Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 7
MElise spune:
Multumesc pentru sfaturi fetelor. Se pare ca azi dupa-amiaza s-a rezolvat problema. A umplut pampersul cat pentru 2 zile.
Azi am stat afara mult, am fost in parc la teatrul National pe bancuta. Dar de maine nu stiu cum o sa ne descurcam cu iesitul ca tati vine cam tarziu iar eu nu stiu daca ma descurc singura sa cobor cu carutul ca e destul de greu.
oiyoy eu am facut febra in primele zile si mi se intarise un pic un san. Doctorita a zis ca e furia laptelui si mi-a recomandat comprese reci pe san si sa storc cat mai mult din el. Dar a zis ca daca continua febra sa o sun pt ca se face usor mastita.
MElise
ionelamaria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
stors si apoi comprese reci. Pe sanul gol se pune rece pe sanul plin se pune cald. |
MElise spune:
Chestia cu compresa calda pe sanul plin nu o stiam. Am notat, e bine de retinut pe viitor. Multumim Ionela!
MElise
madline82 spune:
am intrat sa va zic ca am rams socata: am avzut in parc o fetita in carut,cred ca avea 3-4 luni,cu fular la gura,asta la ora 15, cand temp afara era 20 gr!!!!
KATY_28 spune:
La multe lunite bebeilor
Estela, de mami madline82
Estela,de mami Lalic,
Teodor Stefan de mami Stefana
La multi anisori cavalerului Alex
Scuze de intarziere cu urarile dar am fost in vizita pe la Iasi si nu am avut acces la net.
Melise felicitari pentru prima plimbarica cu ingerasii.
Multumim la toata lumea de urari.
Andrei al meu are cateodata scaun si o data pe saptamana sau chiar la 8-9 si e vesel si nu are absolut nimik.Fiecare copil are un ritm al lui, numai ca trebuie urmariti.Putin ceai de musetel mai ajuta.
claumarcoci spune:
Buna dimi!
La multe lunite pentru Estera Elena de mami gravidacori
La multe lunite pentru Darius Ioan de mami diamaria2
Intrebare la mamicile care stau 1 an acasa, aveti crese/bone/ recomandari , incep si eu sa ma documentez , ma bate un gand sa ma intorc la 1 an la munca...dar nu gasesc nimic pe net legat de crese
O saptamana frumoasa, ca azi e asa urat afara
gravidacori spune:
neata
valeu ce-i afara, si cica maine e si mai nasol..ploaie
CLAU, multumim , azi facem 10 luni, waw cum zboara timpul!
eu stau 2 ani langa puiul meu, nu cunosc detali despre crese .
MADA, ce face Estelina?si eu am vazut un pui mic in parc, bagat in combinezon de ala si fular pe fata! m-a marcat , cu greu m-am abtinut sa nu merg sa o intreb d c kinuie bebelusul,da' nu stiu cata abtinere voi mai avea la vreo viitoare situatie de genul,ca mi-e tare greu sa vad copilasi ce nu sunt tratati corespunzator in orice situatie.ooof
LenaC spune:
NEata
Ce norocoase sunteti , noi abia acu cateva zile am avut o zi kaki free, k pana acum erau cam la fiecare scutec.
Melise fetele ti-au spus bine masaj si dak e alaptat exclusiv e ok si 7 zile fara. Daca face dupa 3-4 zile si nu sunt maslinute parca, atunci inseamna k nu e constipatie.
Melise inca o chestie, sa fiti atenti cu praful acesta, sa duci bebe in locuri in care e cat mai putin, da nu e bun pentru plamani
Claudia, discutia cu imbracatul bine sau nu o am si eu cu tati :)))
De apa nu zice nik. Oricum vb cu o mamica si i-am spus k nu dau apa, ceai la bebe si m-a privit de parca eram alien , anyway, am o placere sadica din asta :)))
Oiyoy, multa sanatate !!!
Madline, stai linistita, eu luni cand au fost 20 grade pe la 9-10 dimineata am vazut 2 copii de 3-4 ani cu fular pana sub ochi :))) Dimineata la 9-10 nu era mai frig de 9 grade.
Apoi am mai vazut si la 15-20 grade cu fular la gat
Si eu am optat pentru 2 ani, dar cu ideea sa ma pot intoarce si mai devreme daca o sa pot. Acum nu cred k o sa ma intorc mai devreme, mai ales cum vad k sotul o vede doar jum de ora seara si jum de ora dimineata si apoi doar in w/k.
La multe lunite sarbatoritilor !!!
claumarcoci spune:
Vorbiti de copii supra imbracati eu am vazut zilele trecute cand era cald dar batea si vantul o mamica cu bb in carut care avea pe fata o esarfa de-a mamei de matase, pusa precum caciulile talibalilor , in jurul fetei evident, a si clasica protectie de ploaie si bb in soare si mama se relaxa pe banca cu seminte
Lena faza cu ceaiul si apa me tooo alien
Inca o intrebare si fug la joaca :), ati facut la bebei consultul oftalmologic de 6 luni?