Fulguleti de nov-dec 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

La multi ani de sf Maria !!!

D cu P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cum ziceam,am plecat sa cumpar ingrediente pentru papanasi si m-am intors si cu cate ceva pt un tort.Asamblat,pregatit si primit cativa prieteni in vizita.
Crina a suflat in tort pana la urma,pentru ca in papanasi n-am reusit sa infig lumanarea:D(prima data in viata cand fac papanasi)
N-au fost ei pufosi,dar au fost gustosi,s-au evaporat toti,ori cu smantana si dulceata,ori simpli...
Tot ei sunt responsabili cu armata de furnici pe care am decoperit-o aseara in dormitor,cineva,cumva i-a dus intr-o plimbare si i-a zdrobit pe acolo,mda

Altfel,suntem bine cu totii.Doar Radu a avut o viroza usoara,dar cu febra f mare,am stat ceva in priza monitorizandu-i febra,ca deh acum sunt speriata de bombe.A luat diazepam pana la urma si a fost bine.Crina rezista fara nimic de 8 luni deja.

Eu am fost f prinsa cu targurile.Am fost de doua ori in Vama,tot cu targurile si a fost bestial.Prima tura a fost mai obositoare,pt ca am facut naveta,vreo 600 km in trei zile cu copiii calare,evident.A doua tura a fost mare distractie,pt ca am dormit in masina,noaptea si in cort,ziua.Copiii au fost f incantati.Am si poze pe fb,pe pagina de biznis.

Claudiu este f prins in propria afacere.Din Iunie,si-a cumparat o rulota fast-food si s-a instalat in Eforie.Curata cartofi,face cafea,vinde si face glume cu clientii,este f obosita,dar se si distreaza de numa!
Am ales asta ca sa nu mai faca naveta la Buc,sa incercam sa ne castigam traiul altfel,dar nu va mai tine mult,pentru toamna trebuie sa ne reorientam.

Oricum,avem o alta stare cu totii,pt ca-i aici,aproape,pt ca vine seara acasa,uneori trec zile multe pana ii prinde treji pe copii,dar faptul in sine ca-i aproape si la indemana,ca pot duce copiii sa-l vada oricand doresc,ne face sa ne simtitm mai bine,mult mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Danita, multamim.

Dandusule.. mi-oi facut pofta de shaorma.. huh
Si mi-ai facut si pofta de dormit in cort la mal de mare..
Mi-a fost drag sa te citesc.. mai astept povesti despre frumosii carliontati.

pt fulguletii sportivi din Bucuresti & imprejurimi.. o www.trichallenge.ro/trikids/" target="_blank">provocare
de ales dintre 2 www.trichallenge.ro/trikids/probe/" target="_blank">probe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dandusa, ma bucur ca v-ati simtit bine in Vama si ca ne-ai mai scris.
Ruxandra, multumesc de info. E tare G
Noutati: 1.azi plecam spre munte. Rucsacul e facut, mai am de cumparat genunchiera pt mine. Sper sa reusesc sa urc pana la cabana.... Luca abia asteapta. 2. Mi-am gasit in sfarsit un loc de munca full time. Acum trebuie sa gasesc after school pentru vacante si poate chiar pentru dupa scoala daca nu rezista la semi-internat. Cel mai greu va fi sa il las pe Luca la ora 7 in fata scolii eu incepand la ora 8 si nu am cum sa fac altfel. Deci, o mare schimbare in program pentru noi, dar stiu ca vom face fata cumva.
Pup cu drag si revin cu vesti saptamana viitoare.
Weekend placut tuturor

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna mamici,
ma urnesc greu cu scrisul, desi va citesc de luni cand ne-am intors de la mare.
multumesc mult pentru urari, sa vi se intoarca inzecit, sa fiti cu toatele sanatoase si fericite si bucuroase.
yagmur ma bucur ffffff mult pentru vestile bune! le iau ca pe vesti bune si aleg sa nu vad ca problemele schimbarile de program, pana la urma te vei descurca asa cum ai facut-o in ultimii sase ani! jos palaria in fata ta
dandusa sincer mi-au dat lacrimile cand am citit ca este claudiu in zona, mereu ma gandesc cat esti de curajoasa si de puternica, cum te-ai descurcat atata timp singura cu copiii, cum v-ati descurcat atata timp despartiti de sute de km. ma bucura si vestile voastre bune, sper sa gasiti o solutie buna petnru voi si dupa terminarea verii. si va admir teribil ca in ciuda tuturor greutatilor sunteti fericiti si echilibrati si impreuna.

