Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 21
madline82 spune:
Cori imi pare tare rau pentru Estera..off saracuta, sper sa gasiti exact diagnosticul ca sa ia tratamentul potrivit, sa se faca repede bine, si tu capul susu, fii mai curajoasa!
Dada, ma bucur ca a iesit iaurtul, sa il mancati sanaotase, sunt curioasa daca si din lapte de capra iese, eu nu am icenrcat
Am vazut si eu azi pe site la Arcadia de noile tarife la nasteri, au scazut destul de mult, nu inteleg care e faza cu anstrea naturala si cea in spirit Lamaze..sa fie singura exceptie cursul Lamaze? cred ca da, ca nu vad sa iti refuze migea in travaliu daca e tot in sala de nasteri:)), by the way, eu nu am foosit-o, stiu ca Ionelei i-a prin bine, dar eu nu puteam sa aplic nici o metoda din cele auzite la sedinta Lamaze, am facut doar ce mi-a dictat corpul, adica dansul pinguinului, cu tariful asta se meriat sa tot nasti
gravidacori spune:
multumesc MADA de incurajare , sunt o idee mai bine,doar o idee, ca diaree nu mai are, mai inainte a facut scaun f normal dar tot cu alea..ce vreau eu sa cred e ca de la diareea netratata, acidul din scaun i-a produs vreo fisura la anus..sau ceva de genul.
MADA, vroiam sa te intreb ce ati facut in privinta diversificarii,a inceput sa pape?daca da ce, cum ai reusit? ce ti-a dat pt anemie,ca sigur ii va iesi si la a mea.
estera fiindca a si scazut in greutate de sap trecuta si cu refuzul de mancare solida ,dr mi-a recomandat sa-i dau senzyme si polyvital pt pofta de mancare si luare in greutate,astea,dupa ce se reface complet.
madline82 spune:
Cori, Estela ia teoretic 10 picaturi de fier pe zi/Hausmann, cu 3 pic de vit c, dar au fost si zile cand am uitat sa ii dau fierul:). Cu papa facem progrese, mici ce e drept, are 2 mese pe zi de solide( una de cereale/sau piure cu ou si alta de legume fierte blenduite, si ii mai dau cate o bucata de mar sau un fruct sa il molfaie ziua. As vrea sa fac sapt asta niste saratele(fara sare, din ulei amsline, faina si apa), am mancat la o prietena, mamica si ea si erau delicioase, si Estela a savurat vreo 4 saratele din alea.Cand nu ii place ceva sau daca e satula da din cap ca nu, e tare amuzanta:)). Voiam sa zic ca am cantarit si eu cat are o masa de ai ei de semisolide, in jur de 40-50 gr, adica 10 lingurite, asta e maximul ei de cat paote papa, in rest tatuca.
Simonik21 spune:
Nico ast maine sa-mi spui cum a fost:D
Venim si noi cu vesti...bebe are 5kg800:D si este bn, doar cu bubitele ne batem:(
fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
KATY_28 spune:
Simonik ce bebe frumos ai, mult inainte si multa sanatate sa-i treaca bubutele.
Mada mult inainte si voua.
Nico distractie placuta maine
Noi azi am fost afara de nu mai voiam sa venim in casa.
Mi-a ajuns si mie aparatul de iaurt azi, 70 ron.
Noapte buna!!!
iulia_iulia spune:
buna seara la fete !
Andrei al meu a facut azi primul kk solid ! ce m-am speriat ! am dat vreo 3 telefoane pe la prietene dar mi-au zis ca e ok asa ,atata timp cat iese in fiecare zi cu scaunul e ok ,nu l-am vazut sa se chinue azi ,chiar a avut o zi buna , a papat , a dormit la pranz vreo 2 ore ,numai sear putine figuri de la dintoc ,am pus mana si am simtit ceva care m-a intepat dar nu ma lasa bebe ,nu-i place sa-i pun degetul pe gingiuta ,face ca trenuu
SIMONIK ce dolofanel ai tu acolo !
NICO sa-ti priasca relaxarea maine !
GRAVIDACORI vai da' ce de probleme pe capul vostru ,sanatate multa !
GABRIELA ce crema cu cortizon ti-a recomandat dr TRANDAFIR? am inteles ca tu ai descoperit ce nu-i prieste fetei dar eu tot ma gandesc si nu-i dau de capat ....ba banui un aliment ,ba altuu
nu stiu cum o sa o scot la capat
la voi parca lactatele erau de vina ,nu ? Mi-am facut programare si la ea ,este al 3-lea medic la care ma duc ,cred ca o sa o iau pe campii in curand ...
KATY_28 spune:
Salutare !!!
Ce liniste e pe aici...toata lumea e afara...si noi am fost dar ne-au fugarit norii in casa si picaturile de ploaie.
Simonik21 spune:
Multumi Katy si Iulia
Nico cum a fost azi la masaj? Detalii pls:d
fericita cu [b] Stefan Darius 15.02.2012