inceput

Laura!

Aka, multam de cafea. Mi trebuie. M-au trezit dracii de copchii... zilele astea dorm impreuna si M n-are somn si i-a turnat apa lui fra'su

Si nu e rusinos.. dar ar fi mai sanatos&safe.

Nici eu nu mi-am dat drumul prea repede.. cu toate ca am invatat de mica de la ai mei lucrurile de baza (pluta pe fata, pluta pe spate, miscarile, etc.), plus am inceput cateva cursuri, abandonate apoi pe la jumate ca invariabil raceam .
Chiar daca stiam tehnica aveam o retinere fata de apa adanca.. nu ma simteam confortabil in ea. De abia la inceputul adolescentei.. la mare, cu alti copii, mi-am dat drumul cu adevarat.

Si va ma zic o vorba invatata de la unul dintre profesori.. de fapt demonstrata: "atata vreme cate esti calm si respiri.. corpul nu ti se duce la fund. Are oxigen in el.. pluteste"

Si da, si mie mi-ar face tare bine sa mai bage si Lizzy cate-o vorba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Laura, La multi ani!! Si distractie maxima la mare
Ruxandra, ce bine ai sintetizat . Recunosc ca pe mine ma zgaraie pe retina sa vad toata plaja buluc fix langa mal. Si nu-mi place sa vad ca lumea nu inoata. Dar eu sunt mare iubitoare de apa, cat mai adanca si cat mai departe de orice mal. Iar Luca va face inot toata copilaria; am in gand chiar si un afterschool cu inotul inclus (Miramar) ca tot voi avea nevoie de after intr-o buna zi.
Aka, oricand poti invata sa inoti. Eu sper sa ajung intr-o zi sa pot face si eu inot alaturi de Luca. Sa ne permita timpul si banii. E singurul sport la care m-as duce.
Si mie mi-e tare dor de Lizzy, Kikineata si restul fetelor care nu au mai scris de ceva vreme.Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

buna!

Lavinia, sunt, intr-adevar, si copiii innebuniti dupa pisoi... dar si noi... sper sa reusesc sa incarc cateva poze cu ei. sunt atat de simpatici!!!

ruxandra, am rezolvat intre timp "problema" cu pisoii, in sensul ca ii tin afara. intra doar sa manance pt ca mai nou si-au bagat boticurile in boabe. nu mai am grija lor pt ca tot gazonul e al lor.

yagmur, donia, va pup!

despre noi: vineri noaptea am fost la ziua unui prieten, sambata dimineata eram la mare in eforie sud. :) frumos nu?
cine credeti ca umbla pe la 10, 11 prin eforie, sambata, in plin sezon sa caute cazare pt o noapte?! am gasit intr-un final 2 camarute, cam departe de plaja, dar a fost bine intr-un final...
deci am respirat si aer de mare zilele astea. racita cum sunt, mi=a prins super bine.

va pup pe toti si pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci, azi mi s-a reconfirmat ca Luca are nevoie de inot toata copilaria. Si de kinetoterapie. Stiam eu ca nu sunt dusa cu capul . Platfus, picioarele in X, scolioza. Toate reparabile insa cu inot si kineto. Nu-i va fi usor lui Luca dar in fiecare zi dupa scoala va avea: o zi inot, o zi kineto. Un an plin. Important ca i-a placut tare mult la kinetoterapeuta.
Si inca o data mi s-a spus ca nu ar fi bine de dus la karate. Mi s-a mai spus acum din 3 locuri diferite dar credeam ca totusi se inseala. Poate peste cativa ani.
Am spus noutatile si fug la treaba casnica.
Un weekend frumos tuturor!

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Bre, is. ?????

Nu fuse un mesaj al Porumbitei???

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutareeeee !

nu am mai intrat de multisor pe aici si aflu lucruri faine :) Felicitari delfinilor :) si P inoata si continuam sa mergem cat mai des posibil :).

Yagmur , spune-mi mai mult despre kineto....

aka.... bafta la inot :)

pupici doniei si celorlalte fete !

D cu P

ps vrea sa isi vada ferma de pe fb si nu ma lasa ;)

Mergi la inceput

Io raspund la tot ce-am citit

Shoshika, sa va fie de bine escapada la mare.

Yagmur, foarte bine ca va face kineto+inot. Pt platfus nu stiu cat ajuta.. dar nici nu stiu daca deranjeaza prea tare.. platfus-ul . Dar pt scolioza intr-adevar e tare buna kinetoterapia. De ce nu e indicat karate?

Ti-am ramas datoare cu cursul de inot al lui G. A facut 2 saptamani zi de zi, 10 sedinte intr-un bazin exterior. Singurul impediment era ca apa era rece uneori dimineata, dar au rezistat eroic.

G era inainte la stadiul ca se misca cu aripioare si facea scufundari de unul singur la mare.

Acum face bazine mici de picioare crawl ajutandu-se de o pluta.. mai scoate si cate-un brat din apa (crawl), tot tinandu-se de pluta. Au exersat si inotul liber: inaintare plutind pe fata (cu capul in apa), respectiv a inceput si pe spate.

Tati l-a vazut la ultima ora si-a comentat ca mai e ha, ha.. are inca o pozitie deficitara pe apa.. adica nu sta suficient de intins pe apa.. si la un moment dat il trage fundul in jos si-i "cad" picioarele. Apoi picioarele.. uita des sa le tina drepte, lalala. Poate mai apucam sa exersam.

Porumbita, sa sti ca ma gandeam la tine.. cu toate evenimentele legate de Grecia.
Ma bucur ca sunt bine copiii si sper sa te acomodezi si tu.. la un moment dat. Ai inceput sa inveti limba? Poate ar fi mai usor dupa.. sa nu mai sune asa ciudat "os"-urile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani de Sf Maria!

Crina m-a anuntat ca vrea sa sufle in...papanasi:D,n-am branza asa ca tre sa ies putin,dar promit ca revin la povesti.
Va pup pe toate

Mergi la inceput