n-am vesti prea bune. la mare a fost asa si-asa, luni si joi au fost copiii sanatosi, in rest dani cu febra 40 (il bagam cu forta in apa marii sa ii scad febra), apoi alex cu muci si febra nu atat de mare, dar care s-au transformat in otita.
acum copiii sunt la mama, cu sora mea si nepoteii mei, alex e pe antibiotic, insa, din pacate, de ieri au revenit mucii in forta (presupun a oua viroza datorata verisorilor care-s plini de muci, raguseala si alte asemenea).
problema mare vine abia acum: alex pleaca la caracal, la socrii de duminica, dani vine in iasi sa il operam de polipi.
sunt atat de indoita, as vrea sa nu-l las pe alex sa plece nicaieri, as vrea sa il aduc acasa. dar ma gandesc si la dani care va avea nevoie de bona (nu il pot lasa la gradi dupa operatie, nu are voie sa se agite prea mult, sa se loveasca si alte cele), ma gandesc la dani si la alex caci noi vom fi cu analize/spital si alte chestii si cred ca dani ar vrea sa putem sta amandoi langa el.
stiu ca si mama lui florin va avea f bine grija de el, dar na ... l-as vrea acasa. si nu stiu cum sa fac sa le fie bine la amandoi (pt. ca stiu ca lui dani ii va fi mai bine daca alex nu e in perioada urmatoare acasa).

sunt depressed, recunosc, sunt dezamagita de mine, ca mama, de florin, ca tata si sot, am o stare nasoala rau de tot. si apoi o citesc pe manuela si pe dana si imi dau seama cat sunt de absurda sa ma plang pentru niste kk-turi, in loc sa ma bucur si sa ii multumesc lui D-zeu ca, totusi, suntem impreuna. asa cum suntem.
sper sa reusesc sa imi trag ceva palme in timp util, sa nu mai stric si mai mult copilasii astia minunati, sa pot sa le ofer ce mi-am dorit sa le ofer. mai bine mai tarziu decat niciodata. dar, sper din tot sufletul, ca acel mai tarziu sa nu fie "prea tarziu".

pup gagicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Fetele dragi, va imbratisez cu drag de la mare. Am avut o vara plina, cu plaja, soare, mare, joaca,musafiri dragi pe care i-am revazut dupa cativa ani,acum asteptam cu nerabdare sa incepem gradinita.
Laura, sa treceti cu bine de operatie si sa isi revina Dani cat mai repede!iar tie iti doresc sa fii puternica si increzatoare!
Dandusa, ma bucur pentru voi, stiu cum este sa fiti departe unul de altul, si noi il asteptam cu nerabdare pe tati al nostru sa vina acasa cat mai curand.
Yagmur, Ruxandra ma bucur de fiecare data cand va citesc!
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara,mamici!
Am si eu o curiozitate..baiatul meu,din cand in cand, vrea sa sta singur,practic ne da afara din camera si apoi i-si mai inchide si usa,sa faca orice,adik ba sa se joace pe calculator,sa se uite la desene sau sa stea asa,pur si simplu...eu il las,dar mi se pae ciudat asa de mic sa-si ceara itimitatea lui..mai exista vreun fulgulet care sa faca asa?

(19+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Teutz!!

Ana Maria de Shoshika!

Yagmur, si cum fu escapada in munti?
Felicitari pt noul job. Nu inteleg.. de ce sa nu reziste la semi-internat, dar la afterschool da?
Si nu mi-ai zis de ce nu e ok sa faca karate.

Laura, .
Nu stiu cum sa ti-o zic sa nu para ca fac pe isteata Hai sa incercam.. deci eu una nu mi-as face asa probleme ca pt o perioada scurta as acorda unuia din copii mai multa atentie, timp, etc. In primul rand e vorba de prioritati si acum prioritatea e sa-l "repari" pe Dani. Iar Alex are ocazia sa petreaca ceva timp cu bunicii si va fi bine ingrijit acolo, chiar daca n-o vor face identic ca tine. Nici nu tb s-o faca identic ca tine.. e chiar bine c-o fac diferit, dar asta e alta poveste. Asa.. revenind la imparteala ta si a lui Florin pt copii.. Copiii vostri sunt diferiti si au si nevoi diferite.. nu tb facut farmacie. Adica daca ii iei unuia, sa zicem, o haina mai costisitoare trebuie sa-i iei si celuilalt musai ceva de aceeasi valoare. Poate ca celuilalt nici nu-i trebuie inca o haina/jucarie scumpa si este fericit cu o minge de 2 lei. La fel si cu timpul..

Lory,
Io inca n-am vazut marea anul acesta..
poate.. poate..

DeeA, felicitari pt ! Cred ca va fi un mic capricon..

Ref la ce-ai intrebat.. cred ca si G, daca ar avea in camera lui tv si/sau jocuri la dispozitie s-ar retrage deseori . Dar cum la desene nu are voie decat cu aprobare, iar la calculator ajunge din an in paste..

