Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 6
DadaIna spune:
La multi ani bebe Alex si la multe lunite sarbatoritilor zilei: Estela si Tudor!
Alyna poate devine Alex un mare cantaret
Noi azi am iesit in parc insa batea putin vantul si ne-a alungat repede acasa.Iar se raceste vremea...
Ovy si mie mi s-a intamplat sa mi se mai faca zone tari pe san identice cu cele din primele zile de alaptat insa a trecut cu pompa :))
"Copii nostri se nasc perfecti! Rolul unui parinte este sa nu strice ceea ce natura sau Dumnezeu a creat!"
fericita de pui mic Antonia n. 14.05.2011
madline82 spune:
Fetelor, sunteti tare dragute, multumim frumos pentru felicitari, vad ca nu ne-ati uitat.
Estelina e mai bine, vad ca antibioticul isi face efectul bine, febra nu mai face de 2 zile. Azi poate reusim sa iesim un pic afara. Va pup pe toate si va doresc o zi superba!
Oiyoy si eu am patit ca tine, din cauza ca intr-o noaptea am dormit numai pe un san si dimineata simteam niste noduli tari si durerori, la sfatul Ionelei am pus bebe sa suga, nu am reusit in pozitia optima, dar dupa 1-2 supturi situatia a revenit la normalitate.Succes!
gravidacori spune:
neata neata
ESTELINA, la multe lunite cu sanatate . spunem cu intarziere ca ieri am avut eveniment in familie-ziua tatalui meu .
ALINA, vei avea un artist se pare
camelia33 spune:
Neata mamici, am o intrebare la voi mai ales cele care ati inceput deja diversificarea. Ce parere aveti de parmezan la 9 luni jumate?Am vazut pe net mai multe retete cu parmezan pt bebeii de peste 9 luni si cum nu mai stiu ce mncarica sa ii fac Sofiei m-am gandit si la varianta asta....
MElise spune:
Buna dimineata, cam pe la pranz, dar incercam sa ne obisnuim cu ora noua. Felicitari pentru aniversarile bebeilor, mai mici sau mai mari, la multe luni si ani fericiti!
Am iesit si noi ieri pentru prima data afara. Am inconjurat blocul cu carutul. Elisa e super incantata sa isi plimbe fratiorul. Nu mai putea de mandrie, desi e cam greu cu manevrarea carutului. bebe a adormit de cum am iesit pe usa blocului, asa ca nu stiu cat a apreciat evenimentul. Speram sa iesim si azi un pic.Tot ieri am taiat si unghiutele si azi noapte a dormit pentru prima data in patutul lui, ca pana acuma a dormit in pat cu mami.Azi ne cam chinuie burtica insa. Tare cred ca e un pic constipat. De la spital mi-au zis ca daca nu face caca 2 zile consecutiv, abia atunci e constipatie. Ieri a facut, dar foarte putin, aseara deloc si dimineata deloc. Credeti ca e constipatie? Voi ce ati facut daca ati avut situatii asemanatoare? E posibil sa fie de la ce mananc eu...
MElise
gravidacori spune:
MELISE, nu ai de ce sa te ingrijorezi, un bb alaptat exclusiv poate avea mai multe scaune intr-o zi sau unul la 7 zile. a mea a facut si la o saptamana,vreo 2-3luni ,pana la diversificare, facea la 3-4 zile in medie.cand imi facea 2-3 pe zi cand la unul la 5 zile.nu i-am dt niciodata nimic si nici ea nu avea vreo prb. in sensul sa para deranjata. si mai sunt exemple de bebici pe aici cu situiatia asta,poate intra mamicile si iti spun.
Gabrielita81 spune:
Si Sofia mea a avut o perioada de asta in care facea o data la 3-4 zile apoi o data la doua zile apoi se reglase din nou si facea zilnic iar de cand am inceput diversificarea nici o problema face chiar e 2 ori pe zi uneori..
claumarcoci spune:
Buna si de la noi!
Cu intarziere la multe lunite/ani la bebei sarbatoriti
Camelia, din cate stiu parmezanul are sare, si sarea nu e recomandata pana la 1 an, poti cauta in comert cascaval fara sare sau sa-l faci tu acasa
Melise incearca sa-i faci masaj circular la burtica si un pic mai multe biciclete, la noi a functionat
sa va fie de bine plimbarile! Daca erati azi inte 13.30-15 pe Stefan si plangea isteric un bebe, noi eram, e a doua oara cand ies in zona Stefan si urla ca posedatul , plus ideile lui tati ca de ce mamica nu-s care de apa, ca
e prea imbracat, de aku nu mai ies cu tati
oiyoy spune:
buna ziua.melise sa va fie de bine prima plimbarica.de-acum daca se face cald or sa mai urmeze multe altele.eu tot asa rau ma simt.temp e 38.am din cand in cand frisoane.ma doare capul de ieri incontinuu.iar canalul din care iesea laptic galben pare sa se fi infundat.am atrans eu cat am suportat dar nu mi se pare ca iese ceva.pe claudia am pus-o la san si noaptea trecuta.azi nu prea a vrut sa stea la sanul drept.am sa incerc sa fac un dus cald si pe urma sa o pun iar.duminica placuta