Fulguleti de nov-dec 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dianocica, stai la coada! Eu am avrunit-o prima!

Saryta, ce vreme ati prins! Nebunie, balaceala, ce bine suna!

Yagmur, bravo mami si baietel curajos. Sa va fie de bine.

Donia, doar te pup tare , tare.
Deja zana maseluta??! Barbatel curajos.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Laura, ce baieti frumosi ai! Toti trei
Tu arati super, fericita si implinita. Si parcul e tare fain. Am impresia ca A aduce cu G cand era bb..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Laura, ce baieti frumosi ai! Toti trei
Tu arati super, fericita si implinita. Si parcul e tare fain. Am impresia ca A aduce cu G cand era bb..

ti-l trimit pe florin? pachet?

ne pregatim de mot. a trecut un an, duminica alexandru implineste un an. Doamne ce mai trece timpul. a invatat sa urce scarile in picioare si sa se dea singur pe topogan. intelege absolut tot ce i se spune, indeplineste comenzi simple. se enerveaza cand nu are voie cate ceva, se enerveaza cand il scoatem din baie inainte de a fi el plictisit, se supara cand dani se inchide in camera sa se joace lego si nu se joaca cu el. rade toata ziua, de d imineata pana seara, ii place la nebunie sa bage pantofi, papuci si alte incaltari la mine in poseta. se joaca cu masinutzele (va dati seama????? se joaca cu masinutzele cu dani!!!!!!!, imping impreuna prin toata casa), se joaca cu cuburile de construit, pune forme in cub si cercuri pe bara de la ikea. creste si creste ... si e mult mai mult copilul lui florin decat al meu. spune tata, rar mama. cu florin doarme noaptea, florin reuseste sa il adoarma. cu florin sta in carut la plimbare. dani s-a transformat in copilul meu si alex in copilul lui florin. si ma cam doare un pic chestia asta. nu stiu cum sa va explic, ma bine treceti peste.
dani se pregateste de plecare la bunici, la caracal, cu vizite la tara, cu o saptamana la alta tara pe undeva prin dealurile de la valcea si cu o saptamana de stat la olanesti. deocamdata se arata tare incantat, sunt sigura ca peste zi va fi bine, nu stiu cum va reactiona seara, totusi sper ca anul care a trecut sa fi facut niste schimbari si pe planul asta.
acum, va pup, ma intorc la munca, as fi vrut eu sa zic mai multe, dar nu ma simt prea stralucit si tre' sa mai muncesc.
pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Laura, e o incantare sa te citesc; imi doresc tare mult sa va cunosc; cine stie, poate intr-o zi se va intampla si asta; vacanta frumoasa lui Dani
Luca va avea si el 8 zile de vacanta la mare si cam atat. Ma doare sufletul ca se va trezi tot devreme dimineata, il voi duce in fiecare zi la ai mei si il voi lua fix in mega caldura de la ora 16; insa, parintii mei nu vor sa mearga la Breaza doar cu el, fara mine . nu vor si basta!
Iar eu din august ma duc sa imi ajut o prietena cu afacerea ei si nu mai pot sa imi iau liber.
Vanez cu interes vreun cupon ceva la o scoala de vara sau poate reusesc sa il duc macar la un curs de inot.
Voi pe unde mergeti in vacanta? Yagmur si Luca

Mergi la inceput

huh, o plecat G in tabara... [omulet lesinat de emotii]

al mare e deja de-o saptamana si.. mers scurt sa-l vizitam.. cand sa ne luam la revedere nici n-o binevoit sa se scoale, era pe jos in grupul de baieti&fete..

Mergi la inceput

Laura, faine planuri are Dani.

Yagmur, pacat ca nu merge Luca sa stea mai mult la Breaza. De ce nu vor? Parca in alti ani au mers..

Planurile noastre de vacanta?

copiii in tabere, nu stim daca ajungem cu ei la munte
si mare undeva spre finalul verii
cat stau in oras vreau sa mearga la inot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ruxandra, ce fain de frumosii tai ca sunt in tabara. Vreau detalii! La anul sper sa mearga si Luca dar depinde daca reusim sa scapam de enurezis pana atunci. Altfel e cam imposibil de mers in tabara .
Plecam duminica la 5 am spre Vama, stam acolo 5 zile si apoi in Constanta inca 4. Acolo stiu eu pe cine am de vazut neaparat si abia astept....
In rest, Luca e bine; ne trezim tot la 7.30 dimineata, il duc la ai mei, apoi merge la inot la Ciurel cu bunicul, iar dupa amiaza merg dupa el. Am fost ieri la Ice Age 4 (lansare) si a fost super. De multa vreme nu am ras atata...
La Breaza a stat mult cand locuiam in Cluj. Acum nu stiu ce este cu ai mei; tata are tenis de 2 ori/sapt si nu renunta, iar mama nu vrea sa stea cu el acolo fara mine. Iar din august voi lucra si vinerea deci daca nu pleaca cu ei de joi vom veni doar de vineri seara. Dar nu am cu cine discuta iar eu am renuntat sa ma cert cu ei; prefer pacea decat dreptatea .
Din august Luca va avea program de kineto si inot, pe care vreau sa-l respectam pana in noiembrie. Sper sa reusim :).Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Yagmur, se pare ca numa noi doua am mai ramas pe-aci.. restul is fugite pe undeva la racoare

G a plecat in tabere cu gradinita, cu colegii si educatorii sai. Pt o prima tabara mi s-a parut ideal asa. L-as mai trimite, eventual, si cu monitorii de ski pe care-i stie. Oricum, pt o prima tabara ar fi bine sa fie cineva pe care il cunosti tu/ai referinte f ok si, daca se poate, sa-l cunoasca si copilul. Minunat ar fi sa mai fie si cu alti prieteni.

Asa.. deci s-a intors incantat, vesel si bronzat din prima si dupa un respiro a plecat iarasi. Ah, mi-a adus si cadouri, pe care de abia astepta sa mi le dea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

si eu pe aici, dar nu ma lasa caldura sa scriu
ruxandra te invidiez, dar ma si bucur pt G. Dani e plecat la bunici (deci nu in tabara), e cu verisoara lui si plange aproape in fiecare seara de dorul nostru si ca vrea acasa si ca nu mai vrea sa mai stea si ca nu se mai duce niciodata. din pacate, stiu ca daca l-as aduce acasa ar sta 90% din timp in fata tv-ului si tanti bona l-ar pune sa aiba grija de alex in restul timpului. stiu ca lui ii e bine acolo, dar tare e greu sa il aud la telefon plangand.

Mergi la inceput

Laura, cum mai e Dani?

S-a intors si G, nu-l vazuse pe frati'su de vreo 2 saptamani. Nebunie de revedere , i-a sarit in brate si-l stangea si dansau amandoi. M mai calm, dar si el de abia il astepta, tot intreba cand ajunge G, i-a pregatit cadou..

G mi-a declarat ca i- a fost dor de mine si de tati, dar cel mai dor i-a fost de M, ca pe el nu-l vazuse de cel mai demult.

Mergi la inceput