Fulguleti de nov-dec 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
Donia spune:
Vai Laura, Alex are un ras de dat la televizor Imi imaginez ca e epuizat dupa cate o sedinta din asta de ras. Iar Dani e asa de fain cum il distreaza pe ala micu'. El pare asa de mare! Iar la noi in casa Cristi e cel mic :)
Laura13 spune:
Donia cateodata trebuie sa il oprim pe dani, deoarece am senzatia ca alex ramane fara aer . dar sunt atat de scumpi impreuna ... alex ii da lui dani biscuiti sa pape, il urmeaza peste tot, il soarbe efectiv din priviri. iar dani ... da, e mare, are rabdare multa cu alex (ma surprinde deoarece nu e tocmai punctul lui forte ), se joaca cu el asa cum stie, de obicei cu chicoteli, tipete si calarit ... sunt minunati. nu ca's ai mei!
saryta spune:
Va salutam de la mare! E o vreme super si apa e numai buna de o balaceala. Fetele sunt in extaz, numai in apa stau. Cam atat despre noi.
Sanatate si .
Yagmur spune:
Laura, sunt minunati; frumosi si veseli, Dani atat de grijuliu.... sunt grozavi!!
Am fost la munte; Luca s-a comportat exceptional; la inceput s-a tinut mai greu pe picioare pe teren accidentat dar apoi s-a obisnuit; si-a luat singur apa din rau, fara sa cada, a urcat pana la prima limba de zapada, la anul cred ca poate ajunge pe creasta dar fara mine :d; eu m-am descurcat mai greu, nu la urcare ci la coborare; din pacate pe creasta nu voi mai ajunge veci. A dormit bine in cort, nu a degerat de frig ca mine, a stat seara la foc de tabara si am vazut un cer minunat plus un OZN . Per total a fost un weekend reusit... cel mai greu a fost sa stam in remorca 3 ore pana am ajung la locul taberei.
Ieri a avut serbarea, a fost tare haios... mai merge si saptamana viitoare apoi vacanta :). Vom merge la mare dupa 8 iulie si cam asta e vacanta noastra...
Saryta, distractie faina in continuareYagmur si Luca
Donia spune:
Yagmur, ce fain, cort, foc de tabara, rau, admirat cerul, ce bine cred ca a fost! Ai zis pe undeva pe care munte ati fost? Asta ca sa pot sa va vizualizez mai bine.
Si saryta la plaja, la mare, concediu placut in continuare!
Mi se face dor de o balaceala... Dar mai rezist o luna si mergem si noi in vacanta, de abia astept.
Pana una alta suntem in renovari, stress cat casa.
La noi a venit azi noapte Zana Maseluta, asta dupa ce ieri C a venit de la scoala cu dintisorul in ghiozdan :) Si l-a scos singur, curajosul lui mama, si cand ma gandesc ca la primul dinte pe care l-a pierdut R era sa lesinam cu totii :))
Yagmur spune:
Donia, pe Valea Radului/Dejanului in Mtii Fagaras. Scopul vizitei a fost sa admiram bujoreii de munte proaspat infloriti. Cei curajosi au urcat spre Curmatura Bratilei. Noi am urcat doar un pic dar tot a fost frumos. La anul poate Luca ajunge si pe creasta la marcajul spre Iezer :).
Vreau la mare; AMR: 17 zile
Luca acum e in excursie, marti a avut serbarea... nu-mi vine sa cred ca din toamna incepe scoala.... Yagmur si Luca
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur Donia, pe Valea Radului/Dejanului in Mtii Fagaras. Scopul vizitei a fost sa admiram bujoreii de munte proaspat infloriti. Cei curajosi au urcat spre Curmatura Bratilei. Noi am urcat doar un pic dar tot a fost frumos. La anul poate Luca ajunge si pe creasta la marcajul spre Iezer :). Vreau la mare; AMR: 17 zile Luca acum e in excursie, marti a avut serbarea... nu-mi vine sa cred ca din toamna incepe scoala.... Yagmur si Luca |
Gata, am vazut perfect! Bujori de munte, iunie, muntii Faragaras, limba de zapada... stiu
Pfiii, cand ma gandesc ca sunt mai bine de 20 de ani de cand am fost pe acolo Superb!
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamat donia, mai veniti prin ro? dianocica si d (4+) nu mai ajung pe forum prea des, daca aveti vreo treaba (neterminata ) cu mine, PM va rog |
da, insa peste vreo 2-3 ani.