In schimb este extrem de teatral si, daca nu-i convine ceva (ceva gen.. "acum chiar n-am chef sa ma spal pe maini inainte de masa"), tranteste usile.. retragandu-se ostentativ in camera lui. Ma rog.. asta-i cu show-ul . In schimb se joaca si singur.. cand M este plecat/ocupat cu altceva sau pur si simplu cand simte el nevoia. Nu prea se duce in camera lui (actuala camera e f mica si inghesuita), dar se duce singur in curte sau in alta parte a casei.

Apropo, G e acum disperat sa stranga bani.. aduna monezi de peste tot. Si cum i-a vazut pe prietenii lui.. acum e la faza cu maturatul.. matura curtea si strange bani pt Disneyland. Dupa 5 ori dat cu matura (zice el.. io am numarat vreo 3) a primit un banut de 10 bani.. dar nu-i mai incap in mica pusculita din lut sau poate a inceput sa se prinda.. mi-a cerut ca data viitoare sa-i dau un ban din hartie.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ruxandra lucruril se pare (e posibil sa mi se para) se complica de la o zi la alta ... apar tot felul de noi manifestari ce imi ridica ffff multe semne de intrebare, ce ma pun pe ganduri si care de-a dreptul ma ingrijoreaza si sperie. azi am de gand sa fac un prim pas, mergem dupa-amiaza la un psiholog de copii, deocamdata eu si florin pentru a-i explica tipei contextul, lucrurile pe care le-am vazut/auzit, comportament, etc, dupa care sper sa mearga si dani. e nevie de o parere avzata, caci nu mai dovedesc gandurile care mi se aduna in varful mintii noapte de noapte.
nu prea vreau zic mai multe pe aici, sincer ma cam deranjeaza cititul din umbra de ceva timp, mi-ar placea sa pot sa scriu relaxata si sa afu daca unele comportamente sunt normale varstei, perioade si etape prin care trece fiecare copil, mi-ar placea niste sfaturi de la mamici cu puiuti apropiati de varsta. dar nu prea mai imi vine. ma rog ... asta a fost o paranteza. deocamdata incerc sa ma descurc cu gandurile asa cum pot, incerc sa caut oameni calificati si impartiali ... sper sa reusim sa o scoatem la capat si sa ne readucem copilul inapoi de acolo unde s-a retras.

deea cu exeptia momentelor cand e suparat pe noi si nu vrea sa ne vada/auda (din ce in ce mai dese) dani nu sta singur, nu isi doreste. niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La multi ani, Teutz!!!! si Ana Maria
Ruxandra, escapada a fost minunata; a urcat Luca fara probleme 3 ore, nu s-a plans nicio secunda (a urcat cu prietenii mei, eu venind mai greu cu rucsacul in spate); la cabana i-a placut tare mult, desi e pacat ca e vai de capul ei ; sunt tare mandra de el si de mine
Karate nu ar fi indicat pentru ca e un sport asimetric si pana se repara scolioza ar fi bine sa mai asteptam. Maine mergem la ortoped si de saptamana viitoare incepem kinetoterapia. Inotul se termina joi dar vreau sa continuam la Miramar. Inoata din ce in ce mai bine, fara elemente ajutatoare pe distante mici.... se vede ca a evoluat bine in vara asta.
Deea, Luca se joaca mult singur; el are o manie cu paiele; cu un pai in mana se joaca si o ora singur; vorbeste si isi inventeaza jocuri.... si acum cat scriu acest mesaj face asta; desene are cu program (la mine, ca la bunici cred ca se uita cam mult); iar la calculator nu se joaca inca (desi ar vrea ). Eu cred ca este normal; si da, si pe mine ma da afara din camera sa fie singur...
Laura, si eu am trecut prin multe stari deprimante; si da, ma apuca groaza ca nu ii ofer cat ar merita si ca gresesc de multe ori fata de el; iar Luca este un copil dificit, cu multe reactii care ma pun pe ganduri. Dar nu trebuie sa te simti vinovata ca Alex va fi cu bunici. Ruxandra a sintetizat foarte bine . Si eu ma gandesc sa merg la cineva specializat mai ales ca enurezisul lui Luca s-a agravat in luna asta si desi incerc sa nu stresez o fac in sinea mea. Luca isi doreste mult sa mearga intr-o tabara si in aceasta situatie nu se poate. Incearca sa le iei una cate una, daca simti nevoia sa mergi la psiholog du-te (in trecut am fost la o sedinta si m-a ajutat tare mult).
Inca o data pentru Ruxandra (uituca sunt); la semi-internat va sta 5 ore fara nicio activitate; din cate am inteles, ii tin intr-o clasa si cam atat; de multe ori ii lasa singuri; nu stiu daca Luca nu se va plictisi ingrozitor si mi-e teama ca se ia la harta cu cei mai mari si nu e bine. Dar astept sa vad ce zic la sedinta. Nici macar clasele pregatitoare nu sunt pregatite. Din acest motiv as prefera un after privat cu activitari, engleza, gustare si supraveghere.Yagmur si Luca

Mergi la inceput